ORIFLAME 10/2018

nedeľa 15. júla 2018

Ahojte, 
vítam vás pri najnovšej kampani Oriflame 10/2018. Čo som testovala tentokrát? Poďme sa na to spoločne pozrieť. Aktuálna kampaň je už ladená po sezónne, ale môj výber bol aj napriek tomu viacmenej letných produktov. 
Telový a vlasový olej s avokádovým olejom Love Nature
Skvelou novinkou je Love Nature avokádový olej na telo a vlasy, ktorý si vás získa, pretože si získal aj mňa. Ma praktické plastové balenie a tá vôňa je jednoducho úžasná. Čo by som podotkla, určite nevonia ako čisté avokádo, pretože avokádo nemá takmer žiadnu vôňou. Je to skôr ovocná vôňa, ale veľmi príjemná. Olej používam po sprche na ešte vlhkú pokožku, aby sa čím lepšie vstrebal. Je po ňom citeľne jemnejšia a hebkejšia, navyše krásne prevoňaná. Určite nie umastená, preto je dobrý aj na vlásky, do dĺžok. Tento olejček by ste si nemali nechať ujsť!

Sprchovací gél Discover New Zealand Tranquility
Takým bežným spotrebákom je určite sprchový gél a tých nie je nikdy dosť. V lete sa mi spotreba ešte o čosi navyšuje, sprchujem sa aj dvakrát denne. Vybrala som si sprchový gél Disvoer New Zealand s exotickou vôňou kivi a lekna. Nie je to nič prehnané, je to taká bežná svieža vôňa. Na Nový Zéland sa raz túžim ísť pozrieť, no zatiaľ si budem musieť vystačiť so sprchovým gélom, ktorý mi ho bude pripomínať celoročne. Gél dobre pení, ale nevysušuje pri tom pokožku. Taký normálny sprchový gél.

Spevňujúci gél na bruško a poprsie Optimals
"Vysokoúčinný telový gél špeciálne vyvinutý na efektívne spevnenie partií bruška a poprsia. Pokožku vyhladí, spevní, tonizuje a zanechá ju hebkú na dotyk. Ochráni ju pred ďalšou stratou pružnosti. Je ľahký a parfumovaný príjemnou vôňou. Obsahuje komplex TargetShape s prírodným rastlinným výťažkom."
Vy viete, že podobné produkty vždy rada testujem, skúšala som už značky ako YR, Talika, Dermacol Enja, Avon, aj obyčajnú Baleu a teraz som si zvolila Oriflame, tak som zvedavá. Bola som skeptická, ale pravidelné natieranie takýmito gélmi má niečo do seba, možno sa nescvrknete hneď o veľkosť, ale pokožku to vypína a problémové partie tak pôsobia o čosi lepšie. Ak si nevšimnete pokroky, možno si ich účinok pripustíte až keď ich prestanete používať. U mňa je to tak, zo začiatku nevidím výsledky, ale potom ak pár dní vynechám, prejavia sa rozdiely v tom negatívnom zmysle. Pravidelným masírovaním sa dajú dosiahnuť pekné výsledky. 

Čo ste si naposledy objednali z Oriflame?


8 komentárov

  1. Ten olejíček vypadá super, díky za tip! Já už od oriflame dlouho nic neměla :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na ten olej jsem se dívala, ale nakonec jsem si ho nevzala. Vzala jsem si hned první strany a to kde jsem si mohla vybrat masku, krém na ruce a zázračný kelímek. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O avokádovom oleji som toho počula už veľmi veľa. Mne osobne sa tento produkt veľmi páči
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten avokádový olej si kúpim! :O

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť