Valentínske idey

nedeľa 12. februára 2017

Čauky mňauky,
povedali by ste, že už je tu Valentín? Po Vianociach asi najkomerčnejší sviatok, hneď v tesnom závese. Nemám k nemu špeciálny vzťah, ale mám kladný vzťah k darčekom, neklamem :D Asi ako každá žena mám rada krásne veci, romantické chvíle a hrejivé objatia a aj keď nič z toho momentálne emočne neprežívam, nezanevrela som na romantiku. Ale aby som nebola len vyslovene sebecká, určite ste zvedavé v akom duchu sa bude niesť dnešný článok. Bude to wishlist a nie hocijaký-ale splnený wishlist a to vďaka stránke notino.sk, ktorá mi venovala viac lásky a pozornosti ako som v skutku čakala ;-) Aj vďaka nim tento sviatok prežijem bez ujmy...

Neviem, či sa vám môj valentínsky výber bude páčit, ale je viac ako pestrý. Nájdete v ňom od parfému, cez pleťovku až po milé drobnosti-naozaj pravú "vzorku" darčekov a sladkých ideí, čím sa obdarovať. Ak stále tápate, skúste sa pozrieť TU.


Z dekoratívky som siahla po osvedčenom Bourjois Rouge Edition Velvet tekutý rúž s matným efektom. Jeden kúsok už doma mám, v odtieni Nude-Ist. Tentokrát sa mi žiadalo niečo oveľa výraznejšie a pestrejšie a srdiečkový dátum 14.02. je ako stvorený pre tento rúž, takže pestrá ružová v odtieni Olé Flamingo! bola jasná voľba. Zohnať dobrý matný rúž už dnes nie je problém, ale za cenu 6,50 je určite bezkonkurenčný. 

Neodolala som ani krémovému sprchovému gélu Fresh Juice Chocolate & Strawberry, nepoznám túto značku ale ihneď mi padol do oka...jahoda v čokoláde ...mňamky! Vonia tak jogurtovo, ako čokoládová pena, ten dezert pre deti.


Moschino Funny! toaletná voda je inšpirovaná bezstarostnosťou a zábavou, čo vystihuje podstatu nielen samotnej vône ale aj mojej povahy, našťastie. Vôňu poznám už dlho, je skutočne svieža, ľahká a hravá. Veľmi pekná toaletka na bežné dni i tie menej šťastné, možno to šťastie aj znásobí :-) Každá vôňa, ktorá obsahuje či už ríbezle alebo pižmo sa u mňa vždy dočká obľuby.

Hlava

pomaranč, korenie, ríbezle
Srdce

fialka, pivonka, jazmín, čaj
    Základ

  mach, ambra, céder, pižmo


Nesmel chýbať ani  Bomb Cosmetics Hearts Cocoa košíček do kúpeľa, ja tieto blbôstky fakt môžem. Je to malé, milé a zlaté a poteší to každú dušu. Za posledný týždeň som si spravila kúpeľovú chvíľku pre seba asi trikrát a na takéto veci sa veľmi ľahko zvyká, takže spotrebu košíčkov, pien, solí, bômb a tak ďalej mám teraz vyššiu. 


Aby to bola dokonalá kompletka, čiže nielen dekoratívka, telovka a pekný parfum, prihodila som aj plátennú masku na tvár s rozjasňujúcim a hydratačným účinkom  Missha Herb in Nude. Niečo také na pleť v zime vyslovene potrebujem a teším sa, až ju otestujem. Efekt rozjasnenej pleti milujem celoročne, každý mi stále pleť chváli a pýta sa ma čo používam, ale svoje triky neprezrádzam :-)

Ak sa vám môj výber páčil, určite mi dajte vedieť, po prípade, čo by potešilo vás ;-)




5 komentárov