STOKLASA BRACELET

piatok 6. januára 2017

Zdravím kočky,
nový rok začneme niečím pekným a šťýlovým, jednoznačne ako stvoreným pre ženské oko. Ešte v decembri ma oslovili zo stránky stoklasa s ponukou spolupráce. Neváhala som. Určite ste už o eshope stoklasa.cz počuli- okrem textilnej galantérie a dekorácií majú v ponuke aj kreatívne potreby, módne doplnky či bižutériu. Schválne, kto z vás si názov stoklasa spája práve so šperkami? Neviem, ale moje podvedomie si automaticky vybavilo šperky a bižutériu....a presne o nej bude i dnešný článok.

Ponuka spolupráce sa vzťahovala na náramok s brúsenými korálkami, ktorý je dostupný asi v 7 možných farbách. Náramok mi bol vybraný, farbu som si však mohla zvoliť sama podľa svojho vkusu. Ešte predtým som trošku browsovala a veru krajší náramok som tam nevidela, tento ma rozhodne upútal svojou neštandardnou kombináciou farieb. Vybrala som si variantu-mix, ktorá je podľa mňa absolútne najkrajšia!

Popis výrobku
"Luxusný náramok s brúsenými korálkami všetkých doslova oslní. Trblieta sa už z diaľky. Korálky sú navzájom pospájané niekoľkými radmi silonu, tvoria bohatý, pravidelný strapec. Sklo má povrchovú úpravu s AB efektom. Náramok má pohodlné magnetické zapínanie ozdobené štrasovými kamienkami. Efekt AB - Aurora borealis (polárna žiara) je špeciálna povrchová úprava, ktorá spôsobuje u kameňov rôzne farebné odlesky v závislosti na okolitých svetelných podmienkach."
Efekt polárnej žiary, akým je povrch upravený, dodáva náramku na jeho atraktivite. Krásne sa ligoce na dennom svetle, ale aj večer pri tom umelom. Ligoce sa jednoducho neustále, farebné odlesky, ktoré odráža, závisia ale od okolitého prostredia. Náramok podľa môjho názoru pôsobí oveľa luxusnejšie a drahšie ako je jeho skutočná cena (212,67 Kč). Zapínanie je vo forme magnetu, ktorý je nenápadné ukrytý v štrasovej striebornej korálke. Dĺžka náramku je 21 cm, čo je na moju ultrachudú ruku ako vždy troška voľnejšie, ale na to som si už zvykla. Na ruke príjemne chladí a je aj na gramáž ťažší ako by sa mohlo zdať, hoci je vyrobený z korálok. Nepríde mi to ako náramok na bežné nosenie, ale ešte uvidím, s čím sa dá nakombinovať, k čomu by ste ho nosili vy?

Jednoduchý a dobrý tip na darček pre kamarátku/sestru-aj to náramok stoklasa
Určite mi dajte vedieť, či sa vám takýto štýl páči a akú bižutériu zvyknete nosievať.



9 komentárov

  1. Pěkný článek i fotky :) já se přiznám, že bižuterii příliš nenosím, ale tento náramek vypadá opravdu úžasně a asi bych u něj udělala výjimku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pomerne rada nosím náramky,aj ked nie často..Musím povedať,že tento sa mi naozaj páči a myslím,že by sa ním dal pekne oživiť nejaký elegantný outfit :) .
    ˇLifeloverˇ

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá opravdu moc hezky, jen já mám raději jemnější šperky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Stoklasa má pěkné kabelky-psaníčka. Náramek je pěkný, evokuje ve mě zimu a právě si ho dokážu představit jako doplněk k šatům někam na ples. Na běžné nošení se moc nehodí, to je fakt.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naozaj nádherný náramok ♥ Taký čarovný :)

    OdpovedaťOdstrániť