qilib update

štvrtok 4. augusta 2016

Ahojte,

už je tomu niekoľko mesiacov, čo testujem prípravok qilib. Na blogu som vás o tom informovala TU, akonáhle som ho začala testovať. Prešiel nejaký ten čas, aby som mohla objektívne posúdiť jeho účinnosť. Pre zopakovanie vám ešte raz pripomeniem, na akom princípe qilib funguje.

Qilib je kozmetický výrobok od Galdermy s patentovaným hypoalergénnym zložením a sviežou vôňou. K dostaniu je špeciálne ako pre mužov, tak i pre ženy na ošetrenie príležitostne alebo chronicky rednúcich vlasov. Prípravok qilib svojím jedinečným zložením obnovuje rovnováhu v prirodzenom rastovom cykle vlasov, pričom jeho aktívne látky pôsobia priamo v koži – vo vlasových korienkoch a okolo nich. Qilib tak rieši nielen kozmetický problém preriedených vlasov, ale hlavne jeho príčinu, ktorá sa nachádza priamo v koži vo vlasovom korienku. CG-210 - aktívna látka prípravku qilib pôsobí priamo na vlasový folikul, stlmuje zápalové procesy a zvyšuje produkciu kolagénu. Obsahuje unikátnu kombináciu čistých rastlinných zložiek, skladajúcu sa z extraktu cibule (Allium cepa), citrónu (Citrus lemon), guarany (Paullinia cupana a kakaa (Theobroma cacao).


Prvé výsledky je možné badať už po niekoľkých týždňoch, ale odporúčaná doba je minimálne 3 mesiace. Ja som tento prípravok testovala výhradne na čisté umyté vlasy, a teda aplikovala som ho iba na čistú pokožku a keďže si umýva vlasy takmer vždy večer, tak to bolo pred spaním. Ako viete mám strašne citlivú pokožku hlavy, takže akýkoľvek náznak niečoho "nekalého" ihneď cítim a aj vidím na koži v podobe začervenania. Pri qilibe som sa bála práve tých začiatkov, ja ako seboreik s lupinami si máločo môžem dať priamo na kožu, testovala som preto maximálne opatrne a s rozvahou. Prvé razy dopadli príjemne, nič ma nesvrbelo a pokožka nesvietila na červeno, čo bol dobrý znak. Vlasy mi ešte pekne voňali ako po nejakom dobrom parféme. Po istom čase som si všimla, že sa mi občas vyhodil na čele fľak, ale ten neskôr zmizol, chvalabohu. Naozaj ja asi nie som vhodný adept, keďže som strašne sensibilná, ale nič sa mi nestalo. Asi vás najviac bude zaujímať, či funguje a ak, tak ako. Qilib ozaj treba užívať pravidelne, na dennej báze, nič sa však nestane ak si ho dáte každý druhý deň, odporúča sa 2x denne ale to sa mi zdá príliš. Výsledky je badať aj pri striedmejšom zato správnom používaní. 5-10 strekov priamo na pokožku hlavy a rozmasírovať. Čím dlhšie, tým lepšie. Zo začiatku som bola milo prekvapená, vlasy mi menej padali, celkovo po umytí vo vani ich bolo menej. Keď som ta začala flákať, znova sa to zhoršilo. Qilib funguje, len pokiaľ ho používate, domnievam sa, potom sa to pomaličky vráti do pôvodného stavu. Preto sa snažím zdravo žiť a dobre sa stravovať, aby môj život nevisel iba na kozmetických prípravkov. Podľa mňa u vás zaberie lepšie, predsa len ak nemáte chronické lupiny ako ja, ale vypadávajú vám vlasy prevažne zo stresu, tak u vás to zaberie ihneď. Na tento typ vypadávania je predsa qilib určený :-)


2 komentáre

  1. S touhle znackou nemam zadne zkusenosti, ale nevypada spatne :) Me na vypadavani vlasu docela pomohl sampon od Milvy :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to pre mna novinka, ale musí byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť