JULY FAVES

sobota 6. augusta 2016

Krásne sobotné ránko,
akurát sa chystám dohnať resty a konečne si upratať a vy si môžte smelo oddýchnuť pri dnešnom článku. Mám tu pre vás obľúbencov za mesiac júl :-)

Začnem čímsi nekozmetickým a tým sú domáce limonády. Osviežia v sparnej horúčave a ich príprava je úplne jednoduchá. Odkedy som si kúpila tento džbánik na vodu, strašne ma to baví a vyzerá to fancy. Okrem klasickej limonády s limetkou a mätou mám rada i uhorkovú alebo napr. túto s bázovým sirupom, kostkami ľadu, citrónom a malinami. Je totálne na vás, čo si namiešate, akú žbrndu :-D Niekto má rád aj trstinový cukor, pre chuť :-) V lete pre mňa must have!
Z kategórie leskov a rúžov som vybrala dva kúsky, ktoré mi najviac pristanú k opálenej pleti. Matný rúž od Avonu v odtieni Posh Petal a lesk od Mary Kay. Oba mám už dlhšie a stále ich rada používam, sú to stálice a nikdy neomrzia. Studenú ružovú mám skrátka rada. Púder Like a Doll je mi vždy po ruke, bez neho ani nevychádzam z domu. Ak sa cez deň začínam lesknúť, okamžite po ňom siahnem. Vo vnútri má praktické zradielko a labutienku, takže je ideálny spoločník i na cesty a v akejkoľvek situácii.
 Drinky skrátka patria k pravému letu a ak si ho chcete uchovať v pamäti čo najdlhšie, aby sa stalo nezabudnuteľné, môžte si ho pripomínať ako ja omamnými ovocnými seansami v podobe telových sprejov, body želé či krémov na ruky. Medzi moje top patrí jednoznačne mango a melón. Skúšali ste už novinky od Baley? Že nie? O jedno takéto body želé súťažíte i v beauty boxe odo mňa, tak šup šup sa zapojiť! Môžem ho iba chváliť, budete ho chcieť skonzuovať, to vám garantujem. Môj najsamlepší krém na ruky, aký som kedy mala je istotne ten od The Body Shopu a to Mango. Inú značku už ani nechcem a všetky sa mi vidia oproti nej ako slabý odvar.
Victoria´s Secret a jej spreje, to je sladká ovocná bomba! Teda ten môj určite, skôr vhodný na rande alebo na večer, seduktívna vôňa v prekrásnom prevedení, veľmi rada ju používam. V júli som takmer nepoužila iný makeup ako ten od Mary Kay, konkrétne CC krém. Krásne mi zamaskuje nedostatky a na pleti ho necítim. Z lakov na nechty som podľahla novinkám od Pupa, dvom odtieňom, paradoxne zmena môjho vkusu a to v bielej a hnedej farbe. Čakali by ste, že to bude nejaká neónová letná farbička, ale pravda je, že tieto dva laky vyzerajú práve v lete na nechtoch luxusne a úžasne, Keď je pokožka opálená, predovšetkým biely lak vie vaše opálenie ešte viac zvýrazniť. Pupa u mňa s lakmi boduje.
Tomuto vravím #nacesty. Balea má novinku a to čistiaci gél na ruky s vôňou jablka. Môžte si ho pripnúť na kufor alebo ak vám dôjde, jednoducho ho vyzliecť zo silikónového obalu a kúpiť si novú náplň. Chytré, nie? Okrem toho som si v poslednej dobe obľúbila šmakoviny ako proteínové tyčinky a keksíky, keďže sa snažím cvičiť. Niektoré chutia fakt desne a zasýtia ma na pol dňa, ale tento keksík mi celkom chutil, kúpila som ho v DM. Do môjho Molangu si ako inak značím všetky necessary termíny a meetingy a všetky tie halušky, ktoré sa už ani nesnažím nosiť v hlave, lebo by mi asi vybuchla. Je tak roztomilý, že ak ho zapíšem, kúpim si určite nový. Knihy, to je moja vášeň. Tento román od Julie Klassenovej ma ohromne bavil, bol napínavý, mal premyslený dej a charakterné postavy. Kúpila som si ho dokonca v predpredaji a až na konci románu som sa dočítala, že ide o kresťanskú literatúru, čo ale vôbec nie je z tohto románu cítiť, netreba sa nechať odradiť. Bolo to tajomné, strašidelné a romantické, určite odporúčam, táto knižka sa číta jedným dychom. Nezľaknite sa, že je prehnane hrubá :-)


na záver ešte moje obľúbené letné songy :-)



Enjoy this summer, guys! ;-)




9 komentárov

  1. Zajímavé produkty, ty od Baley mám ráda :)
    MY COZY CORNER

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi krásne fotky a veci, ktoré si si obľúbila :) ja mám tiež ten CC krém od MK, ale nejak mi nezapasoval...a pritom už na viacerých blogoch čítam, že si ho slečny chvália :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Matná rtěnka od Avonu mám a jsem s ní nadmiru spokojená, a to se divím, protože já avon v lásce moc nemám

    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mims, super článok a krásne fotky :) ♥
    Candy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super fotky! Balea mám hrozně ráda, dobrý výběr písniček!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. This is what you came for milujem a čo sa týka kozmetika, tak je pre mna rozhodne top Balea :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi pekné fotky. Hlavne tá domáca limonáda :) ♥

    Blog by Lusyliana

    OdpovedaťOdstrániť