AVON NEWS#2

sobota 27. augusta 2016

Zdravím kočky,
žijem a som späť z úžasnej dovolenky a keďže som vám neprednastavila vopred žiadne články počas tohto týždňa, budem sa vám tie "suchoty" snažiť vynahradiť. Prejdem rovno k recenzii, článok o mojom lete si necháme radšej na neskôr a bude plný skvelých fotiek, to vám garantujem!

V dnešnom článku vám predstavím tri novinky od Avonu, ktoré testujem už neskutočne dlho a preto vám o nich viem podať objektívny obraz. V podstate už to asi ani nebudú pre vás novinky a iste sú dostupné aj v aktuálnom katalógu, takže ak v ňom budete najbližšie listovať, iste si na mňa spomeniete a moja dnešná snaha nevyjde navnivoč.

Prvým výrobkom je set na úpravu obočia. Tento set som si sama vybrala, nakoľko podobné produkty nezvyknem používať a lákalo ma to už strašne dlho. Mám tmavé a dosť husté obočie, takže okrem toho, že si ho pravidelne trhám, nemaľujem si ho ani to nemám za potrebu. Je ozaj výrazné a preto ho nemusím ničím dokresľovať a ešte viac naň upozorňovať. No každá dáma, by sa mala okrem líčenia vyhrať aj s obočím, a tak som si vybrala tento set i ja. Je v plastovom čiernom balení so zrkadlom a štetcom, takže je spratný i do kabelky či na cestovanie, proste full výbava v jednom. Pozostáva z jemného gélu na zafixovanie obočia a hnedého tieňa na dokreslenie. Najprv by sa mal aplikovať gél a až tak tieň, no veľa žien to robí presne opačne, čo  znamená nesprávne. Najprv gél a až tak tieň. Štetec je dosť tvrdý a na začiatku mi enormne vadil ale zvykla som si naň. Ak máte vlastný štetec na obočie, vyhrali ste,  no ani tento nie je celkom k zatrateniu. Ak nič iné, vystačíte si aj s ním. Tieň na moje počudovanie celkom pekne splynul s mojim obočím a zvyknem si ním doladiť obočie zväčša na začiatku pri koreni nosa, kde je miestami veľmi vytrhané. V celku som s týmto setom spokojná a cena je tiež priaznivá. Môžem ho teda doporučiť. 
Rúž Ultra Color v odtieni Pastel Pink mi padol do oka, akonáhle som videla swatche na internete. Pekná ružová farbička so studeným nádychom a príjemné krémové zloženie z neho robia ideálneho adepta na každodenné nosenie. Tým, že nejde o matný rúž, na perách síce drží o čosi kratšie, no na druhej strane ich viac hydratuje a stará sa o ne. Sýtosť a slušná pigmentácia- na rúž od Avonu je to skvelý výkon. V poslednej dobe sa ich rúže kvalitatívne vyšvihli, no cena sa pohybuje stále v tej istej rovine, čo je dobrá správa pre všetky z vás, ktoré ste Avonu ešte nestihli prísť na chuť.
Do tretice som si vybrala prípravok na telo, ktorý sľubuje úspešné zdolanie celulitídy a problémových partií a to anticelulitídny hrejivý gél s L-karnitínom. Tento hrejivý telový gél s L-karnitínom pomáha spaľovať tuk v bunkách, okamžite zahrieva pokožku, stimuluje mikrocirkuláciu a tak urýchľuje proces vstrebávania aktívnych zložiek. Zloženie obnovuje hebký vzhľad pokožky a pomáha spaľovať bunky, aby ste mohli očariť štíhlejším vzhľadom. Pre citlivky sa odporúča použiť ho až 30 minút po sprche či kúpeli, pretože inak je hrejivý účinok priam nepríjemný. U mňa sa to prejavilo hneď po prvom raze kedy mi pokožka na bruchu mierne sčervenala a gél ma tak strašne hrial, že som šla vyskočiť z kože. Nakoniec som sa šla osprchovať. Brutalita :-) Preto gél odporúčam iba ženám, ktorým hrejivý účinok nevadí a vedia niečo pretrpieť pre krásu. Podľa mňa naozaj pomáha spaľovať tuky, i keď iba v malom množstve ale predsa. Párkrát som to vydržala a účinok bolo vidieť. Teraz sa však už neviem prinútiť, najmä v týchto horúčavách. Cena gélu sa pohybuje v akcii okolo 7 eur. 


Ktorý z týchto výrobkov by ste najradšej vyskúšali? :-)



9 komentárov

  1. Odstín rtěnku se mi líbí jinak mě nic nezaujalo :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rúž určite odporúčam, majú aj pestrý výber odtieňov :-)

      Odstrániť
  2. ten set na obočie vyzerá pekne :) skúsila by som ho :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teraz som akurát prezerala katalóg a majú ho za 4,90 :-)

      Odstrániť
  3. Zaujal mě ten set na úpravu obočí, ten bych chtěla vyzkoušet nejvíce. Zatím si ho dobarvuji tužkou na obočí s kombinací hnědého a černého očního stínu a nemůžu si stěžovat, ale láká mě vyzkoušet něco nového. :) Hlavně nějaký ten gel na zafixování by se mi hodil. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja s ceruzkami sksenosť nemám, bohužiaľ takže neviem posúdiť čo z toho je lepšie :-) Ale tieňom a štetcom si to vieš zrejme precíznejšie naniesť :-)

      Odstrániť
  4. Paletku na obočí jsem používala dříve, ale teď po spotřebování paletky jsem začala používat gel na obočí od NYXu a jsem s ním více spokojená, než s touhle paletkou :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Avon mám veľmi rada a myslím že väčšina produktov čo mám doma je z avonu, ten rúž ma krásnu farbu páči sa mi, ja mam zase paletku očnych tieňov a sú super:)

    OdpovedaťOdstrániť