TIGI BED HEAD

štvrtok 16. júna 2016

Zdravím kočky,

dnes mám pre vás recenziu na vlasový prípravok značky TIGI. Dlho som po tejto značke poškuľovala a konečne som sa odvážila i niečo vyskúšať. Po dlhom váhaní som sa rozhodla pre volumizér s leskom TIGI Bed Head Motor Mouth, nakoľko po umytí fakticky zakaždým bojujem s jemnými vlasmi bez života, pretože šampóny na lupiny ich zvyknú dosť vysušovať a o lesku sa nedá ani uvažovať. Preto silikónové prípravky nikdy nepoužívam na pokožku hlavy, kde trpím lupinami, ale kompenzujem to v dĺžkach. Nijako to nepreháňam, pretože silikóny sú fajn iba raz za čas a to ovláda asi každý, kto sa o svoje vlásky patrične stará a pestuje si ich.

Kto nepozná túto značku a chcel by sa dozvedieť viac, tak tu je krátke introduction :-)

"Anglická značka vlasovej kozmetiky Tigi vznikla na konci sedemdesiatych rokov v Londýne. Prípravky, ktoré vyrába, sú vďaka svojej jedinečnej kvalite určené pre profesionálnych kaderníkov, sú ale bežne dostupné aj ostatným spotrebiteľom, ktorí o svoje vlasy radi starajú v pohodlí svojho domova. Tri kozmetické rady ponúkajú odvážny, štýlový aj kreatívny prístup, kde si každý nájde presne svoj štýl. Inovatívne prípravky využívajú moderné technológie aj dlhoročné skúsenosti profesionálnych kaderníkov a dnes je už značka TIGI na popredných priečkach vo svetovom kaderníckom priemysle. Zverte svoje vlasy odborníkom cez krásu a zdravie vlasov!"


Stránka elixi, z ktorej som si produkt vybrala, je mimochodom veľmi pekne spravená, je určite prehľadná a okrem kozmetiky na nej nájdete i raw kútik či zdravú výživu, kde majú ozaj dosť dobrý výber. Určite odporúčam minimálne nakuknúť aj do tejto sféry, verím, že nebudete sklamané.

TIGI Bed Head Motor Mouth Volumizér s leskom 240 ml


Vlasový krém Tigi Bed Head je balený v zaujímavej priesvitnej guli s ružovým dávkovačom pre pohodlnú aplikáciu. Pumpičku je potrebné pred prvou aplikáciu odistiť, čo mne osobne chvíľku trvalo ale spätne ju zaistiť už neviem :D. Nenechajte sa zmiasť hneď na začiatku, nie obal ale samotný krém je sýtožltej farby, ktorá navyše obsahuje i iluminizačné čiastočky pre krásny žiarivý lesk a oživenie vlasov. A to nie je všetko, tento krém totiž žiari i pod UV svetlami vďaka obsahu tinopalu a vy sním zaiste zažiarite tiež na nejednej diskotéke. Musím uznať, že to ale nebol prioritný dôvod, prečo som ho chcela vyskúšať, skôr mi šlo o objem a ten by mal zaistiť po vyfúkaní vlasov fénom. Aby som bola úprimná, troška objemu pridal ale nijak zázračne sa nezmenili. Šli však ľahšie rozčesať a boli pekné žiarivé a lesklé, čo je v celku pekný výsledok. Jeho dominantou je i žuvačková ovocná vôňa, pretože žiaden vlasový produkt nedokáže vlasy tak krásne prevoňať ako práve tento. Krém nezlepuje vlasy a je vhodný na akýkoľvek typ vlasov. V zásade môžem tento prípravok odporučiť predovšetkým na normálne vlásky, nie príliš jemné.

Aplikácia
2 - 3 dávky vlasového krému naneste do dlaní a vpracujte do vlhkých vlasov. Potom vyfúkajte do požadovaného účesu. Na zdôraznenie jednotlivých partií použite krém na suché vlasy a upravte.

Objem
240 ml

Cena
8,11 EUR

Kde kúpiť
www.elixi.sk



2 komentáre

  1. Myslím, že som zataiľ od tejto značky nič nemala ale už iba ten dizajn sa mi veľmi pozdáva. Dávam like!

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som zatiaľ neobjavila nič, čo by mojim vlasom dodalo lesk, jedine čerstvo nafarbené tak vyzerajú, ale zase kvôli tomu si ich nebudem neustále farbiť.

    OdpovedaťOdstrániť