DM WORKSHOP

nedeľa 26. júna 2016

Ahojte!
Ani neviem ako začať a aby som nepôsobila prehnane radostne, čo by mohlo vyvolať vlnu nevôle u slovenského národa :-D, spustím teda na vás pekne pomaly, pozvoľna. V pondelok som mala možnosť zúčastniť sa workshopu pre nás blogerky priamo na centrále najznámejšej sieti drogérií na Slovenku, dm drogerie markt. Bolo to pozvanie nečakané, no o to vzácnejšie. Kvôli tomuto workshopu som neváhala vziať si deň dovolenky, vstať o pol 4 ráno a precestovať pol republiky vlakom. Je to jedno z mála pozvaní, ktoré som napriek diaľke a viacerým komplikáciám prijala....a že som ho prijala s radosťou! 

Po dvoch rokoch spolupráce som sa s dievčatami Natali a Vero z dm, ktoré majú na starosti social media, konečne osobne stretla. Z mien sa stali tváre a to už dáva väčší zmysel, však?
tie najsamlepšie makrónky
baby nám pripravili ako prekvapko ručne robené plagáty, kde spravili koláž z toho, čo nás vystihuje 
Baby sú to mladé, živé a kreatívne a na začiatok nám predstavili celú marketingovú rodinu dm. Okrem milého privítania si pre nás pripravili občerstvenie, zdravého charakteru ako inak v podobe ovocia a maškŕt, a jedna kolegyňka myslím, že i napiekla tie najsuper makrónky, aké som kedy chutnala. Postupne nám rozpovedali príbeh založenia nemeckého koncernu a oboznámili nás so stratégiou firmy. Mňa takéto veci nenudia, mám rada skutočné príbehy skutočných ľudí a celá filozofia firmy mi prišla zrozumiteľná a je mi sympatická. Dm totiž kladie dôraz na 100% spokojnosť zákazníka a nezabúda ani na vlastných interných zamestnancov. Tých supportuje na profesnej úrovni tréningmi a školeniami a stará sa o nich. I môj najlepší kamarát tam pracuje, ale na inom oddelení.

Ale aby to nebolo iba o teórií a "práci" celý event sa niesol v dobrej nálade (z časti možno aj kvôli účasti 1 muža medzi toľkými ženami? :-D) a hoci som dovtedy nepoznala všetky blogerky, v priebehu diskusií som pochopila súvislosti a kto tvorí aký blog. Okrem beauty blogeriek totiž prijali pozvanie i food blogeri, čiže sme to mali celkom pestré. 

Obed sme mali zarezervovaný v Modrom dome a každý si z pripravených mís vybral to, na čo mal chuť.

Poobede sme dostali priestor vyjadriť sa, prísť s návrhmi a zlepšeniami. V tej chvíli mi napadlo menej dotazov, ako som mala v pláne, ale poznáte to, akonáhle si to necháte prejsť hlavou napadnú vás otázky keď už je po funuse. Aj tak som sa však snažila zapojiť a nesedieť celý čas ticho, pretože potom druhá strana neprijíma adekvátnu spätnú väzbu, alebo len veľmi mätúcu a má dojem, že vás to nedajbože nezaujíma. Mňa celý deň strávený v dm tešil, bavil a som hrdá nato, že si ma vybrali ako beauty blogerku :) Myslím, že baby si zaslúžia môj rešpekt za to, že to "celé" dokázali posunúť na vyšší level v takom krátkom čase.

Ako present sme dostali najnovšiu krabičku dm boxu ♥  naplnenú produktmi, špeciálne navrhnutú pre nás, nad ktorej obalom sme všetky híkali..krása, že? Aj to je práca dievčat z marketingového. Obsah boxíku vám odhalím postupne a niečo z neho poputuje i do letnej Giveway pre vás! Ak ešte nemáte stiahnutú najnovšiu appku dm do mobilu, spravte tak, budete tam mať zákaznícku kartičku so sebou v mobile neustále po ruke  a navyše si prilepšíte až o 50 bodov! Ja ju už využívam a je skvelá, nadupanejšia a je v nej ozaj všetko. Nezabudnite sledovať aj facebook dm, kde stále bežia zaujímavé súťaže :-)


Chcem sa ešte raz poďakovať za pozvanie na tento super workshop, užila som si ho a odniesla odtiaľ zaujímavé idey...a myslím, že nielen ja ;-)





5 komentárov

  1. Naozaj super článok workshop musel byť určite parádny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný článok ja by som sa tiež rada zúčastnila takého eventu :) pekné fotečky si porobila muselo tam byť naozaj dobre ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To musela byť super akcia :)
    stylebymyself.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je skvělé že jsi měla možnost dostat se na takovou akci, do blogerského světa ti to určitě něco přineslo. Líbí se mi že jste se mohli i zapojit, dát návrhy pro zlepšení nebo říci co naopak se vám nelíbí, zkrátka se zapojit. Těším se až ukážeš boxík.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úžasné stretnutie :))) museli ste si ho naozaj veľmi užiť:) ja som bola nedávno na svojom prvom blogerskom stretnutí, takže úplne chápem tvoje radostné pocity :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť