AVON NEWS #1

pondelok 27. júna 2016

Ahojteee!
Mám pre vás článok plný žhavých noviniek od Avonu. Čo ma nadchlo a čo naopak sklamalo, sa dozviete v dnešnom článku, takže ak vás to zaujíma, čítajte ďalej :-)


Začnem asi sklamaním a tým je neviditeľný krémový makeup s púdrovým efektom. Tento makeup mi nesadol ani nie tak odtieňom ako podivuhodnou konzistenciou i spôsobom nanášania. Neviem prečo, ale moja pleť ho neprijala, nepriľnul k nej a po čase sa mi robia fľaky, nehovoriac o tom, že po púdrovom efekte ani stopa. Lesknem sa po ňom ako fliter na tričku Kleopatry z Turca. Nemá ani krycí efekt, aký vyžadujem, ale je to len môj subjektívny názor. Na tento typ makeupu asi nie som zvyknutá a viem, že niektorým ľuďom vyslovene sedí. Za mňa bohužiaľ nie. Výhodou je zkradielko a hubka v balení. 
 Pomerne vydareným produktom je  štetec na makeup a púder, ktorý si ako tak poradí s makeupm ale púdrom? Nato mi príde primalý, aby sa ním dala prepúdrovať celá tvár. Najideálnejšie riešenie je používať ho na nanášanie korektora, to si už viem predstaviť, pretože kvôli svojmu mierne zošikmenému tvaru štetín sa dostane i do záhybov a hravo ním dotiahnete do dokonalosti i očné okolie a vačky pod očami. Páči sa mi rukoväť, je z príjemného materiálu a postupne smerom ku koncu sa zužuje. Jednoduchý a pekný dizajn. Štetinky sú chvalabohu jemné a nepichajú a sú aj pomerne husté, čo oceňujem. Ak by ste ho predsa chceli použiť na makeup, tak dá sa to, ale odporúčam tekutý makeup a dobre zapracovať do pleti, predsa len niekomu vyhovuje väčší štetec.
Najviac ma z vybranej trojice oslovila micelárna čistiaca voda nutra effects. ktorá mi absolútne vyhovuje. Neštípu z nej oči a pomerne rýchlo odličuje. Čakala som, že mi bude na pleti nepríjemná, ale je veľmi jemná a šetrná, povedala by som, že je to lepšia micelárka ako tá od Dermacolu. Myslím, že v katalógu som ju videla už i za smiešnych 1,50. Objemovo je menšia, to jediné vidím ako mínus, 200 ml sa totiž pri dennej spotrebe hravo míňa. Bežná cena je okolo 3,50 alebo viac. Je určená na zmiešanú až mastnú pleť, ale ja mám suchšiu a používam ju. Obsahuje aktívny komplex výťažkov z bobúľ, osviežuje a upokojuje pleť a čistí i vodeodolný makeup. Nemám po jej použití pocit pnutia. Pozor, neobsahuje ani parabény, čo je super.


Čo vravíte na novinky ?


7 komentárov

  1. Ten pudr mě dost zaujal, líbí se mi pěkný odstín.
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa tiež na úvod zaujal, ale bohužial nesadol mi akosi...:(

      Odstrániť
  2. Od Avonu mám veľmi rada, ten make-up by som si asi nekúpila, najviac mi vyhovuje klasický tekutý, štetec vyzerá dobre ale na pôder asi naozaj, na púder uprednostňujem skôr väčšie a micelárka vyzerá super, nad nejakou rozmýšlam, tak možno siahnem práve po tejto:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi aj ja po tejto skúsenosti ostanem iba pri obyčajnom tekutom makeupe, ktorý mi vyhovuje najviac :) štetec je fajn, ten môžem odporúčiť a micelárku tiež, ale brutálne rýchlo sa mi minula :(

      Odstrániť
  3. Škoda toho makeupu, na první pohled mě zaujal ale. Štětec se mi také zdá lepší na makeup než na pudr jinak z fotek se zdá být celkem solidní. Micelárky nepoužívám, jsem spíš líná ji používat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže micelárka je pre lenivcov ako stvorená, odlíčiš ňou všetko a naraz :) štetec je fajn a je celkom kvalitný, na korektor sa hodí..

      Odstrániť