DOVE NEW IN

sobota 30. apríla 2016

Ahojte kočky,
v dnešnom článku vám plánujem predstaviť dve novinky od značky Dove, konkrétne z telovej a vlasovej kozmetiky. Nezabúdajte, že do konca mája si môžte zasúťažiť tu na blogu o balíček vlasovej kozmetiky Dove (klik TU). Prejdem teda plynule k produktom a môjmu hodnoteniu :-)

Sprchové gély od Dove sú nepochybne stálicou na trhu a najčastejšou voľbou ľudí, ktorí preferujú klasiku, jemnosť, hydratáciu a príjemnú vôňu ako bonus k tomu. To všetko a ešte omnoho viac spĺňa sprcháč Pivonka&Smotana z radu Purely Pampering, snúbiac pri tom krémovú ľahkú  konzistenciu s nezabudnuteľnou arómou nabitou nežnou pivonkou a lahodnou smotanou. Osobne nepoznám človeka, ktorý by sprcháče od Dove nemal v obľube. Taktiež patrím k priaznivcom už od detstva, ale nakoľko som blogerka, stále produkty rada striedam a ustavične ich obmieňam. Mám rada zmenu a na testovanie tohoto gélu s pivonkou a smotanou som sa tešila. Sprchový gél má jednoduchý biely nadizajnovaný obal. Po otvorení uzáveru vás omámi jemná vôňa a pri sprchovaní i jeho jemná mliečna konzistencia. Stačí ho troška do dlane a pekne pení a ošetrí pokožku od nečistôt a dodá jej i nejakú tú hydratáciu. Po sprche ale stále použijem telové mlieko. Za mňa určite fajn sprcháč.

Expresný kondicionér silne pripomína masku na vlasy, nakoľko poskytuje všetky výhody masky rýchlosťou kondicionéra! Sadne na suché a lámavé vlasy s rožštiepenými končekmi. Zanechá vlasy okamžite vyživené, výrazne posilnené a chránené proti štiepeniu končekov. Bojuje predovšetkým s povrchovými poškodeniami vlasov. Zloženie s dvojitým účinkom obsahuje masku s technológiou Fibre Actives, ktorá preniká do hĺbky a pomáha opravovať štruktúru proteínov, ale pritom nezaťažuje vlasy a kondicionér, ktorý obnovuje a zaceľuje kutikulu, a pomáha tak predísť následnému poškodeniu. Kondicionér možno používať na dennej báze, počas umývania vlasov, kedy sa v mokrých vlasoch necháva pôsobiť iba po dobu 1 minúty, čo je ozaj expresná rýchlosť! Keďže moje vlasy nie sú suché ani polámané, používam ho iba raz do týždňa a účinky sú fakt viditeľné, najmä čo sa týka suchších končekov, ktoré trápia asi každú z nás. Rada Insive Repair obsahuje okrem tohto expresného kondicionére ešte šampón, kondicionér a bezoplachový kondicionér.

Všetky informácie o produktoch nájdete na stránke www.sk.dove.com/sk/

Prajem krásnu sobotu!


4 komentáre

  1. Od Dove jsem si už dlouho nic nekoupila a vím že to je celkem dobrá značka. Šampon vypadá dobře, už mě nebaví značky Gliss Kur, Elseve apod. které absolutně nefungují a vlasům nic nedají.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já miluji dove sprcháče :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekna recenze :-) Sprchove kremy Dove mam take moc rada, hlavne behem zimy :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprcháče od Dove milujem, majú úžasné krémové zloženie a moja pokožka je potom krásne jemná:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť