GESTIL WONDER

sobota 6. februára 2016

Čauky dievčatá,
aký máte víkend? Varíte, periete, upratujete ako ja? :-D Asi nie, čo...ale sobota je okrem starosti o domácnosť vhodná nájsť si čas i pre seba...nalakovať si nechty, dať si peeling na tvár, spraviť si detoxikačnú kúru či zábal na vlasy. Ak cez týždeň nestíhate tieto beauty zálažitosti riešiť, čo úplne chápem, pretože to taktiež nestíham, aspoň koniec týždňa by mohol byť vykúpením z pracovnej rutiny. 

Dnešok bude patriť recenzii na v celku zaujímavú masku na vlasy značky GESTIL WONDER. Ak ste zvedavé, či táto maska ozaj stojí za to, čítajte ďalej....
Gestil Wonder je jedinečný vlasový balzam, známy svojimi blahodarnými regeneračnými účinkami. Vďaka svojmu výnimočnému zloženiu sa odporúča na vlasy s poškodeným vláknom vplyvom trvalej, farbenia, melírovania, smogu a na vlasy jemné so sklonom k ​​padaniu. Masku som kupovala na stránke parfums v čiernom kelímku s objemom 300ml za 7,40, dostupná je ale i väčšia verzia a to 500ml. Od masky som mala nemalé očakávania, vzhľadom na recenzie a skúsenosti na nete. 

Už pri prvom použití som si všimla jedinečnú konzisteniu a zápach. Maska vyzerá ako také tuhšie želé a tým sa pozná, že to nie je žiaden fake ale originál. Pravý Gestil je tuhý a drží, nevylieva sa a nie je riedky. Vôňa je výrazná a pripomína mi farbu na vlasy, niekomu vraj i pánsku penu na holenie, takže nič sladké a vyslovene voňavé nečakajte. Masku možno používať dvojako-ako klasickú masku a zábal alebo ako kondicionér po umytí. Gestil maska ​​na vlasy je výnimočná svojím zložením, ktoré obsahuje výťažok z bambusu a vraj i výťažky z býčích pohlavných žliaz, čiže nič pre slabšie povahy ☺ Zväčša používam masku iba ako kondicionér a následne ju zmyjem (nechám pôsobiť asi 3 minúty), závisí to od stavu vlasov. Čím suchšie sú, tým dlhšie by som vám doporučila si masku na vlasoch nechať, kľudne i spraviť zábal a nechať ju hodinu pôsobiť. Ja mám iba jemný melír, vlasy si nejak často nefarbím, nemám ich suché, ale chcem ich vyživiť a starám sa o ne, takže mne stačia aj tie tri minútky a opláchnem. Vlasy sa kĺžu a jednoducho sa rozčesávajú, pričom ale nie sú mastné. 
Výsledkom by mali byť krásne lesklé vlasy, jemné na dotyk, hydratované do hĺbky a zregenerované po celej dĺžke.  S tým súhlasím, až a ten lesk-ten sa nekonal. Na lesk musím používať iné produkty, zvačša na konce použijem či už olej od Nuxe alebo od Matrix Exquisite Oil, ktorý je primárne určený na jemné vlasy. Masku môžem doporučiť a viem si predstaviť, že na suchých vlasoch vie vyčariť viditeľnejší výsledok ako na mojich. 
Naposledy som si kúpila i kefu z môjho wishlistu Detangler Professional Hair Brush čo je nástupca tangle teezeru a musím uznať, je lepší. Ľahšie mi sedí v ruke, nepadá mi z rúk ako TT a tiež sa mi s ním ľahšie češú vlasy. Za mňa super kefa, určite odporúčam! Rýchlo sa zanáša, vyčešete ňou i zvyšky vlasových prípravkov, ale dá sa očistiť v teplej vode s troškou šikovnosti.



Máte skúsenosť s Gestilom?


5 komentárov

  1. Kdyby maska dodávala ještě i lesk, tak by byla úplně dokonalá. Nemám s ní zkušenosti, ale líbí se mi, že se dá koupit i ve větším balení, které mám raději. Detangler nemám, ale už jsem po něm také pokukovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá veľmi dobre. Ja som ju ešte nikde nevidela :/
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O masce slysim poprve, ale nevypada spatne, i kdyz ja jsem na masky dost lenoch :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pamatuji si, když měla ještě jiný obal. Tenkrát jsem vypotřebovala 4 balení a byla jsem maximálně spokojená. Teď o ní uvažuji zase. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť