Dove sprchové gély

sobota 4. apríla 2015

Ahojte,
k denno-denným rituálom každého človeka patrí jednoznačne sprchovanie a celková osobná hygiena (ak nerátam ajťákov :D). Pre mňa je to prvé, načo sa teším, akonáhle prídem po celom dni domov. Sprcha ma vždy vzpruží a hneď sa cítim o 100% lepšie. I preto si zakladám na dobrom sprcháči, aby som si tento rituál spríjemnila čo najviac. Veľmi rada striedam kozmetické značky, vône, všetko možné.....to asi ani nemusím pripomínať, inak by som asi nemala o čom písať, ak by som ostala iba pri jednej značke. 

Naposledy sa ku mne dostali na testovanie dva nové gély od značky Dove, ktorú nemusím azda predstavovať. Dove je pre mňa kozmetická stálica, nehovoriac o tom, že keď som bola menšia, kupovali sme iba výrobky od tejto značky. Za tie roky, ktoré ubehli ako voda sa trh presýtil až priam zaplavil ďalšími a ďalšími kozmetickými vychytávkami a človek neraz zabudne na "nestarnúcu klasiku".
Oba sprchové gély nie sú ale žiadnou novinkou. Majú však nové inovatívne zloženie:
Nutrium Moisture - jedinečnú kombináciu hydratačných zložiek, obohatenú o pokožke prirodzené lipidy, ktoré sa úplne vstrebávajú do pokožky pre jej intenzívnu výživu už počas sprchovania.

Dove Go Fresh som vyskúšala ako prvý. Milujem totiž citrusy a tento revitalizačný gél s vôňou mandarínky mi skrátka zavoňal. Dokonale ma dokázal "nabudiť" po vyčerpávajúcom dni, presne ako sa píše v názve ...go fresh! Má krémovú konzistenciu svetlo oranžovej farby, dobre pení a po umytí som nepocitíla potrebu sa natrieť. Vonia krásne sviežo a veselo! Určite odporúčam.
Dove Deeply Nourishing je obyčajný, klasický nefalšovaný sprchový gél od Dove, bez akejkoľvek ostrej parfumácie či vône. Zaručí vám hebkosť pokožky už po jednom umytí, nakoľko ide o vyživujúci sprchový gél. Tento gél má rada moja mamina, pamätám si, ako sme ho vždy kupovali, samozrejme vyzeral troška inak, ale stále je to ten istý gél, len s vylepšenou technológiou. Týmto gélom nič nepokazíte, ak si chcete svoju pokožku rozmaznať. Je tiež krémový, bielej farby. Pocit hebkosti po použití tohto gélu je na nezaplatenie :-)

Ako ste natom vy? Rady striedate sprcháče? :-)

10 komentárov

  1. Sprcháče ráda střídám, jedna vůně by mně nudila:-) A moc se těším, jestli se mi podaří někde ulovit ten mandarinkový, musí vonět úžasně:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mandarínky sú moje oblubene ovocie, ked ich zacitim v kozmetike, som happy :-)

      Odstrániť
  2. Ja rada skúšam neustále nové sprchové gély, takže sa u mňa určite nestane, že by som používala dva rovnaké po sebe. Ten mandarínkový musí voňať super!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som presne taka ista, len sa mi to potom hromadi a kopci na vani a na policke :D

      Odstrániť
  3. Sprchace dost stridam, nejsem na ne moc narocna, vetsinou vybiram podle vune a ceny :-) Kremove sprchace od Dove mam moc rada :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez si myslim, ze fajny vonavy sprchac nemusi stat vela :-)

      Odstrániť
  4. Sprchace od Dove miluji. Take ted jeden pouzivam.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sprcháče striedam stále :) každý kúpeľ mám iný :D :D :D Tak trošku závislačím :)

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej, len je z toho potom mišmaš a založená celá kúpeľňa :-D

      Odstrániť
  6. Sprcháče striedam veľmi často, najradšej mám Dove a Nivea. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť