Playboy Play It Sexy

streda 25. februára 2015

Ahojte,
rada by som vám predstavila nový rad od značky Playboy, nesúci názov Play It Sexy Pin Up. Ako inak, než sexy by sa mohol volať, však :-) Každý túto značku poznáme a veľa z nás si ju spája s niečím iným, minimálne však s playboy zajačikom s hravými uškami.
Na testovanie som obdržala zostavu: sprchový gél, deodorant a toaletku. Obal všetkých výrobkov sa nesie v znamení zvodnej krajky, ružovej farby a nechýba ani legendárne logo zajačika. Na mňa to pôsobí až prliš mladistvo, v čom mi dajú za pravdu mladšie ročníky, ktoré si vône od Playboya hojne chvália. Pre mňa je toto prvá skúsenosť. Roky som sa túto značku cielene obchádzala v obchodoch. Párkrát som sa odvážila "privoňať" si k niektorej z voňaviek, ale ani raz ma žiadna neoslovila.
V toaletnej vode Play It Sexy je cítiť jemný závan orientu, zvodnej sladkosti a ženskosti. Vzhľadom na cenu si dovolím tvrdiť, že to nie je žiaden Chanel, ale nie je to ani zlé, ak sa vám páčia vyslovene sladké bomby a chcete si večer niekoho nabaliť :-) Pretože práve tá "sladkosť" z nej robí vyslovene elixír zvádzania na večer. Na deň by to mohol byť bolehlav. Vôňa je veľkostne ako stvorená do kabelky, ružová farba ju robí dokonca zaujímavejšou. Výdrž je obstojná, ale predsa je to len toaletka. Nie je to celkom moja šálka kávy, vôňa vám buď sadne alebo nie a podľa mňa pristane skôr iným typom dievčat, predovšetkým mladším. Je pre mňa až príliš presladená. Mojej mamke sa napríklad ale pozdáva a to má o 30 rokov viac, takže iba na základe veku by som to určite nekategorizovala.
Zloženie
Hlava: ružový grapefruit, klementínka
Srdce: pivonka, šťavnatá broskyňa, vôňokvetka
Základ: pačuli, pralinka, vanilka

Čo sa týka sprchového gélu a deodorantu, oba rozvoniavajú sladko a za kokosom. Deodorant je bez obsahu hliníka, čo hodnotím pozitívne, ale je príde mi strašne prenikavý a používam ho viacmenej iba na doma. Gél fantasticky vonia, pokožku nevsušuje a v kúpelni zanechá po sebe dávku exotiky.

Ak hľadáte cenovo prijateľný darček pre kamarátku, odporúčam túto sadu :-)
Čauky!


6 komentárov

  1. Play it sexy mám najradšej ♥ Skutočne krásne voňajú všetky veci z tejto sady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Playboy mám ráda, tahle řada mně zaujala, takže určitě očichám a nejspíš i pořídím, tuším, že mi bude vonět:-)

    OdpovedaťOdstrániť