Darček pre ňu na Valentína

utorok 3. februára 2015

Čas beží neuveriteľným tempom. Ešte minule som písala článok o Vianociach a už je to tu zas! Sladký Valentín, srdiečkové odkazy, pošty pre teba, macíky s nápisom I love you blikajúce v tme, ruže a iné klišé kvety, bonboniéry v tvare srdca a zamilované citáty či koláže s fotkou milovanej osoby v nie príliš lichotivých frameoch ako sú srdiečka, pusinky a iné pregýčované pseudovyjadrenia lásky k druhej osobe....komerčný sviatok, korý každý haní, osočuje a vysmieva sa z neho. Ale, na druhej strane, niet jednej jedinej ženy na celej zemeguli, ktorú by pozornosť partnera patrične nepotešila alebo nedojala. Taký ten záblesk," aha, predsa na mňa nezabudol, i keď vie, že z duše neznášam Valentín." Všetky v kútiku duše čakáme, že si na nás niekto spomenie, milo nás prekvapí aspoň čokoládou alebo kvietkom....
Valentín by vôbec nemusel byť gýčový sviatok. Vlastne Valentín zato chudák ani nemôže, ako jeho meno svätca zneužili a  roky v marketingovej branži zdehonestovali :-) Môžu za to ľudia, ktorí naozaj asi zbierajú zo zeme poslednú súdnosť, keď vidím rok čo rok červené precukrované výklady. 

Valentín by si mal každý zariadiť podľa seba, ako to cíti. Myslím, že romantickým večerom vo dvojici, či už v kine, v reštaurácii alebo na wellnesse sa nedá nič pokaziť-nikdy, tobôž nie na spomínaný sviatok. Chlapci moji drahí, riaďte sa vždy tým istým pravidlom- žená má vždy pravdu! A ak ju aj nemá, tvárte sa tak, že ju má. To je celá logika trvácneho vzťahu :-D Žiadna monetárna makroanalýza ani teória grafov. Ak má dievča chuť ísť do divadla, vezmite ju tam. Ak fandí hokeju, choďte spoločne zabavíte sa obaja. Ak je nákupno-kozmetická maniačka a navyše blogerka, tak preboha čítajte jej blog pozorne,! Nie, puzzle ani rybka asi nebudú to pravé orechové pre 25-ročnú sebavedomú ženu, ktorá si našla hobby v kozmetickom svete. Preto budem dnes apelovať na individuallitu-originálna osobnosť si zaslúži originálny darček. A že kozmetika nie je originálny darček? A veru že je....mám i vysnívanú, ktorá mi nedá spávať a ktorej zmienka v práci vyvolá na tvárach kolegýň iba otáznik....no nie každý pozná značky a číta blogy :-)

Prejdem teda k môjmu wishlistu, ktorý si asi i tento rok vyplním sama :D My sebestačné ženy to možno máme o čosi ťažšie, ale aspoň si vieme spraviť radosť tým správnym darom. Preto muži dbajte na názor svojej polovičky a nekupujte zbytočne hlúposti. Stačí si len troška viac všímať, po čom vaša žienka už dlhší čas pokukuje. Je iné, ak vám to povie priamo alebo to nato prídete vy samy a budete za hrdinov, to vám garantujem! Nezabudite, že v očiach ženy môžete tak rýchlo stúpnuť, ako aj klesnúť....Antiperspirant a ponožky asi nebudú ten správny romantický darček...V najhoršom prípade jej nemusíte kupovať nič, ale spravte jej pekný program. Ja neviem prečo, ale zdieľam jednoznačný názor, že žena si zaslúži byť stredobodom mužského vesmíru a nevidím natom nič zlé. Aj my vám predsa chceme spraviť radosť  a tiež si často lámeme hlavu s darčekom.

Maybelline Color Sensational Lipstick rúž

Rúžov nie je nikdy dosť, neexistuje limit, vyjadrujúci ženskú dychtivosť a zmysel pre zberateľstvo týchto skvostov. Jeden ani 10 proste nestačí!!! :-)

Roberto Cavalli Acqua toaletná voda

Čo môže byť vhodnejšie, ako nádherná vôňa, ktorá vám bude evokovať túto romantickú chvíľu po celý rok? Vôňa, nie tuctová ale úplne iná ako ostatné? Jednoznačne Roberto Cavalli a jeho lahodne príťažlivá AQUA, ktorá evokuje stredozemné azúrové more splývajúce s oblohou.


Makeup Revolution London Flawless Palette očné tiene

Tak ako pri rúžoch i tu platí to isté pravidlo-očné tiene nakupujeme hlava nehlava. I keď sa to snažím obmedziť, mám doma zhruba 4 podobné palety...ale ten pocit keď si kúpite alebo dostanete niečo, čo sa vám už dlho páči je na nezaplatenie.

Estée Lauder Double Wear Stay In Place Makeup make-up

 Vlastniť niečo od Estée Lauder je môj celoživotný sen....dream on :-)

Parfumovaná voda Britney Spears Hidden Fantasy Edp 100ml + 100ml telové mlieko

A a záver darčeková kazeta, ktorá vo mne evokuje Valentín. Myslím, táto by ma veľmi potešila, je to naozaj darček za "babku" a nie je ním čo pokaziť, ak sa vám pačia kombinácie vône pomaranča, mandarínky, vanilky, verbeny či jazmínu.


Gratulujem vám, ak ste sa prebojovali až sem a mám pre vás ešte dve aktuálne horúce infošky.
Prvou je akcia, ktorá prebieha na stránke www.parfemy-elnino.sk a to presne odo dnes.Podmienky sú nasledovné-nakúpiť zo sekcie tipy na valentín v hodnote nad 35,70 a získate nasledovnú darčekovú sadu zadarmo.

Ak to nie je nič pre vás, mám pre vás ešte jednu super správu a tou je súťaž TU. Stačí odpovedať na otázku a ste v hre o 10 zľavových kódov.

Majte sa krásne a napíšte mi o vašich plánoch na Valentína :-) Alebo to vidíte tak pesimisticky ako ja? Njakrajší darček si vždy darujem sama :D Ak nerátam mimo materiálne veci, samozrejme poznám priority.


7 komentárov

  1. Skvele jsi to vystihla, tohle by si chlapi meli precist :-D Jinak ja mu pripomnela asi pred tydnem ze vubec Valentyn ted bude a ted jenom cekam jestli si na me vzpomene :-D Teda potesi me kytka nebo cokolada, nic vic nechci, jdn proste chci mit tu radost ze si vzpomnel :-) I kdyz jinak ten Valentyn nijak neprozivame a kdyz zapomene tak se na nej zlobit nebudu :-) Jinak po paletce od MUR taky pokukuji, libi se mi Iconic 3 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chlapi su simplexnejsi je dobre ked mu to len tak medzi recou spomenies a zaroven i vsade pritomne cervene srdiecka od potravin az po butiky maju asi svoj zmysel, pretoze to uz ani chlap neprehliadne :-D urcite ta niecim prekvapi potom daj vediet ako si dopadla ;-) niekedy staci i malo ide o snahu! Ktora v dnesnej dobe absentuje vsetci sme uz zhyckani pohodlni a tak dalej...

      Odstrániť
  2. Podivilo mě názor, že každá žena v srdci touží po tom, aby ji partner popřál na Valentýna, ačkoliv ona sama Valentýna nemá ráda. Já sama dělám radosti raději po celý rok. Náhodně, když mám pocit, že je to na místě. To samé platí i z mého okolí. Proto vytyčit si dny, kdy si lidé budou dávat dárky na znamení lásky, pro mě nic neznamená. Nepamatuji si jediný únor, kdy bych 14. nepřešla jako každý jiný den. :-)

    Pokud píšeš o blogerkách, které se zajímají o kosmetiku, pak je tento článek asi velmi přínosný. Snad se tím neinspiruje muž, jehož partnerka kosmetiku používá málo, jen základní. Třeba kdybych já dostala oční stíny, tak na to budu asi zmateně zírat a pak je schovám do šuplíku. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chapem ta a v podstate s tebou suhlasim...
      Valentin chcem oslavit ale nepaci sa mi ta tuctovost...a po cely rok byt k sebe mili a dobri to je samozrejme najdolezitejsie :)

      Odstrániť
  3. Valentín pesimisticky nevidím. A hoci to bude babská jazda, aj tak sa teším :D Ale asi by som sa potešila aj make-up od Estée Lauder od nejakého fešáka :D Prajem krásny Valentín :) BlogByEmDe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi tak..uzite si to s babami :-) mozno nakoniec skoncim v kine na 50 shades...ale velmi po tom netuzim :-D pekny vecer!

      Odstrániť
  4. Kosmetika k Valentýnu by mě opravdu nepotěšila, a stejně tak by nepotěšila mého přítele. Je to dárek, nad kterým se ani nemusí přemýšlet, prostě takový kýč, jak jsi psala. :D Přítelovi plánuju: koupím mu pár malých kaktusů (sukulentů) a dám je do malých keramických květináčků, na které napíšu, co pro mě znamená náš vztah (jako "láska", "porozumění", "upřímnost", apod.) a nějak je ozdobím. Myslím, že se mu to bude líbit, protože kaktusovou zahrádku na okně si už dlouho přeje (bydlíme spolu). :)

    www.empty--island.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť