AVON Ultra Color Indulgence

sobota 14. februára 2015

Ahojte,
všetkým vám prajem krásnu slnečnú a najmä zaľúbenú sobotu! Nie je na škodu si dnes predstaviť práve novinky z dekoratívky z dieľne Avonu, nakoľko 90% z vás dnes určite vyrazí niekam do ulíc alebo na vášnivé rande :D a čím môže žena zaujať muža viac ako pekným úsmevom? :-)

Myslím, že dobrá nálada a úsmev je tou najlepšou voľbou, čo si dnes obliecť-a nielen dnes, všakže...

S radosťou vám predstavujem Avon Ultra Color Indulgence rúže
v ktorých sa snúbi jedinečné gélové zloženie, účinná hydratácia i lesk
  Oficiálny popis
"Až 9 z 10 žien si pri jeho používaní zamilovalo pocit hydratácie a jemné zloženie. Ľahké gélové zloženie bez ťažkých voskov poskytuje poskytuje bohatú hydratáciu a nanášanie so zamatovo hebkým pocitom."
Začneme pekne od začiatku, a to konkrétne obalom, ktorý je typický avonovský, s menšími inováciami, je užší ako klasické rúže, stabilnejší a odolnejší. Rúž sa dá pohodlne vysunúť a znova zasunúť bez toho, aby sa poškodil. Dizajnovo to nie je žiadne terno, proste čierna klasika.
objem: 3g
cena: 6,90 (momentálne 3,50)
Samotné rúže mi pripomínajú Color Whisper od Maybelline, ako tvarom, tak i aplikáciou. Veľmi príjemne a ľahučko sa nanášajú (gélové zloženie asi robí svoje), no v prvej vrstve sú pigmentované asi ako troška sfarbenejšie balzamy na pery. Preto nimi po perách prejdem niekoľkokrát za sebou, kým nesplnia mnou želaný efekt sýtejšej farby. Dajú sa pekne vrstviť, čiže v tom nevidím žiaden problém. Výdrž je krátka, práve kvôli zloženiu nie je možné, aby bol rúž i trvácny i hydratačný i celkovo vo všetkom pán dokonalý, aspoň ja som na taký doposiaľ nenarazila. Rúže Ultra Color Indulgence spadajú do kategórie hydratačných rúžov, preto voči nim nemám námietky. Ale aby som bola objektívna, i tieto avoňácke rúže sa zvyknú otláčať, a to o všetko, čo im príde do cesty.
swatches

Viete ale, čím si ma úplne získali??? Svojimi krásnymi, neopakovateľnými odtieňmi. Doteraz som mala pocit, že mi väčšina rúžov absolútne nepristane....pri týchto sa roztápam....každý jeden odtieň je nádherný a nemám problém používať tieto rúže i do práce, konečne! Určite sa budú páčiť študentkám a mladým dievčatkám či dámam. Vrcholové manažérky a ženy, ktoré majú rady veci na svojom mieste (rúže na perách po celý deň) im asi neprídu na chuť. Za seba ich môžem odporučiť.

Moje hodnotenie: 7/10
Ktorý odtieň podľa vás mi pristane najviac?
Aký by sa páčil vám?

Čo na ne vravíte? Páčia sa vám, alebo ste pohľahli negatívnym recenziám?
Všetky tieto horúce novinky nájdete v kampani 2/2015.
Nenechajte si ich ujsť :-)


14 komentárov

  1. Nádherný odstíny, těžko říct, který se mi líbí více.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páči sa mi najmä odtieň Royal Peony. Tie recenzie na nich sa tak veľmi rôznia, že neviem či do nich ísť alebo nie... Ja mám radšej menej výrazné odtiene, lebo v práci sa snažím byť viac nenápadná. A tieto by z tohoto pohľadu mohli byť dobrou voľbou. Možno ma v katalógu presvedčia :)

    Inak, rada by som ťa pozvala k sebe na GA zamilovanaGA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako vravis prave to na nich ocenujem ze su vhodne i do prace ...nevtierave nenasilne farby a pritom trendove :)

      Odstrániť
  3. Pekné sú! :) Ja som sa (aspoň podľa fotiek) zamilovala do Daffodil Petal a Honey Flower. Tebe ale pristanú všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Avon moc nemusím, ale je pravda, že jsem od nich neměla nic už několik let. Ale musím říct, že tyhle rtěnky mne zaujaly, že bych je dokonce i zkusila. Zejména ta Royall peony.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za skusku nic nedas, mozno ta presvedcia mne vyhovuju i ked sa otlacaju no na bezny den su akurat

      Odstrániť
  5. Vypadaji pekne krasne odstiny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pekne su celkom ma zaujali ale v casopise som pozerala odtiene do fialova strasne pekne

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milujem rúže. Petal Pink je krásny. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť