Makeup Revolution

piatok 23. januára 2015

Ahojky ženy,
konečne som tu!!!! Asi týždeň mi trvalo, kým som si zvykla na nový život, ktorý sa mi zmenil o 180°. Ale späť k téme-ku kozmetike. Neviem ako vy, ale ja som asi vášnivý zberateľ ružovej a ak sa k tomu pridajú nevtieravé zaláskované či srdiečkové obaly, moja dušička plesá. Makeup Revolution,  dve slová plné prekvapení, tešíte sa ?
Makeup Revolution je čerstvá, nová londýnska značka, ktorá už stihla preniknúť i na náš československý trh. Netestuje na zvieratách a reflektuje na trendy v dekoratívnej kozmetike. Viem, niektoré z vás si pomyslia, že reflektujú na high end značky a kopírujú ich. V tomto prípade by som to ale vôbec absolutne neriešila, ale každý na to máme iný názor. Mne je to v skutku jedno, či je to kópia Too Faced alebo nie, pretože produkty sa mi zdajú byť na kvalitatívne vysokej úrovni. Ak by tomu tak nebolo, nepustila by som sa ani do tejto recenzie. Spočiatku ma značka ako taká vôbec nebrala a nevenovala som jej pozornosť. Prišla mi o ničom, ničím ma nezaujala, najviac mi pripomínala značku MUA. Potom sa však roztrhlo vrece článkov na blogoch a takmer všetky sa zdali byť pozitívne. Nedalo mi to, a tak som šla s davom a tiež si zaobstarala na skúšku zopár produktov. Kto neskúsi, nevie......

Makeup Revolution Paletka 8 líceniek Golden Sugar

Ako prvé som si vyhliadla paletu líceniek, tuším, že ich je na výber až 6. Mne sa však ale krikľavoružové nezdali k mojej pleti vhodné, a tak som siahla po palete Golden Sugar. Paleta obsahuje 8 odtieňov, prvý biely slúži skôr ako rozjasňovač, posledé dva vpravo sú vhodné skôr na kontúrovanie. Z obrázku je jasne vidieť, že farby sú dosť výrazné priam až metalické, a preto je s nimi potrebné narábať opatrne. V zime pre túto paletu nemám plné využitie, nakoľko som bledá. Vo výsledku odhliadnuc od mojej pleti, sú farby pigmentované a efekt vydrží celý deň. Veľmi vydarená kolekcia viacerých tváreniek za super cenu. Dá sa s ňou pekne vyhrať, vo vnútri obalu je zrkadlo, takže oprášte svoje štetce a pustite sa do experimentovania.
obsah/ 2 zapečené rozjasňovače, 2 zapečené bronzery, 2 lícenky a 2 obyčajné bronzery

I♥MAKEUP Zázračná paletka očných tieňov, ♥Čokoládu

Ja nejedávam čokoládu, ale vážne :D Asi som iná, ale maximálne si z nej zobnem. Avšak na takúto čoko som sa teda ulakomila, veď kto by aj nie. Moja mama sa ma minule opýtala, čo to mám za čokoládu, či si z nej môže dať, čiže vierohodnsť obalu by som určite zaškrtla ako splnené. Ten obal je vážne mega, nie je nejak extra vymakaný, na plaste vidieť spoje a jemné škrabance, ale inak je strašne na zjedenie. Ale vraví sa, nesúď knihu tiene podľa obalu, tak sa pozrime na obsah.
Tiene sú prikryté fóliu s názvami jednotlivých odtieňov. Nájdete tu ako neutrálne basic tiene, tak i trblietavé či výraznejšie. Farebná škála sa mi vidí ako veľmi dobre zvládnutá, dajú sa z nich vytvárať neuveriteľné kombinácie.
Pri tieňovaní používam iba svoje vlastné štetce a perfektne sa s nimi pracuje. Tiene nie sú prašné ako MUA ani slabo pigmentované, niektoré sú dokonca i maslovité a práca s nimi je jedna radosť. Som z nich úplne nadšená, čakala som že budú prášiť a že budú z oka opadávať, ale je to skrátka báseň. Aplikácia mi príde strašne jednoduchá, inokedy sa trápim a nerváčim kým sa nalíčim, ale s týmito tieňmi stačí jemný dotyk štetca a za pár minút máte oči nalíčené ako hviezda :) Blendovanie nikdy nebolo jednoduchšie.
kúpite TU

I♥MAKEUP Srdcová lícenka, Blushing Heart

Mala som vešmi ťažké srdce sama na seba, že si kupujem čosi, čo akútne nepotrebujem, ale dopadlo to tak, že nakoniec mám srdcia dve. Jedno je to moje, smaozrejme, ktoré vynecháva údery pri zápasoch Nadala na Australian Open. To druhé sa nad neho vyvyšuje na kozmetickom stolíku. Ono nie je ani sklamané, ani rozbité na cucky, je krásne a je dokonalééééé! Čiže toto milé srdiečko je pre mňa čosi ako kardio stimul-zlepšuje mi deň :-) Je znateľne väčšie ako na obrázku a skrýva tri kúzelné odtiene, najlepšie je ich zmixovať ako pravý elixír lásky. Neriešte, že je to dupe produkt a podobne, ak idete po ulici, asi žiaden človek na zemi nerozozná, či je to MUR alebo Too Faced. Práve preto si kupujem radšej drahšie oblečenie, pretože v kozmetike je to ozaj skôr o pocite vlastniť niečo hyper trendy a hlavne značkové, ako o vyššej kvalite. Rovnakú radosť vám vie spraviť i kozmetika za 7 eur, teda ak neprahnete vyslovene po značke.


Makeup Revolution Zamatový matujúcí lesk na pery, What I believe


Matujúci zamatový lesk je u mňa príjemná zmena. Niekedy sa mi nechce nijako extra líčiť, vtedy použijem iba makeup, riasenku a tento lesk v pre mňa neopakovateľnom odtieni What I believe. Lesk je super pigmentovaný, avšak na perách je to taký nezvyk až nepríjemný pocit, ťažko sa naň zvyká. Vydrží v dobrom stave tak 3 hodinky, potom sa viacmenej zleje iba do kontúr. Farba je ale úžasná, taká zvláštne zaujímavá, naposledy som mala tento lesk na perách a na ulici ma oslovili nezávisle od seba asi traja muži :D 


Majte sa!!!


18 komentárov

  1. nie si divná, ani ja čokoládu nepapám :) spapám asi jednu kocku za rok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka stínů i srdíčková tvářenka je úžasná. Pokupuji po nich už nějakou dobu a myslím, že dlouho už neodolám :)

    Radu - Giveaway o tři balíčky Magic Nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už by si nemala otáľať, kúpu určite neoľutuješ :-))

      Odstrániť
  3. Obě paletky mají nádherné barvy, u té čokoládové bych se ale bála, abych pokaždé nedostala chuť na čokoládu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líbí se mi ta paletka ve tvaru čokolády - těch stínů bych určitě využila, krásné odstíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiene sú naozaj prekrásne, stali sa mojimi favoritmi :-) myslím, že teraz niekedy vyšla nová čokoládová paletka, tentokrát v bielej čokoláde :)

      Odstrániť
  5. golden sugar vlastním a je úžasná:)pro mě i v zimě:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa musím ešte opáliť, inak využijem asi len 2 farby :)))

      Odstrániť
  6. Paletky vypadaji bozsky, wow.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne paletky! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krasna recenzia uz dlhsie vaham ci nieco skusit, pacia sa i vsetky tebou vybrane produkty, ta prva paletka ma dost laka kedze hladam dobry bronzer na konturovanie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne July, vieš dlho som preberala asi mesiac kým som prišla nato, čo si kúpim :-) v tej pvrej paletke máš v podstate všetko od rozjasňovačov až po bronzery na kontúrovanie :-) ešte majú v ponuke i iné farby, ale tie sú skôr všetky také barbie doll...

      Odstrániť
  9. Ja už nedokážem odolávať tejto značke, keď všade o nej čítam len chvály a tie produkty vyzerajú úžasne! Dávam tomu max. pár dní a isto už budem objednávať :))

    P.S.: Ak by si mala chuť a čas, označili sme ťa v TAGu (TU), boli by sme veľmi rady, keby si nomináciu prijala :)

    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Katik, ja viem aj Dodik mi to minule písala :D Vy ste ma vážne baby nominovali, oooo ďakujem, jasné, že prijmem už keď ste ma nominovali ;-) Váš blog predsa dobre poznám a sledujem :)

      Odstrániť