Clinique Hydration Solutions Kit

streda 7. januára 2015

Zdravím,
ešte v minulom roku som nadviazala spoluprácu s eshopom www.parfemy-elnino.sk. Eshop vám je iste známy, spomínala som ho už i niekoľkokrát na blogu v súvislosti, že z neho často  objednáva moja sestra. Eshop ponúka i high end kozmetiku a zvučné značky a má veľmi nízke ceny, avšak občas sa môže stať, že produkty nie sú skladom. Čo sa týka spoľahlivosti, môžem potvrdiť, že objednávky z tejto stránky vždy prebehnú bezproblémovo.

A teraz k spolupráci. Na začiatok som si, ako žena-tvor zvedavý zvolila na testovanie mini sadu vzoriek od značky Clinique. Túto značku vám dozaista nemusím špeciálne predstavovať, holdujú jej i známe tváre a osobnosti. Osobne by som sa do "cudzích vôd" drahých a populárnych značiek nepúšťala bez predošlého testovania. Preto mi ponuka vybrať si čo chcem prišla vhod :-)

 Predstavujem vám Clinique Hydration Solutions Kit, sadu pleťovej starostlivosti, ktorá obsahuje:
  •   Moisture Surge Tinted 03 1,5ml 
  •   All About Eyes 5ml - Očný krém 
  •   Moisture Surge Overnight Mask 7ml
  •   Moisture Surge Gel-Cream 15ml - Hydratačný gelový krém
  •   kozmetickú taštičku 

swatche som schválne nefotila z dôvodu, že ide o vzorkové balenia :)
Moisture Surge Tinted
Je hydratačná a tónovacia starostlivosť v jednom. Disponuje SPF 15, čo by malo byť u podobných produktov v dnešnej dobe určite samozrejmosťou. Má ľahké bezolejové zloženie a kryje nedokonalosti. Tu by som však zdôraznila, že ide skôr o rozjasnienie a jemné tónovanie ako o krytie nedotatkov. Bohužiaľ, odtieň bol pre mňa pritmavý, ale pleť ozaj rozžiaril, pričom bola zároveň zmatnená. Zaujímavý výsledok!

All About Eyes
Na očný krémik som sa tešila najviac. A v podstate nesklamal. Redukuje jemné vrásky a linky pod očami, rovnako ako aj kruhy a opuchy. Má gélovitú a ultraľahkú textúru, preto sa strašne dobre rozotiera a pekne hydratuje. Síce som mala k dispozícii iba 5ml, ale krém sa s mojím očným okolím veľmi dobre znášal. Všimla som si, že kruhy sa zmenšili, vrásky posúdiť neviem za tak krátky čas. Každopádne na "efekt" je tento krém viac ako dobrý, ale či pôjdem i do plného balenia, v tom jasno ešte nemám :-)

Moisture Surge Overnight Mask
Nie som zástancom zbytočných silikónov v kozmetike, ale táto maska má naozaj čosi do seba. Večer pred spaním si naniesiem tenkú vrstvu na určité miesta (vyhýbam sa rizikovým zónam) a ráno práve na týchto obsiahnutých miestach vidím maličký rozdiel. Pleť je jemnejšia na dotyk a má taký prirodzený "glow" efekt.

Moisture Surge Gel 
Extra hydratačný gélový krém pre moju vyprahnutú pleť je to pravé orechové. Síce by mi skôr sedel na leto, ale otestovala som ho i v bojových podmienkach -20 stupňov :D A tam už chudák nestačil. Krém je určený pre unavenú a suchú pleť, veľmi rýchlo sa vstrebáva a dokáže vyplniť jemné ryhy spôsobené dehydratáciou pokožky. Tiež obohacuje pokožku o výťažky z aloe a mal by hydratovať až 12 hodín! Napriek silikónom som sa odvážila tento krém použiť i na T-zónu a našťastie póry mi neupchal. Pleť sa napila a na dotyk nebola vôbec mastná, čo je výsadou gélových krémov. Ale opakujem, krém je super na leto, pretože v zime v mínusových teplotách sa žiada predsa len čosi "mastnejšie".

Skúšali ste niečo od Clinique? :-P

11 komentárov

  1. Ten set od Clinique je pekný :) ja som od nich mala presne ten hydratačný gél, ale moc mi nesadol :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa hydratácia by mohla byť i lepšia toho gélu :-)

      Odstrániť
  2. Oční krém vypadá zajímavě, zrovna se po nějakém poohlížím :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Set je super, teď je hodně setů ve slevě po Vánocích. Já pokukuju po jednom od Estee Lauder :)
    Hezky článek!
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuuj estee lauder, to by sa mi tiež pááááčilo :-)))

      Odstrániť
  4. o očnom kréme som čítala veľa dobrých recenzií, možno ho raz vyskúšam aj ja keďže som ešte nenašla ten vhodný krém pod moje oči :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som o ňom čítala a bola som zvedavá, určite najprv vyskúšaj vzorku :-)

      Odstrániť
  5. all about eyes už sledujem dlho... čítala som mnoho recenzií snáď ho raz vyskúšam :)
    KristynStonee

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež ma lákal nie je zlý, je fajn ale či bude mať i nejaký dlhodobý efekt, to uvidíme :)

      Odstrániť