Shopping Haul

streda 3. septembra 2014

Ahojky,
dlho sme tu nemali nákupný článok, tak sa to dnes budem snažiť napraviť a ukážem vám (takmer) všetko, čo som si v poslednej dobe kúpila. Pribudne i zopár kozmetických noviniek, takže sa určite máte načo tešiť a teda hor sa do čítania...:-)
 Najviac sa vždy poteším oblečeniu a univerzálnym kúskom, ktoré sa dajú voľne kombinovať- jednofarebné tričká, blúzky tielka...všetko z príjemného materiálu.
 Sandálky sú z Deichmannu, kam som len náhodou zašla so sestrou a tieto mi hneď padli do oka. Posledný kus, zlacnený na polovicu, značka 5th Avenue. Pôvodne som hľadala sandálky v čiernej, avšak tieto sú rovnako univerzálne i super pohodlné. Takže s kúpou som maximálne spokojná, podľa mňa tento štýl z módy tak skoro nevyjde a budú rovnako nositeľné i o pár rokov.
 Ďžínsové legíny i úpletová suknička sú z Pepca, mňa tento obchod neprestáva prekvapovať, kupujem si tam i bytové doplnky a majú tam kopec krásnych vecí. Legíny boli za smiešny peniaz a sukničku plánujem nosiť na jeseň k čižmám, mali ju aj v čiernej a vzorovanej verzii. Mintový top s potlačou je dokonale vzdušný a letný a spestrí i obyčajný outfit. Bielu blúzku a šifónovú sukňu som si objednala z aliexpress, obe kusy prišli šialene vykrčené, takže žehlička je úplná nutnosť, aby to bolo nositeľné. Po vypratí a vyžehlení sa zmenili na nepoznanie, som maximálne spokojná :-) Ešte som si dokúpila obyčajné biele tričko a ružové tielko, ktoré nosím ku kraťasom a sukniam. Zabudla som na riflovú bundičku a pár tričiek-tak nato sa môžete tešiť nabudúce :-)
 Čo sa týka kozmetiky, momentálne ozaj nič nepotrebujem a ledva stíham spotrebovávať, čo mám načaté. Avšak terapia je terapia :-) Balea nám na testovanie poslala hypervoňavučký sprchový peeling s mandarínkou a pomarančom-už ho testujem a je to bomba! V Bioderma súťaži sa mi podarilo vytočiť výhry hneď 2-sérum i dermálnu vodu Hydrabio Brume. Na oba výrobky už pripravujem recenziu, používam ich denno denne a zdajú sa mi skvelé. Timotei prišiel s novou radou na vlasy s obsahom vzácnych olejov a to by som nebola ja, keby som všetko nevyskúšala. Suchý šampón od Baley som si kúpila nedávno a zatiaľ ho neviem objektívne zhodnotiť, uvidíme časom. Vo výbave nesmie chýbať ani obľúbený kokosák, tentokrát od značky Purity Vision, nakoľko Saloos už mám prelustrovaný, chcela som skúsiť konkurenčnú značku. Parfém od Avril Lavigne Forbidden Rose ma oslovil už dávnejšie, mám ho z parfums.sk a je to strašne sexi vôňa :-) Včera som sa stavila v DM-ke a v košíku mi skončil CC-krém od Maxfactor, mám od neho nemalé očakávania, mal by to byť vyšší level bb-krémov, ktorým som nejak nikdy neprišla na chuť. Malý neónik od Dermacol (mám ho a v ružovej) ma teda nepresvedčil, pre sýty odtieň potrebujete aspoň 2 vrstvy bieleho laku, nato 2 vrstvy neónky a kam sa podel ešte top coat- no komu by sa chcelo celý deň si lakovať nechty a čakať kým zaschnú tie jednotlivé vrstvy pre taký banálny efekt...
Rexona mi prišla na testovanie ešte pred 2 mesiacmi, pripravujem recenziu a ochranný sprej od Schwarzkopf som vyhrala v súťaži, ale mám doma asi 3 načaté oleje, preto ho možno venujem do GA. Recenziu na riasenku od Avonu Big Daring  si budete môcť prečitať na blogu už zajtra.
 Od priateľov som dostala i tieto mega darčeky- žehličku a fén Babyliss Pro, sranda je v tom, že ja si vlasy nežehlím a len málokedy fénujem :-D no tieto darčeky ma tak dojali, že s tým asi začnem. Ešte som ani nemala čas to rozbaliť a nejak preskúmať, takže ani neviem o čo ide, ale chcem najprv skúsiť spraviť nejaké vlnky so žehličkou na vlasy, nemáte nejaký šikovný návod alebo trik? Pretože mne nič nedrží, teda nie dlhšie ako 3 sekundy a potom to stratí tvar.
Okrem toho som dostala i sadu maskary, lesku na pery a ceruzky španielskej značky ZIMBERLAND. Pravdupovediac netušila som, čo je to za značku ale pán google vie všetko a nevyzerá to na lacnú kozmetiku , ide o profi značku :-)  Môžem spraviť recenziu na celú sadu, ak by bol záujem a zvedavosť z vašej strany.
Najlepšie nakoniec- o týchto šatách sa mi aj snívalo, odkedy som ich videla na jednej stránke a konečne sú moje! I am in Love.....<3

Z mojej strany je to nadnes všetko, dúfam, že sa vám článok páčil, viem, že tieto typy článkov čítate rady vy i ja :-) Ak máte nejaké dotazy, sem s nimi :-D


19 komentárov

  1. Šaty z poslednej fotky sú neskutočné! ♥
    Donny

    OdpovedaťOdstrániť
  2. WAU tie šaty nemajú jedinú chybičku! kráásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne satocky aj všetko !!! A S vonavkou súhlasím čisto sexuálna ! 😃

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obchod Pepco mám aj ja moc rada, vždy keď mám možnosť, tak doň zavítam, majú dobré ceny na oblečenie, topánky alebo bytové doplnky, len škoda, že tento obchod nie je v každom meste...
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nas tiez toho vela nemame pepco je nove :-) ale tesim sa i z toho..tu ozaj nie je kde nakupovat

      Odstrániť
  5. Pěkné věci, nejvíc mě zaujaly šaty na poslední fotce :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Parádní nákupy. Sandálky na klínu vypadají super a ty šaty jsou fakt nádherné. V kole štěstí od Biodermy jsem si taky vytočila termální vodu, ale zatím mi ještě nepřišla. Tak snad ještě dorazí :)

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite dorazi neboj :-) a budes sa nou ovlazovat ako ja ;-)

      Odstrániť
  7. Šaty sú fakt fantastické! A priateľ teda stavil na kvalitu výberom Babylissu;) OD Timotei-u mám už druhý suchý šampón, s ktorým som veľmi spokojná, takže by možno nebolo konečne od veci vyskúšať aj klasický šampón.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Su skvele bala som sa kvality ale su ok :-) niet nad dobrych priatelov aj ked ja mam doma feny kulmy ale takmer nic z toho nepouzivam no vynimocne sa mini zehlicka urcite zide pri nejakej prilezitosti. Na timotei spravim casom clanok, avsak este to bude musiet pockat mam toho strasne vela nacateho..

      Odstrániť
  8. Pěkné nákupy :)) nejhezčí kousek jsou ty šaty, ty mám totiž taky ;). Jinak Babyliss Pro je určitě skvělý na vlasy :)) chtěla bych si pořídit kulmu od této značky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej tak potom chcem vidiet outfit :-) ja som ich akurat vcera mala 1.krat :-)

      Odstrániť
  9. Krasne šaty na poslednej fotke supeeer😊😊😊

    OdpovedaťOdstrániť