Rise ´n Shine

sobota 12. júla 2014

Ahojte,
pre dnešok som si pre vás pripravila recenziu na novinky od firmy Schwarzkopf, ktoré je dostať už nejaký ten mesiac na pultoch drogérií. Opäť sa teda zameriam na vlasovú kozmetiku, konkrétne na penové tužidlo a lak na vlasy Rise ´n Shine od got2b, vďaka ktorým môže zažiariť každá z vás ako praví hviezda. Čo myslíte, naozaj sú tieto produkty hodné hviezdy priamo z červeného koberca? 
Ak ste zvedavé, ako to dopadlo, čítajte ďalej.... :-)
Penové tužidlo Rise ´n Shine 
"Si pripravená zažiariť ako hviezda? Nové PENOVÉ TUŽIDLO got2b Rise ‘n Shine body + gloss dodáva vlasom úžasný tvar, objem a jemnosť s oslnivým leskom. Takto budeš hviezda: Pred použitím dobre pretrep a nanes do rúk. Zapracuj do vlasov a nastyluj ako si želáš."
Oba produkty majú na pohlľad pútavý a veľmi pekný obal, určite neostanú nepovšimnuté a zapadnuté prachom ako väčšina nenápadných produktov v obchodoch. V podstate je to asi moja prvá skúsenosť s got2b, ani neviem prečo, ale v tomto som bola doteraz konzerva, stále som si kupovala iba Niveu maximálne Taft a tak stále dokola. Teraz si bijem hlavu o stenu, pretože neraz som slintala pri reklame, ale nejako som to neriešila. Určite však viem, že odteraz už žiadna Nivea. 
Penové tužidlo sa nanáša ako šlahačka a ak si všimnete na fotke v mojej ruke tak aj skutočne pôsobí. Nevonia však sladko, ale má veľmi peknú a prenikavú vôňu, je dosť silná a drží sa vo vlasoch ako parfém. Tuždilo používam na mokré čerstvo umyté vlasy, ale je možné ho dávať i na suché vlasy ak idete niekam von a chcete, aby vám účes lepšie držal. Na objeme ozaj pridá a čo je super, vlasy nezaťaží, nespľasnú hneď po 5 minútach ako zvyčajne, lepšie sa tvarujú a stajlujú. Ja si vlasy nezvyknem žehliť ani natáčať, maximálne ich dám do drdola alebo zapletiem, kde sa mi prirodzenejšie zvlnia a neničím si ich tak ako so žehličkou alebo kulmou. Ak by som to mala zhrnúť, je to asi najschopnejšie tužidlo aké mám a aké som kedy mala. Dodá objem, vlasy lepšie držia a navyše pekne vlasy prevonia.
objem: 200 ml
 Lak na vlasy Rise ´n Shine
"Buď pripravená na červený koberec s novým LAKOM NA VLASY got2bRise ’n Shine body + gloss, ktorý dodá tvojmu účesu úžasný tvar a oslnivý lesk, čím tvoje vlasy pripraví na blesky fotoaparátov a to bez toho, aby ich zaťažil."
Keď už mám vlasy osušené a dobre rozčesané, si zafixujem ofinu i celkový tvar. Ak mám vlasy v cope tak naozaj striekam len na ofinku, avšak ak mám napríklad nejaký zložitejší alebo spoločenskejší účes, alebo len skrátka vonku fúka ako besné, som nútená zafixovať všetko. Vtedy ani nedodržiavam odporúčanú vzdialenosť 30 cm, zvykla som si aplikovať ho tak, ako mi vyhovuje. Lak vlasy vôbec nezlepuje, tlieskam mu! A v neposlednom rade krásne vonia a dodáva vlasom krásny žiarivý lesk. 
objem: 300 ml
fotené mobilom
Vlasy som mala asi pol dňa zvoľna zapletené a tu je výsledok, podotýkam, že po celom dni bez prečesania :D žiadna kulma, žiaden zložitý styling. Pripomína to skôr beach waves, ale také účesy mám najradšej :-)

Krásny večer, inak aj vás štve to počasie ? :-( Ani vlny nedržia v takom daždi :D




2 komentáre

  1. Ja používam tiež toto a pochvalujem si ho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá zajímavě, možná to zkusím! :) Máš krásný design, fakt zajímavý!! :3 :)
    http://neonbandit.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť