Ziaja OLIVA

streda 2. júla 2014

Krásny podvečer prajem,
nadnes som si pre vás pripravila recenziu na olivové telové maslo značky Ziaja, ktoré mi robilo neskutočnú radosť posledné dva mesiace. Masielko som totiž už stihla celé spotrebovať a nemôžem si ho vynachváliť, je to totiž produkt, ktorý skvelo poslúži i v letné horúce mesiace. Ak vás masielko zaujalo, čítajte ďalej :-)

Popis
Telové maslo oliva je určené na liporegeneráciu pokožky, vďaka obsahu OMEGA 3, OMEGA 6 a vitamínu E. Dopĺňa nedostatok lipidov, regeneruje prirodzenú ochrannú bariéru, výrazne upravuje elasticitu a mäkkosť pokožky. Zanecháva jemnú a na dotyk hladkú pokožku.

Návod na použitie
Naneste hrubú vrstvu prípravku na umyté telo a nechajte vstrebať. 
Zloženie

Moje hodnotenie
Ziaja olivové telové maslo predčilo moje očakávania! Napriek pozitívnym ohlasom naň, som bola veľmi milo zaskočená už pri prvej skúsenosti. Jeho nevtieravá, jemná vôňa čistoty s prímesou olív ma dostala. Som na nej závislá. Je natoľko príjemná, že sa mi po nej i ľahšie zaspáva a mám pocit, že drží na pokožke i druhý deň. Nebude prekážať ani ľuďom, ktorým vyslovene vadia parfumované kozmetické produkty. Aplikácia je jednoduchá, napriek faktu, že ide o maslo, je neuveriteľne ľahko roztierateľné a ľahko sa zapracuje do pokožky. Povedala by som, že vyhovuje najmä normálnej pokožke na každodenné použitie a nie veľmi presušenej pokožke, na tú viac sedí kakaové masielko. Od Ziaji mi sedia všetky prípravky na telo, či už ide o sprchové gély, telové krémy alebo telové maslá. V tomto smere mám viac ako pozitívne skúsenosti, pravidelne dokupujem a dopĺňam zásoby. O masielko bola u nás doma takmer bitka, ide o natoľko univerzálny produkt, že mali potrebu mastiť sa ním všetci :-) Pokožku hydratuje dobre, ako som spomínala najmä na leto je ideálne, nie je príliš výživné ani mastné a pokožku zanechá krásne vláčnu. Navyše sa nebije s vôňou parfumu. Ja osobne ho používam i po holení, podľa mňa dosť rýchlo vsakuje a necítim na sebe mastný filter. S čistým srdcom mu dávam plný počet bodíkov, nemám absolútne čo vytknúť, vďaka svojej nevtieravosti neomrzí a kúpim si ho určite znova :-)
10/10
cena: cca 6 eur

Obdržala som ho na testovanie od skvelého tímu Ziaja, začo sa chcem poďakovať a zároveň zdôrazniť, že je skutočne skvelé a nevravím to preto, lebo som ho testovala. Ak ste už mali tú česť ho vyskúšať, budem rada ak sa pridáte a napíšete mi :-)


14 komentárov

  1. toto maslo bola prvá vec, čo som od Zjaji mala a bolo to už fakt pred rokmi a zatiaľ to bola od nich najlepšia vec

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzera fakt super, telové masla milujem a mam ich ovela radšej ako telove mlieka..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nedávno som naň tiež písala recenziu. Je úplne úžasné. Ak by niekoho zaujímalo viac názorov, tak kľudne si prečítajte aj ten môj. Budem len rada :-)
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2014/06/laska-pod-olivovnikom.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, je úžasné, to je super, že sa zhodneme ....a tvoj názor som si prečítala :-)

      Odstrániť
  4. Milujem telove masla a ked je ešte olivove tak to nemá chybu, určite vyskušam, dakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Túto značku som doteraz nepoznala, takže už poznám. :-) Masielka sú fajne, teraz mám aj nejaké doma, ale nie od Ziaji a práve to olivové. No keď spotrebujem to posledné, budem myslieť na Tvoj článok. Dúfam, že nezabudnem, lebo recenziu si urobila naozaj lákavo :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ziaju je voľne dostať v hypermarketoch alebo 101 drogerie , takže sa nato môžeš mrknúť :-) som rada, že som tu chodia i čitateľky, pre ktoré je to niečo nové a obohacujúce :-)

      Odstrániť