Medaprex: Renokin Lash Lash serum & Growth Factor serum

sobota 22. februára 2014

Krásne dlhé riasy a predovšetkým prirodzené riasy, bezchybná napnutá pleť bez neželaných príznakov stresu či starnutia- to je snom nejednej z nás. A práve z tohto dôvodu som si pre vás dnes pripravila recenziu na dva skvelé produkty od spoločnosti Medaprex, na ktoré sa spoločne zameriame. Čo som teda testovala počas niekoľkých mesiacov?


"Renokin Lash Lash je unikátny prípravok obsahujúci komplex patentovaných biomimetických peptidov, ktoré dokážu riasy predĺžiť, zahustiť, dodať im pevnosť a celkovo zlepšiť ich kvalitu. Ide o permanentné predĺženie vlastných mihalníc, bez toho aby ste si museli prilepovať umelé riasy. Tento predlžovač rias využíva novú technológiu nanokapsúl, takže sa všetky účinné látky dostanú až ku koreňom rias a môžu tak podporiť ich rast."
Sľubuje predĺženie rias o 20-50 % a taktiež sa môže použiť i na zahustenie obočia. Výhodou je, že neobsahuje parabény a nevyvoláva žiadne alergické reakcie. Oči ma po ňom neštípali, ani mi neopuchli viečka ako u konkurenčného séra. Pre viditeľné výsledky je nutné používať ho naozaj každý deň, buď ráno alebo aj večer pred spaním. Aplikácia je úplne jednoduchá, poslúži vám maličký štetček s ktorým si ako keby potiahnete imaginárnu linku popri koreňoch rias. Štetec zvyknem obtrieť takmer do sucha, aby mi prípravok nezašiel do oka. Pri tomto sére som cítila jemné štípanie asi 4 sekundy a potom už bolo všetko v poriadku. Používam ho už vyše 3 mesiacov a sérum som zaradila i medzi moje top produkty za rok 2013 :-) Balenie má 5 ml s veľmi vkusným obalom. Môžem len odporučiť, hlavne tým z vás, ktoré si odmietate lepiť tie ťažkopádne a umelé riasy a chcete byť krásne a sami sebou :) Nevýhodou je vyššia cena, ale v porovnaní s Hairplusom je o polovicu nižšia. Pri Hairpluse mi riasy síce narástli skôr, ale keď som ho prestala používať vypadali mi. Práve preto som sa vrátila späť k používaniu sér na riasy, ktoré urýchlia rastový cyklus a riasy sa mi viditeľne zlepšili kvalitou i dĺžkou. 
cena: 40 eur


"Growth Factor sérum obsahuje rastový faktor vyrobený biotechnologickým postupom, ktorý je navyše trikrát filtrovaný, aby bol nielen účinný, ale aj stabilný. Bolo klinicky overené, že sérum s rastovým faktorom zväčšuje hrúbku epidermis o 45 % a celkové množstvo kolagénu o 20 %. Navyše dochádza k navýšeniu počtu epidermálnych buniek a navýšeniu tvorby elastínu a kyseliny hyalurónovej, čo vedie k vyhladeniu liniek a vrások, zvýšeniu tonusu pokožky a zjemneniu štruktúry pokožky."
Po podobnom prípravku som už dlhšie túžila. Viem, že na vrásky mám ešte čas ale moja 25 sa pomaličky blíži a tento prípravok je určený pre ženy od 25+. 

Účinky:
Redukcia vrások a rýh
Regenerácia pokožky
Zvýšenie tonusu pokožky
Zjemnenie štruktúry pokožky


Prípravok som užívala 1x alebo 2x denne, podľa potreby na očistenú pleť. Odporúča sa aplikácia na tvár, krk i dekolt 5-6 kvapiek (v mojom prípade len 3-4), to už je na vás a zrejme na vyšších ročníkoch, ktoré majú viac problémových partií. Okoliu očí sa z pochopiteľných dôvodov odporúča vyhnúť. Ja som sa primárne zamerala na vyhladenie mojej vrásky na čele, ktorá ma trápi už nemalý čas. Počas celého testovania som bola plná očakávaní, či sa jej viditeľnosť naozaj zmierni. A môžem to potvrdiť. Tento prípravok nie je lacná záležitosť, uznávam, a vám mladým babám zatiaľ asi veľa vody nenamúti, ale starším ročníkom určite padne na úžitok. Medzi jeho hlavné výhody patrí, že neobsahuje žiadne parabény ani konzervačné látky, nebol testovaný na zvieratách a je 5x účinnejší ako klasický hydratačný prípravok. So sérom som maximálne spokojná, nemám mu čo vytknúť, moja ryha prekvapenia na čele so mnou plne súhlasí tiež :D Pretože tohto času už nie je tak viditeľná, ani mi do nej nazalieza make up. Pleť sa mi zjemnila, napla, a príznaky starnutia som načas potlačila. Nevravím, že je to zázračný produkt, ale svoju úlohu si plní dobre, vďaka svojmu zloženiu si lecitín poradí i so suchšou pokožkou, kyselina hyalurónová účinne pokožku zvhlčuje naviazaním vody a  panthenol má tiež protizápalové účinky.

cena: 75,60


Za seba môžem tieto produkty úprimne doporučiť, so žiadnymi komplikáciami ani nežiadúcimi účinkami som sa počas testovania nestretla, čomu sa teším a teda som absolútne spokojná.
Riasy sa mi pomaličky zahusťujú a vrásky som načas potlačila :)

Zverejnenie komentára