Moje obľúbené parfémy: Calvin Klein Euphoria

streda 29. januára 2014

Parfém Euphoria od Calvina Kleina pozná nepochybne každá z vás. Pre tie z vás, ktoré však ešte predsa len nemali možnosť podľahnúť jeho čaru, je určený i dnešný článok. Rozhodla som sa, že tu na blogu budem pravidelne prispievať článkami  o mojich obľúbených parfémoch. Ako prvý si vezmem na mušku môj nový prírastok do zbierky- je ním práve spomínaná Euphoria :-)
Tento parfém si ku mne našiel cestu približne pred mesiacom, kedy som ho dostala ako darček. Od Calvina Kleina zbožňujem takmer všetko, takže som nemala obavy, že by mi nesadol. Jeho parfémy i toaletky, ako dámske tak i pánske sú jednoducho úchvatné. Na mužoch ich proste milujem a na tie ženské tiež nemôžem povedať krivého slova...Tie z vás, ktoré máte priateľov, nehovorte mi, že ste im ani raz nekúpili nejaký parfém od Calvina, lebo by som tomu najskôr ani neuverila :D
Parfém Euphoria má výstižný názov. Navodí u vás pocit zmyselnej eufórie! Avšak pozor, určite nesadne každému....preto ak si nie ste isté, radšej ju najprv vyskúšajte a nekupujte naslepo a radšej si vopred prečítajte dnešnú recenziu.

Popis
"Parfém Calvin Klein Euphoria sa vyznačuje zmyselnou, sviežou a výraznou vôňou orientu, ktorá Vám učaruje. Ihneď Vás oslní výrazná vôňa granátového jablka a tomelu, po ktorej sa budete cítiť ľahká a svieža. Parfém Calvin Klein Vás dostane do úplnej eufórie, nielen exotickým ovocím, ale aj zvodnými kvetmi čiernej orchidey a lotosového kvetu. Výrazná orientálna vôňa prebúdza vášeň, energiu a dodáva sebaistotu. Sebaistotu podloženú smotanovým akordom, jantárom a vôňou mahagónového dreva. Vôňa Calvin Klein je vhodná pre každodenné použitie, ale aj pre slávnostné príležitosti."

Od uvedenia na trh sa stal, dovolím si tvrdiť, tento parfém stálicou mnohých žien. Vôňa je v skutku veľmi výrazná a sladká, a povedala by som že i dosť silná a trvácna. Navodzuje mi dojem luxusu, práve preto sa bude páčiť hlavne ženám, ktoré majú vyslovene dámsky štýl a obľubujú práve takéto ťažšie vône. Hodí sa skôr na zimu a naozaj i dve streknutia dokážu divy! Cítim ju na sebe celý deň....Hodí sa ale i na večer, kedy je viac zmyselná a korenistá....myslím, že mužské pokolenie takéto vône, výraznejšie a sladšie na nás, nežnejších polovičkách, pomerne dosť obľubuje. Spočiatku mi pripomínala Max Maru a z časti aj La Vie Est Belle od Lancomu. Po čase som ale prišla na jej vlastnú jedinečnosť. Nie je to vôňa, ktorá vám vyrazí dych, avšak je to ako vravím stálica veľmi ženskej a zmyselnej dámy :-)

  • Výdrž je na jednotku s hviezdičkou, je ozaj dlhotrvácna!
  • Flakón je ťažší, ale dá sa nosiť i v kabelke, oceňujem jeho nápaditý dizajn "rozvkvitnutej orchidey" 
  • Vôňa je spočiatku silná a ťažšia ale postupne sa rozloží na veľmi ženskú a sexi vôňu. Je taká hrejivo-orientálna a sladučká.
  • Cena je skvelá- za 50 ml zaplatíte teraz na stránke www.parfums.sk v akcii iba 22 eur (čo je menej ako za 30 ml!!!)
  • Nie nadarmo patrí medzi najpredávanejšie parfémy na parfums, pretože za tú cenu je to ozaj super kúpa! 
  • Pre porovnanie- v Marionnaud stojí 50 ml vyše 53 eur 
Zloženie

Hlava
tomel, zelené tóny, granátové jablko
Srdce
orchidea, lotos
Základ
jantár, mahagón, fialka, smotanové tóny, pižmo

....má v skutku veľmi očarujúci a nezameniteľný tvar flakónu, ktorý bol  navrhnutý podľa kvetu orchidey v rozkvete....

Nedoporučila by som ju dievčatám, ktoré majú rady veselé a svieže vône. Ja som síce výnimočný prípad, ktorý rád strieda a obľubuje aj svieže aj sladké vône, podľa momentálnej chute a obdobia, takže v tom nejaký fatálny problém nevidím. Istotne nie som jediná, ktorá trpí rozpoltenou osobnosťou pri výbere toho pravého parfému! ;-) Naopak doporučujem ju všetkým vekovým kategóriám žien, ktorým sa páčia výrazné a sladké hrejivé vône a chcú pôsobiť elegantne, luxusne a sexi zároveň :-) Nekupujte ju však naslepo, radšej si predtým dokonale ovoňajte a nechajte ju rozložiť sa na pokožke, dajte jej skrátka čas nech sa prejaví vo svojej kráse....a nezabudnite, že každý jeden parfém vonia na každom človeku inak! ;-)


4 komentáre

  1. Ach Euphoria je už dávno na mojom wishliste :-). Tá vôňa je jednoducho úžasná.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja pouzivam Euphoriu uz asi 8 rokov je to skvela vona!

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť