Moja TOP 10 za rok 2013

štvrtok 2. januára 2014

Pekný večer prajem, 
nový rok sa nám už pomaličky rozbieha a i práve preto je dobré zrekapitulovať si ten starý. V podstate sa blogovaniu naplno venujem od apríla, a aj keď sa mi v poslednom čase nedarilo prispievať každý deň, blog mi prirástol k srdcu tak, ako som ani nečkala. Keď som sem nemohla z nejakých dôvodov pridať nový článok, či už som nestíhala alebo to proste nešlo, veľmi ma to štvalo a hnevalo. Až tak, že som si našla spôsob ako pridať nový článok aj keď som nemala šikovný net, alebo húf voľného času. Posledné dva týždne som preto behala k sestre, aby som sa pripojila a zverejnila nejaký článok. A tiež preto, aby ste za mojej nečinnosti na mňa nezanevreli :-) Dnes sa chcem ale s vami podeliť o moje dojmy z kozmetického sveta za uplynulý rok....Bolo pre mňa veľmi obtiažne vybrať iba 10 produktov, priam nemožné. Po dlhšom zamyslení sa však finálna 10 nakoniec sformovala a tu je výsledok. Vybrala som produkty z telovej, dekoratívnej a vlasovej kozmetiky. Nechába ani môj obľúbený parfém a 2 univerzálne výrobky, na ktoré nedám dopustiť. Zvážila som to a priznávam, že tieto produkty, ktoré som vybrala, ma tak príjemne šokovali, že som ich proste nemohla obísť nevzdať im svoj obdiv takto verejne a prostredníctvom môjho blogu. Všimla som si, že v našej blogosfére je spektrum obľúbených výrobkov tak široké, že neverím, že sa zhodnem s hoci len s jednou z vás :-) Každá máme iné preferencie a obľúbencov, ale verím, že vás minimálne inšpirujem. Na niektoré z nich som spísala i recenzie alebo som ich spomenula v nejakom poste, preto spravím iba súhrnný a rýchly prehľad, toho naj z mojej kozmetickej výbavy. Zvyšok ešte plánujem zrecenzovať v najbližšom čase, dámy. Dajte mi preto vedieť, čo vás zaujalo najviac :-)

1. Ziaja telové kakaové maslo- ziaju proste velebím a i budem. Okrem pleťových vôd mi od nich sedí úplne všetko a mám rada všetky ich vôňe a výrobky. Kakaové maslo sa hodí ako na leto, tak i na zimu. Pri pravidelnom používaní zlepšuje i farbu pleti. U mňa je základom, že mi vonia a dostatočne hydratuje po celý deň. Kakao milujem! Recenzia TU.
2. Rexona Maximum Protection- konečne jeden antiperspirant, ktorý na mne účinkuje. Nie je 100% (v reálnom živote nie je nič 100% :D), ale  tak na 90% funguje. Pre mňa je to vykúpenie, tak dlho trvalo kým niečo také uviedli na trh a kým sme sa našli.
3. Saloos kokosový olej- za mňa je to top of the top. Neviem si predstaviť nič univerzálnejšie a lepšie ako je tento olej. Požívam ho každý boží deň, a to na všetko možné- na vlasy, telo, tvár, ruky,.... Ako krém na tvár sa mi však osvedčil najlepšie.
4. Artdeco minerálny make up- je sypký, jemný, príjemne vonia a skvele sa nanáša. Perfektne splynie s pokožkou a dá sa použiť ako make up alebo len ako púder, podľa potreby. Je to môj prvý minerálny make up a som s ním veeeľmi spokojná :-)
5. Renokin Lash Lash sérum na riasy- toto sérum používam už niekoľko mesiacov a finálnu recenziu ešte len pripravujem, zatiaľ som spokojná. Sérum na riasy sa pre mňa stalo už nutnosťou.
6. Pan Stick od Maxfactor- najlepší korektor, aký som kedy mala. Určite si kúpim ďalší a ďalší a ďalší...Recenzia TU.
7. Figs&Rouge uni balzam wild cherry- prvá, ale iste nie posledná skúsenosť s Figs&Rouge. Majú na výber rôzne varianty,ja mám divú čerešňu. Výhodou je, že sú 100% prírodné a v roztomilej plechovej krabičke....a skvelo hydratujú, a to nielen pery! Recenzia TU.
8. Signorina by Salvatore Ferragamo- môj parfém kupovaný naslepo....hodí sa ku mne presne tak ako ja k nemu. Recenzia TU.
9. Matrix Exquisite oil na jemné vlasy- o tomto olejčeku bude určite i recenzia, zaslúži si to. Matrix je značka profi vlasovej kozmetiky a olejček nesklamal. Na jemné vlasy je skvelým a trefným riešením.
10. Chanel paletka 6 očných tieňov- darček od tetušky som použila i v rámci silvestrovského líčenia a som nadmieru spokojná. Myslím, že lepšie tiene a krajšie odtiene ani nemám, sú nádherne pigmentované, neprásia a hlavne držia! A hádžu krásne odlesky, dá sa s nimi vytvoriť jemné, ženské a veľmi vkusné líčenie.

Majte sa krásne a napíšte mi čo vás zaujalo, po prípade akí sú tí vaši obľúbenci ! ;-)

12 komentárov

  1. Signorinu mám doma a som z nej nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja, už len ten flakń každému hneď padne do oka. Bola som skeptická, čo ak mi nesadne, pretože takéto typy vôní nevyhľadávam, ale nakoniec je to moja favoritka :)

      Odstrániť
  2. Kokosový olej zbožňuju! Naprostý univerzál na vše!

    Short messages by Lucy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, ja si ho dávam na vlasy i na tvár a mamina zas na ruky keď varí alebo pečie a nechce aby jedlo páchlo za krémom :) ale dá sa naňom i klasicky variť ako na normálnom oleji.

      Odstrániť
  3. Rexona a kokosový olej od Saloos jsou i v mém top ten 2013 :)
    My Small Happinesses

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rexona účinkuje zatiaľ naj, len si ju netreba dávať každý deň, lebo potom účinky slabnú ale inak to naj čo som kedy vyskúšala. Som rada že máme spoločných favoritov, určite mrknem aj na ten zvyšok u teba na blogu :)

      Odstrániť
  4. Nojo kokosáček je nejlepší :) I když mám zatím jen vannila verzi, tu si na obličej raději nedávám, ale na tenhle čistý se chystám :) A ty stíny vypadají nádherně :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja zase vanila verziu nemám ale ak je dobrá, tak vyskúšam :) Tie tiene ma úplne dostali, lepšie som doteraz nemala, to som si istá, pridám i nejaké líčenie s nimi :)

      Odstrániť
  5. Táto Rexona je aj u mňa jednoznačným favoritom :) aaa ten minerálny makeup musím vyskúšať

    Pozývam ťa na môj blog a na práve prebiehajúcu giveaway dawnielicious.blogspot.sk :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že i u teba, myslím že je nás viac :) Ten make up je skvelý, aj keď je sypký čo neobľubujem, ale zmenila som názor. Dakujemza pozvanie, určite prídem, tvoj blog sledujem už dlhšie :)

      Odstrániť
  6. Teším sa na recenziu toho séruma na riasy :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som si najviac tiež obľúbila antiperspirant od Rexony :))

    OdpovedaťOdstrániť