November: Top Products

pondelok 9. decembra 2013

Aj keď viem, že už je tu december v plnej kráse a stihol nás obdariť aj ujo Mikuláš, predsa len prichádzam s rekapitulačným článkom top produktov za minulý mesiac. Nie je na škodu zhrnúť si to naj v mojom podaní, čo ma v novembri oslovilo, čo si pochvaľujem a čo spravilo radosť i dobrú službu zároveň. Možno vám to pomôže v rozhodovaní, ak náhadou nad niečím váhate a neviete, či si to predsa len kúpiť alebo nie. Minulý mesiac sa niesol predovšetkým v znamení starostlivosti o namáhanú a problematickú pleť, ktorá ma nemilo prekvapila :-( Taktiež som ale nevynechala skvelé prípravky na vlasy a čo to ma zaujalo i z telovej prírodnej kozmetiky.

Tak pusťme sa teda do toho....

1.Rada Klorane na objem vlasov (balzam/šampón/sprej)
Celé trio som dostala na testovanie, z čoho sa veľmi teším. Plánujem spisať podrobnú recenziu, teraz však v skratke-veľmi príjemná vôňa, dobrá penivosť, väčší objem o 30% (čo nie je veľa, ale aspoň je to reálne), čiste prírodné bez silikónov a podobne. Hodnotím veľmi kladne, aj keď objdem nevydržal až do nasledujúceho umytia ako sľuboval, krátko po vyfúkaní boli vlasy prevoňané, svieže a nadýchané.

2. Rada Effaclar na akné od La Roche Possay
Záchrana na moje katastroficky začervenané, teda zapálené čelo.....V mojom veku je asi akné viacmenej podivná záležitosť, ale dosiaľ som nikdy nemala vážne problémy, až doteraz. Už pár týždňov sa mi opakovane vyhádže čelo, stále znova a znova. Preto mi La Roche Possay a ich novinky prišli viac ako vhod. Mám doma také menšie testovacie balenie, vlastne takmer ho už ani nemám. Obsahuje čistiaci gél, micelárnu vodu effaclar duo čo je čosi podobné ako sebium global od Biodermy. Za noc mi vie pekne stiahnuť začervenanie, takže nemám problém vyjst medzi ľudí. Štípe ale ako šľak, takže iba pomenej a opatrne s ním aby sa vám nezošúpalo čelo. :)

3. Pilaten maska na uhry
Maska, ktorá nápadne pripomína za čerstva rozrobený asfalt ma zo začiatku šokovala a bála som sa ju použiť. Predsa len som sa nejak donútila, a hľa- je to tá najlepšia maska na svete! Síce som pri jej zlupovaní takmer plakala, tak ma to bolelo ale pleť som mala úžasnú, rozžiarenú (minimálne z toho zlupovania). Veľmi ju chválim, kórejská kozmetika sa proste nezaprie, kvalitka! Navyše ak si ju natriete na celú tvár, nespozná vás ani vlastná rodina a smelo zapadnete i  medzi obyvateľstvom v južnej Afrike.

4. Rimmel Kate rúž na pery 
V tieto chladné dni som si nejak konečne našla tú správnu cestu k výraznejším odtieňom rúžov. Vždy som sa červenej obávala a teraz som sa konečne odhodlala začať ju plnohodnotne nosiť, na perách. Samozrejme cez deň si stálen netrúfam, no na večer je tento rúž ako stvorený. Je dlhotrvácny, neotiera sa, príjemne vonia a pery po ňom nemám vysušené. Mám ho v koralovom odtieni, super sedí so zemitými farbami oblečenia, dali by ste si ?

5. Akamuti Tangerine Twist foot smoothie /krém na nohy
O tomto zázraku som stihla už spísať i recenziu, je to to najlepšie pre moje chodidlá, odporúčam vyskúšať!
Čiste prírodný produkt od Akamuti so skvelou konzistenciou a vôňou vás jednoducho dostane do kolien...resp. na chodidlá :)

6. Kivvi marmeláda na telo orange & vanilla
Obal veľmi nápadne pripomína twist, avšak tento produkt je značky Kivvi a jedná sa o telovú marmeládu. Je veľmi tuhá a dáva zabrať pri natieraní sa, ale jej pozitívne účinky pre pokožku sú hmatateľné. Pocit hladkej ako keby čerstvo natretej pokožky vydrží aj pol dňa, záleží od toho ako veľmi s touto vecičkou plytváte. Pre mňa je to skôr taký občasný spoločník, keďže ho je dosť málo a j asi ho rada šetrím i na horšie časy. Recenzia bude v priebehu týždňa :)


Dobrú noc ;-)




2 komentáre

  1. O marmelade ctu prvne, ani znacka mi nic nerika, ale zaujalo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za spomenutie Pilaten masky, už dlho váham...

    OdpovedaťOdstrániť