Hydratácia pleti v zime

streda 25. januára 2023

eubos hyaluron krem na tvar notino.sk
kúpite na: Notino

 

Chráňte svoju pokožku pred predčasným starnutím produktami intenzívnej dennej a nočnej starostlivosti proti starnutiu EUBOS ANTI AGE. Ich jedinečné zloženie obsahuje telu vlastnú substanciu – hyalurón, ktorý vypĺňa vrásky zvnútra.

Hľadáte hydratačný krém na tvár? Siahnie po lekárenskej kozmetike EUBOS, ktorá využíva len tie najlepšie kombinácie látok pre vašu pleť. Kyselina hyalurónová je prirodzenou súčasťou medzibunkového spojivového tkaniva pokožky. Má skvelú schopnosť na seba viazať vodu a v spojení s kolagénom a elastínom zabezpečuje napnutú a pevnú pokožku. Zostavte si kvalitnú viackrokovú rutinu starostlivosti o pleť ráno a pred spaním a chráňte svoju pokožku pred vplyvmi vonkajšieho prostredia a pred znečistením v priebehu dňa. Taktiež jej zabezpečte regeneráciu počas noci, kedy sa pleť prirodzene obnovuje.

Prečo práve lekárenská kozmetika EUBOS HYALURON ?

  • regeneruje pleť počas dňa aj spánku
  • podporuje obnovu kožných buniek
  • viditeľne vyhladzuje vrásky
  • dodáva pleti hydratáciu
  • navracia pleti prirodzenú plnosť
  • udržuje pleť pevnú a pružnú

eubos hydratacny krem notino
eubos anti age hyaluron notino

Denný krém EUBOS HYALURON REPAIR FILLER DAY je denná starostlivosť na zredukovanie vrások, ktorá pôsobí a vypĺňa pleť zvnútra. Trojitý komplex kyseliny hyalurónovej s rôznymi dĺžkami molekulového reťazca intenzívne viaže vlhkosť na povrchu pokožky, vstrebáva ju prirodzeným metabolickým procesom v jej hlbších vrstvách a tým podporuje obnovu buniek. Krém je veľmi príjemnej nie veľmi tuhej konzistencie, s dobrou vstrebateľnosťou. Parfumácia je síce prítomná, ale nie nepríjemná. Ako základ pod líčenie je hydratačný krém s kyselinou hyalurónovou vhodnou voľbou na všetky typy pleti, aj na zmiešanú. Jeho používanie je vhodné kombinovať so sérom rovnakej rady a používať ho možno celoročne. Pleť je po použití napitá a rovnomerne hydratovaná bez akéhokoľvek mastného filmu. Príjemný pocit hydratácie a jemná výplň vrások je určite plusom. Ani parfumácia, ktorá je relatívne silnejšia, nebude prekážať. Pri tejto značke oceňujem ľahkú textúru na denné použitie a takisto fakt, že ide o lekárenskú kozmetiku vyvíjanú na špecifické potreby pleti.

Zverejnenie komentára