REVOLUTION PRO NATH

nedeľa 26. mája 2019

Krásnu nedeľu!
Verím, že popri oddychu si doprajete šálku dobrej kávy alebo čaju a prečítate si dnešnú recenziu, ktorú som pre vás pripravila v spolupráci s notino.sk. Posledný mesiac som sa takmer nemaľovala. Človek by si myslel, že som sa opustila...ale nie je tomu tak, chvalabohu! Nechala som pleť troška oddýchnuť a líčila sa ozaj minimalisticky a prirodzene, dokonca som na dva týždne prestala používať aj maskaru. Mala som totiž vydráždené oči a nebolo mi príjemné nič si na ne dávať. Oko sa mi zahojilo v poriadku a tiež som postrehla zmenu mojich mihalníc, odkedy som si na ne nič nedávala, doslova im to prospelo a zhustli. Som rada a túto malú radu na okraj tým posúvam aj vám, ktoré si chcete vypestovať dlhšie mihalnice. Jednoducho im dajte vydýchnuť a uvidíte čo sa bude diať :-)
Revolution PRO Nath paletka očných tieňov notino.sk
Revolution PRO Nath paletka očných tieňov notino.sk

Po tomto hektickom období, aj po návrate z dovolenky, mi dobre padlo konečne sa nalíčiť ako dáma a spísať pre vás užitočnú recenziu. Predmetom dnešného článku bude novinka z limitovanej edície Revolution PRO Nath, paletka očných tieňov, ktorá je výsledkom kolaborácie medzi značkou Revolution a poľskou influencerkou Nataliou Siwiec. Jej meno mi doteraz nič nehovorilo, ale vkus má skvelý, to musím uznať. Už len ten dizajn a nápad na magnetické otváranie paletky, nehovoriac o krásnom matnom obale a zlatom fonte či kombinácií tieňov stojí za zmienku. Luxusné, vskutku vydarená spolupráca a pocit, že vlastníte niečo naozaj vyšperkované do najmenších detailov.
PRO Nath paletka očných tieňov notino.sk
PRO Nath paletka očných tieňov notino.sk

Natalia sa s paletkou vyhrala, a tak sa môžeme kochať celkovo 15 matnými a 5 lesklými odtieňmi. Ako som už spomínala paletka má unikátny obal- z tvrdšieho kartónu elegantnej bordovej farby s ružovozlatým nápisom v strede. Celé balenie je matné, iba názov paletky je lesklý, čo jej dodáva exkluzívny nádych. V strede je malé saténové putko, ktoré slúži na otváranie paletky. Tá sa logicky otvorí potiahnutným veka nahor, kde je z vnútornej strany podpis samotnej blogerky. Paletka funguje na magnet, takže sa automaticky vždy zatvorí. A tu už máme celú skladbu očných tieňov, ako si môžete všimnúť prevládajú predovšetkým hnedasté a zemité farby, kde tu s troškou extravagancie je primiešaná lesklá fialová či dominantná čierna. Dômyselne sa dajú kombinovať, táto paletka je jednoducho na akékoľvek líčenie. Ak sa vám nechce, nestíhate, použijete odtieň Darling alebo Mesmeric na celé viečko, to sú dva krásne lesklé odtiene a nedá sa nimi nič pokaziť.  Obdobný postup sa dá použiť ak chcete docieliť matné líčenie, mňa najviac zaujali odtiene Choice a Espresso. Dnes som ale mala dostatok času, a tak som ako základ použila Satin a Sand, na dotieňovanie Espresso a Lovely, do vonkajšieho kútika troška oranžového Superb a na viečko som naniesla Sketch. Celé líčenie som mala hotové za 20 minút, nezabudnite na podkladovú bázu. Tiene sú veľmi user friendly, neprášia a plynule sa nanášajú.
Revolution PRO Nath notino.sk
Revolution PRO Nath shades notino.sk

Revolution PRO Nath líčenie notino.skRevolution PRO Nath líčenie notino.sk


Ide o limitku, poponáhľajte sa, lebo za necelých 14 eur nič krajšie nenájdete! :-)




3 komentáre