HAUL| notino.sk

nedeľa 31. marca 2019

Ahojte!
Verím, že sa tešíte na voľno uprostred týždňa a nájdete si troška času aj pre seba. Beauty time je dôležitá vec a mal by to byť čas, kedy sa žena nielen zrelaxuje ale tiež sa venuje vizáži a zdraviu. Okrem prania, varenia, upratovania a milión ďalších povinností si vždy rada sadám za počítač, aby som vám priniesla nový článok. 

Prednedávnom som si objednala zopár vecičiek z notino.sk a dnes vám ukážem, čo bolo v mojej objednávke. Nečakajte žiaden extrém, tentokrát som si objednala skôr drobnosti pre radosť alebo na bežné použitie. 

haul nákupy notino.sk

Netradične som si objednala mydlo na ruky  I love... The Good Stuff Banana. Má nefalšovanú banánovú vôňu, šetrne čístí a dezinfikuje pokožku rúk a pritom nevysúša. Trocha som mala obavy, či banánová esencia nebude vyslovene chemická a neprirodzená, ale vonia veľmi chutne! Nezvyknem kupovať mydlá cez internet, vystačím si väčšinou s dm-kou, ale tentokrát mi táto kúpa príde opodstatnená. Značka I love má v ponuke mnoho ovocných, cukríkových a deilikátnych koktejlov na telo, tak vám vrelo odporúčam niečo vyskúšať. 
L´oreal Sunkiss Jelly notino.sk

Asi najviac sa teším, že konečne testujem L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly gél na zosvetlenie prírodných vlasov. Skúšala som ho ešte len dvakrát, tak ešte neviem výsledok zhodnotiť, ale veľmi sa mi pozdáva aplikácia. Vlasy si nefarbím už takmer pol roka a tento gél stačí votrieť do mokrých/suchých vlasov prstami a nechať voľne uschnúť, najlepšie na slniečku pre sun kissed efekt. Kľudne ale stačí aj fén. Používať ho môžu hnedovlásky ako aj blondínky, nie je to žiadna novinka, iste ste už o ňom počuli. Moja kamarátka ho používala a mala po ňom prirodzene vyzerajúce zosvetlené pramene a nakoľko bola hnedovlasá, o to viac to bolo viditeľné. Nechala som sa ňou inšpirovať aj ja, ku klasickému farbeniu sa momentálne nehodlám vrátiť a v lete mi blond farbu viacmenej vždy najviac vyťahá prímorské slniečko.

Mám doma asi štyri telové spreje na leto a nutne som potrebovala ďalší. Tentokrát som vyskúšala značku Bath & Body Works a konkrétne som si vybrala vôňu Sea Salt Mango. Mango milujem v akejkoľvek forme a nikdy sa ho nepresýtim a tento sprej ma nesklamal. Vonia presne tak ako horúci dovolenkový deň na slnkom zaliatej pláži, kedy máte slaný morský vzduch vo vlasoch a pritom popíjate sladký ovocný koktejl, s nohami vyloženými na lehátku a nasávate vitamín D. Tento sprej je vyslovene dovolenková záležitosť.
I love... The Good Stuff Banana tekuté mydlo na ruky notino.sk

V poslednom čase sa mi hrozne lámu nechty a to pijem aj kolagén, no povedala som si, že ich budem musiť posilniť aj zvonku a tak si ich momentálne lakujem iba výživou od Eveline 8in1. V minulosti mi to pomohlo, nechty sa mi tak neštiepili a vyzerali zdravo. Dokonca mi raz v bare jeden černoch prišiel povedať, že tak pekné nechty ešte nevidel :D a to som ich nemala nalakované....true story...
I Heart Revolution rozjasňujúca paletka

I Heart Revolution Mini Chocolate Peach And Glow rozjasňijúca paletka silne pripomína čokoládku od Too Faced a veru ani kvalitatívne nie je ďaleko za ňou. Ak máte obmedzený budget a túžite po niečom "chic" a "cute", určite sa poobzerajte po produktoch od I Heart Revolution. Aj keď....Too Faced je proste láska. 


Prajem krásny zvyšok týždňa!


1 komentár

  1. Sunkiss Jelly jsem taky jednou měla, trochu efekt udělal, je to fajn produkt na léto :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť