DARČEK

pondelok 25. marca 2019


darčekové balenie od notino.sk
Často sa ma ľudia pýtajú, akú kozmetiku by som im doporučila. Viac všeobecnejšia otázka snáď neexistuje. Každý má predsa iné preferencie, inak znáša jednotlivé látky v kozmetike, má iný stav pleti a celkovo vlastnú predstavu o tom, čo by chcel na sebe zlepšiť/skrášliť/vyriešiť. Rovnako je to aj pri daroch. Ak volím darček pre kohokoľvek, snažím sa ho personalizovať. Nie vždy sa to dá povedzme do takej tej excelentnej miery, ale minimálne si dám námahu a porozmýšľam, akým spôsobom by som danú osobu čo najviac potešila a zároveň i pohladila jej zmysly. Viem, že moja najlepšia kamarátka miluje rúže, hlavne tie červené, tak tejto farbe prispôsobím i vizualizáciu môjho darčeka. Rúžov na pery nie je nikdy dosť, tak som jej vybrala jednu štýlovku od Makeup Revolution 
Life On the Dance Floor, matný rúž na pery v trblietavo striebornom obale. Ideálny darček, ak je vaša kamarátka ako straka a obľubuje luxusné veci.

Taktiež si nonstop hrabe do vlasov a niekedy ma už tak tým neustálym prečesávaním si vlasov prstami vytáča, že ju jednoducho sprdnem, aby s tým prestala. Už sa na tom smejeme, ale naozaj má chorobu nonstop sa dotýkať vlasov! Logicky mi z toho vyplýva, že potrebuje namiesto prstov poriadnu kefu, tak výber padol na klasiku- Dtangler kefa na vlasy. Zmestí sa aj do menšej kabelky práve vďaka svojej sympatickej veľkosti.
darčekové balenie Salvatore Ferragamo Incanto Shine toaletná voda pre ženy
 ..a keďže viem o Verči aj to, že neuznáva predražené parfémy a má svoje obľúbené kúsky, zvolila som pre ňu ovocno-kvetinkovo cukríkové Incanto Shine. Sama som túto vôňu mala veľmi dávno a je pre hravé slečny ako aj snílkov, maximálne optimistická, ladená do letných dní. Kompozícia ananásu, sladkej broskyne a pivónie z nej robí ovocný koktejl pre radostné chvíle. 
Incanto Shine toaletná voda pre ženy a Dtangler kefa na vlasy
Incanto Shine toaletná voda pre ženy a Dtangler kefa na vlasy

Ak aj vy chcete darovať kozmetický boxík, namixovať si ľubovoľné produkty či už pre seba alebo pre niekoho blízkeho, využite darčekové balenie za cenu 4,99. 
Produkty vám prídu bezpečne zabalené a vystlané, krabička je efektná a využiteľná neskôr aj na skladovanie kozmetiky. 

Najlepšie akcie a novinky v kozmetickom svete nájdete na stránke notino.sk,
aj darčeky vybavíte rýchlo a pohodlne :-)


4 komentáre

  1. je tu super tip pro pány, když chtějí ženě dát darek, nebo vlastně komukoliv, ale nejsou zrovna balící tip :D

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezký balík, přesně, každý má jiné preference, ale zas zjistit co má dotyčný rád není takový problém a pak je z toho takový pěkný a užitečný dárek :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak túto vôňu som kedysi mala a bola super :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť