LANVIN MODERN PRINCESS

streda 11. júla 2018

Lanvin Modern Princess parfemova voda pre zenyKeď sa povie signature parfum, každá z nás si predstaví ten svoj. Vystihuje jej podstatu. Lahodí jej zmyslom. Dodáva jej sebavedomie a energiu. Nájsť ho vôbec nie je ľahké. Je to komplikované, ale nie nereálne. Kým nájdete ten pravý, je možné, že dáte šancu tým nesprávnym, spoznáte množstvo žiab aby ste konečne našli princa....alebo naopak v sebe prebudili princeznú...

S parfumovou vodou Lanvin Modern Princess je možné načrieť aj do najtajnejších zákutí vašej senzuality a fantázie. Vôňa vyrobená pre nežné, ale hravé romantické duše, oddávajúce sa svojim snom a najtajnejším túžbam. Pre chvíle nespútanej slobody ale aj zmyselnosti. Lákavá a šťavnatá vôňa ako zakázané ovocie. 

Keď sa mi dostala do rúk vzorka, stačilo pár sekúnd a táto vôňa mi doslova učarovala. Nevedela som sa od nej odtrhnúť, neustále som k nej privoniavala. Zmyselné červené jablko ako symbol lásky a tajomstva sa pekne snúbi so šťavnatou červenou ríbezľou. Ovocný opar lásky preniká do kvetinových akordov srdca parfému, v ktorom dominujú jazmín a frézia. Zvodné tóny pižma a bielej orchidey tvoria základ zmyselnosti elixíru modernej princeznej. Neváhala som a objednala som si aj prekrásny flakón, pripomínajúci vtáčiu klietku s červenými detailmi symbolizujúcimi lásku. Od tej chvíle ju používam každý deň. Poličky sú zaplnené rôznorodými vôňami, mám rada viacero parfémov, k srdcu mi prirástlo zopár ale už večnosť som sa necítila tak príjemne, odetá iba v jednom parfume. 

Vôňa Modern Princess je mierne sladká, ovocná i kvetinová zároveň, pri tom svieža ako letný vánok. Na bežný deň, vhodná ale aj na výnimočné príležitosti. Nedráždi zmysly, nebolí z nej hlava, neirituje okolie. Sebavedomá prekrásna vôňa (nielen) pre moderné princezné.


Lanvin Modern Princess parfemova voda pre zeny


Zloženie
Hlava
červené jablko, červená ríbezľa

Srdce

jazmín, frézia

Základ

pižmo, vanilková orchidea, White Woods


Ak vám tiež učarovala, stačí sa pozrieť na notino.sk, kde momentálne beží skvelá akcia Black Friday.
Že v lete? Nevadí! Vaše obľúbené značky za akciové ceny, tak neváhajte, pretože máte čas iba do konca tohto týždňa!


3 komentáre

  1. Parfém vypadá krásně, podle popisu by se mi taky vůně mohla líbit, mám ráda takové svěží a letní :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla myslím vzoreček a mě to teda vůbec nevonělo. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť