ORIFLAME 9/2018

streda 20. júna 2018

Zdravím vás krásky!
Prichádzam s tradičnou rubrikou a tou je nová kampaň 9/2018 od Oriflame. Tentokrát nebude tvoriť gro článku kozmetika, ale nádherná plážová taška, ktorú si môžete zakúpiť v aktuálnom katalógu aj vy, a zažiariť ako hviezda nielen na dovolenke, ale  kdekoľvek ;-)

Výber produktov bol v tomto prípade jasný. Vyberala som tie pravé letné kúsky, ktoré sa hodia do horúcich dní ako sú tieto. Prvým kúskom je šampón na mastné vlasy so žihľavou a citrónom Love Nature, ktorý je určený na rýchlo mastiace sa vlasy. Obsahuje žihľavu a citrón=záruka, že vaše vlasy budú lesklé a svieže. Nepoznám lepšie kombo na mastiace sa jemné vlasy, naozaj. Žihľava je známa svojimi prospešnými účinkami na vlasy, je bohatá na vitamíny A, B, C, D a K, ktoré sú dôležité pre zdravé vlasy a riešia problémy so suchými a poškodenými vlasmi. Je tiež úžasným zdrojom železa, ktoré hrá nemalú rolu pri krásnych vlasoch. Nesmieme zabudnúť na lesk, ktorý je vedľajším produktom jej skvelých účinkov. Citrón lesk ešte znásobí, hodí sa predovšetkým blondínkam, pretože krásne vyťahuje blond farbu, blond vlasy jemne zosvetlí a oživí. Po tomto šampóne mám vlasy omnoho pevnejšie ako po inom, pripisujem to jeho odmasťujúcim účinkom. Vlasy mi stoja omnoho lepšie a aj tvar im dodám jednoduchšie. Celkovo sú lesklejšie, ale najviac sa mi pozdáva ich tvar, krásne stoja po umytí. Plusom je aj svieža vôňa a zloženie bez silikónov.

Absolútnou láskou je taška Amazonia. Odporúčam ju všetkými desiatimi! Je úžasne priestranná (36 x 13.5 x 35 cm.) a prepracovaná do detailov. Páči sa mi vyrezávaný vzor paliem, ale aj medené vnútro a zlaté doplnky. Vo vnútri sa nachádza ešte malá kapsička na osobné veci, ktorá je na zips. Taška sa tiež zapína na zips, takže žiaden strach o osobné veci. Môže sa nosiť ako plážovka ale v pohode aj ako kabelka. Biela farba ladí ku všetkému, čo z nej robí vhodný kúsok do každého šatníka.

Poslednou novinkou je skrášľujúca sada s ovocnými výťažkami Love Nature. Obsahuje zjemňujúci cukrový píling z marhúľ, upokojujúcu a vyhladzujúcu pleťovú masku z čučoriedok a chladivý hydratačný gél z melóna. Vybrala som ju pre vás do súťaže, ktorú plánujem spustiť na instagrame, tak určite mrknite, čo som si pre vás okrem tohto pripravila. Ak ma na ig ešte nesledujete, nájdete ma tam pod menom  @mimischibi :-)

Čo vravíte na aktuálny katalóg? Prelistovali ste si ho? :-)



8 komentárov

  1. šampón na mastiace vlasy by sa mi naozaj hodil :) inak tá kabelka je veľmi pekná na leto <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Parádní nákup, hlavně ta taška vypadá úchvatně :) Výrobky Love nature mám moc ráda a ten šampon vypadá opravdu zajímavě :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zrovna předevčírem jsem mamce objednávala oriflame a brala si nějaké novinky :) Jako jsou toaletní vody i sprcháč a šampon. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta kabelka je skvělá a líbil by se mi i ten šampon. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na aktuální katalog jsem ještě nekoukala ale mám to v plánu, taška je fakt krásná :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie produkty na pleť vyzerajú úžasne, milujem takéto šťavnaté letné vône :) Oriflame je skvelá značka a ich produkty vždy rada skúšam

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak tá kabelka vyzerá skvelo. Z Oriflame som už dlho nič nemala. Mohla by som to napraviť.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť