NOTINO SUMMER BOX

nedeľa 17. júna 2018

Krásny podvečer,  
kozmeticka sada notino summer box summer is yours ako ste strávili slnečný víkend? Možno už aj pri vode, alebo sa ešte len chystáte na menší výlet či dovolenku. Poznáte to, keď sa žena balí a má povolenú iba príručnú batožinu, prípadne vášho muža už nebaví tlačit váš 20kg plný blbostí, aj keď na kolieskach. Ak sa túžite konečne naučiť efektívne zbaliť, za krátky čas a pritom aj rozumne, mám pre vás skvelý tip- notino spustil predaj letnej krabičky krásy plnej zaujímavých produktov, pod názvom notino summer box s hashtagom #summerisyours. Kúpiť si ho môžete za 18,40e na stránke eshopu. Obsahuje celkovo 17 beauty kúskov v starostlivosti o pleť aj celé telo, či už miniatúrky, vzorky, ale nájde sa aj pár full-size produktov. Mal by obsahovať všetko potrebné, čo sa v lete a na dovolenke obzvlášť môže hodiť! Okrem boxu mi prišla aj takáto štýlová plážová taška s trefným nápisom, no uznajte sami. Tento štýl teraz veľmi letí, takže ju určite využijem, vmestí sa do nej všetko potrebné, aj nepotrebné na pláž či kúpalisko :-)

Ale poďme sa naň pozrieť bližšie, či stojí za kúpu. Mne prišla táto krabička prednedávnom a dnes vám poviem môj prvý dojem z nej. Dizajn krabičky je kultový, páčia sa mi sýte farby aj celkové prevedenie. Navyše, po vypotrebovaní produktov vám neostane prázdna krabica, ale krásny beauty box na letné suveníry, radosti a zážitky. Dajú sa v nej prirodzene uchovať aj kozmetické kúsky, to už je na vás, či si krabičku vystavíte niekam na policu ako ja, alebo zapadne prachom na dne šatníka. 

Obsahovo ma milo prekvapili vzorky, pretože k vzorkám high end kozmetiky sa ja osobne nemám ako dostať. Vyskúšať drahý produkt pred jeho kúpou je myslím si na mieste, najmä ak sa pohybujeme vo vyšších cenových reláciách. Potešili ma predovšetkým vzorky od Lancôme, k vyskúšaniu je rozjasňujúce sérum Lancôme Advanced Génifique, hydratačný make-up Lancôme Teint Miracle a multikorekčný krém Lancôme Visionnaire. 

Milým prekvapením boli aj vzorky od L´oréal, asi som jediná, ktorá ešte nevyskúšala ich nové scruby na tvár. Na masky od Korika sa už teším, najviac na hydratačnú masku na pery, tá vyzerá úžasne. Z plných produktov nesmiem vynechať novinku - malinovú sprchovú penu Nivea Silk Mousse Raspberry, z ktorej sa obyčajná sprcha stane potešením. Taktiež v boxe nájdete mini balenie micelárnej vody Bioderma Sensibio H20, skvelá vecička na cestovanie a predovšetkým jemná k citlivej pleti. 

kozmeticka sada notino summer box
Som rada, že v boxe sú aj vzorky resp. miniatúrky produktov, ktoré už mám odskúšané a môžem vám ich doporučiť. Jedným z nich je určite Vichy Hyaluron Booster, ktorý používam denno denne, ak chcem pleti dopriať hydratáciu po ráne a bude naň samostatný článok. Pastu Mediblanc som v minulosti taktiež používala, je s bieliacim účinkom, čiže aktuálne asi must have. Vzorky parfémov od Calvina Kleina sú taká klasika, neurazia, v boxe sa nachádza vzorka  Calvin Klein Obsessed pre mužov aj pre ženy, ale aj asi najznámejšej unisex vône One. Kompletný zoznam produktov si môžete priamo na stránke summer boxu. 

Box je príjemným osviežením v tunajšej beauty sfére, kde takáto krabička jednoducho chýba. Vopred upozorňujem- box je predovšetkým o vzorkách, jeho účelom je vyskúšať toho čo najviac. Ak sa vám koncept i nápad pozdáva, choďte do toho. Prajem vám všetkým zážitkami nabité a luxusné leto s notinom, kde nájdete tie najlepšie produkty najvyššej kvality a za dobrú cenu.


Ďakujem za poskytnutie boxu na recenziu eshopu notino a ďakujem aj za ručne písaný odkaz, to je v dnešnej dobe vzácnosť! :-) Pokiaľ sa vám box páči, dajte mi vedieť dole v komentároch. 




3 komentáre