ORIFLAME 4/2018

utorok 6. marca 2018

Ahojte krásky!
Od nedele sa má otepliť na neuveriteľných 15 stupňov, tomu vravím výzva, už ma nebaví to depresívne počasie. Jar by už mohla teda konečne preraziť a naliať trocha energie do všedných dní. S krajším počasím ide všetko ľahšie. Kde ale jar už zavítala, je najnovšia kampaň Oriflame 4/2018, z ktorej som si vybrala to najtematickejšie na nasledovné prechodné obdobie :-) Katalóg nájdete pod linkom TU


Sada Floral Embrace

Sada Floral Embrace je voňavou novinkou tejto jari, lákavá vôňa pivónie a vistérie vás prenesie do rozkvitnutej záhrady plnej týchto krásnych kvetov. Kvetinová limitka obsahuje sprchový gél, krém na ruky a tuhé mydielko. Osobne uprednostňujem sprchovacie gély, tento má okrem podareného balenia aj príjemné zloženie, má vyvážené pH a neosahuje mydlo. Šetrne čistí pokožku a zanechá ju sviežo prevoňanú kvetinovou vôňou. Konzistenciou je číry a pení výborne. Krém na ruky Embrace Floral má nepochybne prenikavú vôňu, asi najdlhšie sa drží na pokožke a zanecháva ju akurátne vláčnu a jemnú. Ide o ľahko vstrebateľnú redšiu formulu s hydratačnými účinkami. Niekomu bude možno kvetinkový opar prekážať, kto však obľubuje pivónie, príde si na svoje. Mydielko ja nezvyknem používať na umývanie, skôr si ho dávam do šatníka, aby mi prevoňalo oblečenie. Celá táto sada je teraz v akcii a skvelo sa hodí aj ku dnu žien ako dar :-)

Kabelka Popnugget

Láskou na prvý pohľad bola lakovaná kabelka Popnugget. Asi najprepracovanejšia kabelka z dielne Oriflame, ich kabelky nie sú zlé, niektoré sú veľmi pekné ale táto je pre mňa jednoznačne TOP. Niečo na štýl Ted Baker, ale aj bez značky je to dokonalá kráska na jar/leto v príjemnej púdrovej farbe sa dá ľahko ladiť k svetlým outfitom, najmä šatám, bielym nohaviciam a blúzkam. Zlaté aplikácie sú veľmi jemné a pekne korešpondujú s marhuľovým odtieňom. Rúčky sú dostatočne pevné, padne preto skvele do ruky ale dá sa aj predĺžiť prostredníctvom retiazky a nosiť tak na ramene. Vnútri nájdete aj vrecko na zips a priehradky. Kabelka krásne drží tvar a zmestíte do nej všetko potrebné. Vystihuje jednoducho môj štýl :-)


Čo vravíte na novinky ? :-)



8 komentárov

  1. Odpovede
    1. tak to teda je, nečakala som, že bude aj naživo taká krásna :)

      Odstrániť
  2. Kabelka vyzerá veľmi super a svojou farbou ako stvorená na toto úžasne obdobie ako je jar :) . Aj tá drogerka vyzerá zaujímavo,voňavé krémy na ruky zbožnujem,hoci som ich kedysi vôbec nemala rada :3,no som rada,že sa to už zmenilo. Pekný článok! :)
    Lifelover

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kabelku som vyberala ešte v kampani k MDŽ ale prišla až teraz, čo si myslím nevadí, pretože jar je ešte len za dverami a máš pravdu to je presne ten typ, že si povieš toto je jarná kabelka, maximálne ešte na leto :)

      Odstrániť
  3. N-Á-D-H-E-R-A! Ako produkty, tak aj fotky, tie sú perfektné! ♥ Kabelka ma dostala, tá by sa mi veru hodila :D :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S fotkami som sa musela vyhrať, nakoľko som bola u našich a nemám tam nič zo svojich zátiší, veď to poznáš iste keď fotíš :D tak som improvizovala :D Počkaj kým bude v akcii :)

      Odstrániť