CHIC SUMMER 2018

utorok 20. marca 2018

Vitajte pri dnešnom článku. Hoci leto je ešte pomerne ďaleko, ja snívam o letnej dovolenke už od jesene. Je tomu tak každý rok. Mne veľmi takéto sychravé a depresívne počasie nič nehovorí a najradšej by som prežila svoj život v teplej a slnkom zaliatej krajine pri mori. Odkedy som schudla, i keď nechcene, premýšľam nad plavkovými a plážovými trendmi na tento rok. Možno sa tento rok odvážim a zvolím niečo extravagantnejšie. Je to možno smiešne ale je to tak a treba si uvedomiť jednu zo základných vecí a tým je nielen pozitívne myslenie ale aj motivácia. Plavkové trendy majú každým rokom širší záber, zaiste aj túto sezónu pribudnú nejaké zaujímavé nápady a novinky, ale čo tak sledujem, tak väčšina z nich je prijateľných a veľmi dobre nositeľných. Už len prispôsobiť strih a farbu vašej postave. Čo sa týka letných šiat, som maniak a mám rada takmer všetky možné štýly, v mojom šatníku ich nájdete neúrekom. Tak sa poďme spoločne pozrieť na letné kúsky a nechajme sa uniesť nielen snami ale aj morskými vlnami...


Vybrala som niekoľko druhov plaviek, ktoré ma zaujali a verím, že zaujmú aj vás.
Nech aj na pláži má možnosť vyniknúť naša originalita zmysel pre vkus...


zdroj: zaful.com

Oh šaty ! Zastávam názor, že žena môže byť elegantná a pritom sexi, preferujem decentné šaty, nadčasové kúsky a niečím výnimočné- či už strihom, materiálom alebo detailmi. Tento eshop ponúka obrovskú paletu šiat, mňa však zaujali najmä tie luxusnejšie kúsky. Biela v kombinácii odhalenými ramenami skvelo vynikne na opálenej pokožke,  vo výraznej červenej s naberanými rukávmi budete nepriehladnuteľné a stará dobrá čipka je rokmi nehynúca klasika. 
zdroj:nakd.com

Ku plážovej móde patria okrem plaviek a doplnkov jednoznačne aj vzdušné a príjemné plážové šaty. Sýte farby, divoké vzory a asymetrické strihy, to všetko spestrí váš pobyt na slniečku, ale  jednoduchá biela tá bude žiariť ako poludňajšie slnko. V rezortoch je navyše samozrejmosťou, že sa ženy pohybujú zahalené a vždy upravené aj počas dopoludňajšieho snacku, preto sú plážové šaty povinnou výbavou každej dovolenkárky. 
zdroj: lascana.sk


Už máte vybratú letnú dovolenku? :-)


2 komentáre

  1. Krásné kousky, já jsem si nakoupila plno plavek loni, takže letos mám asi stopstav :-D.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkná inspirace, já si nedávno koupila plavky :) Ale nějaké nové šaty by to chtělo :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť