Ako na uvoľnenie svalstva

štvrtok 29. marca 2018

Už je tomu rok a pol, odkedy som si nešťastným pádom zlomila nohu presne v kolennom kĺbe. Chvalabohu, všetko sa mi pekne zrástlo a nemá to dopad na pohybový aparát, avšak pri akejkoľvek zmene počasia, posledné týždne cítim zvláštnu tuhosť až tlak v kolene. Ak k tomu pridám stuhnuté trapézy a boľavú krčnú chrbticu, som na odpis a musím začať cvičiť. Problém však je, že medzitým som si narazila ruku, takže posilka a cvičenie musí ísť bokom. Ešteže som dostala nápad- a to vyskúšať na tú moju všetku smolu novinku na trhu a tou je krém Vaxicum
Možno ste už o ňom počuli, pretože ambasádorkou tohto relaxačného krému Vaxicum je herečka Diana Mórová, ale aj tak vám ho chcem predstaviť. Nepoznám človeka v mojom okolí, ktorého by netrápili bolesti chrbtice či stuhnutosť svalov. Tento krém je určený presne  na uvoľnenie a zahriatie namáhaného svalstva, obsahuje kombináciu gáfru a éterických olejov z rozmarínu, levandule a klinčeka. Toto zloženie dopomôže k tomu, aby sa zlepšilo prekrvenie v mieste bolesti a zároveň pôsobí ako príjemná domáca aromaterapia. Bylinky sú dosť výrazné, najviac je cítiť upokujujúcu levanduľu, ale je to veľmi príjemné. Testovala som ho sama na sebe, na spomínaných miestach a tak sa dnes môžem s vami podeliť o moje dojmy. Krém je síce hutnejší a na pokožke lepí, ale skutočne má niečo do seba. Pokiaľ vás má kto pomasírovať, tak je to tá najlepšia možnosť, ako dospieť k ideálnemu relaxu a uvoľneniu tela aj mysle. Po domácej masáži a wellnesse sa vám uľaví a stuhnuté svaly, boľavé kĺby či unavené údy po telesnej námahe povolia a už nebudú tak citlivé  na dotyk či pohyb. Krém je vhodný na krátkodobú úľavu od bolesti, na relaxáciu a uvoľnenie, ako prevencia v boji proti tuhosti svalov. Tuhosť v kolene pominula a krčná chrbitca sa tiež znormalizovala. Krém idem vyskúšať aj na narazený prst, pretože v ňom cítim obrovský tlak momentálne a dosť to obmedzuje jeho hybnosť. 
Z dlhodobého hľadiška budete musieť okrem krému zapojiť aj rozum, neexistuje podľa mňa produkt, ktorý by vám odstránil bolesti natrvalo. Na tých treba popracovať pravidelne a poctivo, hlavne cvičiť a robiť stretching. 

Ak vás krém Vaxicum zaujal, s čistým svedomím vám ho môžem doporučiť. Či už vás trpi sedavé zamestnanie, čelíte psychickej záťaži a stresu alebo vás dostala svalová horúčka, príčínou bolesti sú najmä zápalové a degeneratívne procesy či úrazy. Riešením je krém Vaxicum, ktorý prináša rýchlu úľavu od bolesti. Stojí okolo 10 eur a nájdete ho v každej lekárni alebo na eshope pilulka. 


Čo používate na bolesť vy ? 


3 komentáre

  1. Na bolest používám buďto Voltaren gel nebo různé bylinné masti. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super :-), tento krém neznám, takže až mě bude něco pobolívat, vím po čem sáhnout.
    Ennepenne.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Něco na způsob koňské masti, tu mám moc ráda :)
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť