{MAKEUP} MARY KAY

sobota 14. októbra 2017

Ahojte,
pre dnešok som si pre vás pripravila recenziu na tri novinky od Mary Kay, ktoré som si sama mohla vybrať na otestovanie. S touto značkou bývam zakaždým veľmi spokojná a inak tomu nebude ani dnes. Ak vás zaujíma, aké novinky si pre nás Mary Kay pripravila, tak určite čítajte ďalej. Síce som siahla po dekoratívnej kozmetike, avšak novinkou sú aj tri kolekcie telovej kozmetiky, ktoré tiež stoja za zmienku a nájdete ich pod týmto linkom




Mary Kay® Gélový pololesklý rúž

objem: 3,6 g
cena: 16 ,00 €
 "Jasné farby so žiarivým leskom.
Dlhotrvajúci rúž, ktorý nevysušuje pery.
Nádherne vyplní línie pier, príjemne sa nosí, poskytuje jemnú starostlivosť.
Odtiene s vysokým obsahom pigmentov dodávajú intenzívnu farbu, ktorá vydrží.
Optické častice rozptyľujú svetlo a odvádzajú pozornosť od drobných nedostatkov."

Tento plne krycí rúž využíva gélovú technológiu, vďaka ktorej je farba sýta a dlho a dobre drží. Obsah oleja zo slnečnicových jadier a jojobového oleja zároveň dodáva perám potrebnú vlhkosť, ktorú majú vo zvyku strácať počas dňa. Optické častice zasa bránia rozpíjaniu farby a rozptyľujú svetlo, pery tak vyzerajú vyhladené. Rúž som zvolila v odtieni Luminous Lilac, čím som zladila paletku tieňov s farbou rúžu, aby to nepôsobilo rušivo. Čo mi vyhovovalo bol ten skvelý pocit hladkých pier, rúž je tak gélovitý, že kĺže jedna radosť. Aj farba ma prekvapila, je sýta ale nie tak vulgárne výrazná. Rúž má však tendenciu sa otláčať, čo je asi daň za tú jemnú konzistenciu, troška sa mi otlačil aj na zuboch. Na pohľad vyzerá veľmi pekne, mám pocit, že mi aj celkom pristane. 

Kolekcia očných tieňov


"Chcete vyzerať skvelo? Vďaka týmto plným, krásne zladeným farbám, ktoré je možné miešať a nanášať vo vrstvách, už nebudete váhať, ako na to.
sýte farby s ľahkou konzistenciou,
rovnomerné nanášanie,
dlhotrvajúce farby, ktoré neblednú a nezlievajú sa do vrások,
vhodné pre citlivé oči i v prípade nosenia kontaktných šošoviek,
oftalmologicky testované."

Paletku tieňov, ako to už u Mary Kay býva zvykom, održíte v plastovom priesvitnom obale, pričom tiene si možno ľubovoľne meniť podľa potreby. Neviem, ale pre mňa ako pre ženu, ostáva ten škaredý obal proste nepochopený, aj keď tiene sú kvalitatívne naozaj na vysokej úrovni. My ženy súdime knihy podľa obalu, to platí pri kozmetike dvojnásobne :-D Odrádza ma to vzhľadom na vyššiu cenu by som čakala ozaj exkuzívne prevedenie. Pri nesprávnom zaobchádzaní vám môžu celé tiene vypadnúťz krabičky a tým sa znehodnotiť, nie sú totiž nijako fixované. Tiene samotné sú maslovitejšie a hádžu odlesky, všetky farby sú s metalickým nádychom, aj keď na oku to už nie je tak dramaticky vidieť. S dobrou podkladovou bázou sa zlievať určite nebudú a aj čo to vydržia. Páčila sa mi aj farebná škála palety, od neutrálnej maslovej, cez jemnú lila až po výraznú fialovú a plum. V líčení som použila všetky odtiene, ale nalíčiť sa dá aj za použitia iba dvoch farieb :-) S tieňmi som spokojná, majú krásne farebné prevedenie, ak vás neoslovila fialová škála Berry Haute, na výber je ešte zelekavá paletka Shades of Jade. 
objem: 1,25 g
cena: 16 ,00 €


objem: 1,5 g
cena: 16 ,50 €

"Tieto inovatívne očné linky kombinujú ľahkosť ceruzky s presnosťou tekutých liniek a poskytujú presné, čisté výsledky.
Ľahko vytvoria linku pre decentné až dramatické nalíčenie.
Všetko v jednom kroku, odolné proti zotretiu, čistá aplikácia.
Pri nanášaní kĺžu bez vynechávania, namáhania alebo napínania pleti.
Vytvárajú plnšie vyzerajúce mihalnice.
Dlhotrvajúce, vodeodolné zloženie."

Najlepšia tekutá očná linka! Ľahko sa drží v ruke plynule sa nanáša, bez toho aby vynechávala farbu. Špicatý aplikátor vám zaistí, že ňou vykreslíte ako decentné tak aj dramatickejšie líčenie či odvážnejší mačací vzhľad. Farba je sýta čierna, vodeodolná a tak sú linky na mieste po celý deň. Čo je skvelé, že nedráždi ani citlivé oči a môžu ju nosiť aj baby so šošovkami. Túto linku som si obľúbila aj vďaka tomu, že moje riasy pôsobia na pohľad plnším dojmom. Niekedy keď sa ponáhľam, kreslím iba chvostík, inokedy ju potiahnem pozdĺž celého oka, výsledok je vždy lepší ako u všetkých liniek aké som doteraz mala. S radosťou ju môžem doporučiť aj amatérom. 



Čo vravíte na kozmetiku Mary Kay?



2 komentáre

  1. Líbí se mi paletka, i rtěnka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mary Kay je pro mě zatím velká neznámá ale líbí se mi tvářenka a rtěnka. Linky ve fixu moc nemusím ale jak o ní píšeš, tak mě celkem zaujala.

    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť