FAVI.SK ❤

nedeľa 11. júna 2017

Krásna slnečná nedeľa vás iste tešila a ja mám pre vás nový článok plný inšpirácií, pri ktorom sa taktiež môžete troška odreagovať. Ak máte slabosť pre bytový dizajn a baví vás nakupovať dekorácií či ísť jednoducho s dobou a sledovať najnovšie trendy v nábytku, poteší vás dnešný tip :-)


Stránku favi.sk som donedávna nepoznala, ale vravím vám, je to veľká škoda. Okamžite by som si tam vedela zaplniť košík a vyprázdniť peňaženku. Favi.sk je vyhľadávač nábytku a dekorácií, ktorý nielenže združuje krásne kúsky pre naše domovy, ale navyše sa snaží nás potenciálnych zákazníkov inšpirovať a zásobovať najnovšími trendmi bytového dizajnu.


Stránka je veľmi pekne a prehľadne navrhnutá, na jednom mieste nájdete vyše 200 kvalitných predajcov nábytku  i tie najmodernejšie kúsky či dekorácie na zútulnenie bytíku. 

V rámci inšpirácie pre vás milé dámy som si pripravila menšiu koláž mojej vysnívanej toaletky. Všetky produkty sú dostupné na stránke favi.sk a pohybujú sa v rôznych cenových reláciách. Výber toaletných stolíkov je naprosto fenomenálny, vždy sa mi páčili vintage kúsky s nádychom dnešku, ale nájdete tam aj ultramoderné toaletné či odkladacie stolíky.

  Nádych romantiky u mňa doma nesmie chýbať, mám rada ten pocit, keď prídem domov a všetko je presne na svojom mieste. Každý jeden kus nábytku som starostlivo vyberala. Ak by som si mohla sama vytvoriť svoju malú oázu krásy a pokoja, vyzerala by práve takto....


Navnadila som vás? Verím že áno. Krásne bytové kúsky a mnoho ďalšieho nájdete na favi.sk :-)


4 komentáre