MANZARA DRESSES

piatok 26. mája 2017

Ahojte krásky!
Ak každé ráno prešľapujete pred skriňou minimálne 5 minút a riešite dilemu čo na seba, že si na seba ako "vždy" nemáte čo obliecť, hoci vám šatník praská vo švíkoch a neustále nakupujete nové kúsky, 
najlepšou voľbou sú jednoznačne šaty. Nič nepôsobí tak vyslovene žensky ako práve tento kus v šatníku. Na leto sú určite ešte žiadanejšie, vďaka nim sa budeš cítiť trendy a pohodlne, nakoľko sú vzdušné a jedným ťahom vyskladáš celý outfit. Už stačí zvoliť len vhodné doplnky a i jedny a tie isté šaty možno nosiť na viacero štýlov, ak k nim nakombinuješ inú kabelku či topánky. 

Osobne preferujem volnejšie strihy a casual kúsky, na každý deň ale občas sa pritrafí aj špecifická príležitosť, ktorá si žiada niečo viac elegantnejšie a uhladenejšie. Vo všeobecnosti mám veľmi rada šaty a dosť podlieham trendom, v mojej skrini nájdete rôzne štýly, vzory i farby, nikdy si nekupujem podobné šaty, každé sú niečím zaujímavé alebo sú skrátka univerzálne a nosím ich roky.

Pokiaľ práve zháňate výnimočné oblečenie na výnimočnú udalosť, či už sú to narodeniny, svadba, koktejl či akákoľvek party, mali by ste kliknúť na stránku manzara.sk, kde nájdete vyše 500 modelov šiat- spoločneské šaty, blúzky, ale aj šaty na ples či oblečenie na bežné nosenie. Vybrala som pre vás zopár mojich tipov, ale určite sa nemusíte riadiť mnou, stačí ak budete nasledovať vlastný štýl.






 

Dlhé šaty sú moja srdcovka, ale kvôli svojej výške vždy viac preferujem krátke šaty. V rámci môjho výberu môžete vidieť vyslovene krásne dlhé romantické šaty s krajkou, ale aj letnejšie modely s odhalenými plecami, ktoré sú mimochodom veľmi trendy rovnako ako volány, či nestarnúca klasika v podobe malých čiernych a puzdrových šiat. Je na vás, čo máte rady a čo pristane typu vašej postavy. 

Pozmáte tento eshop so šatami, ale aj dámskou módou, svadobnými šatami a doplnkami? :)



5 komentárov

  1. E-shop nepoznám, no šaty sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné šaty, přesně tohle oblečení je podle mých představ, musím se na eshop podívat, vůbec ho neznám.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šaty bych si určitě vybrala, e-shop neznám.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. E-shop neznám, ale šaty jsou nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný výber. Asi najviac ma zaujali tie biele s výšivkami :)

    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť