PUPA RED QUEEN

streda 8. marca 2017

Ahojte kočky,
to by som asi nebola ja, keby som si nedala na "čas", Ale neva. Už som sa konečne ako tak spamätala z dočasnej imobility a pomaly sa vraciam do normálnu a začínam žiť. A vraciam sa aj k blogu, na jar chytám asi druhý dych. Ako vidíte, Pupa opäť raz nesklamala. Vlastne skôr milo šokovala a to ešte vo vianočnom šate. Predstavím vám celú kolekciu Pupa Red Queen, ktorá sa k nám dostala na pulty predajní a iste ju len tak ľahko neprehliadnete. Magická červená s dynamickou zlatou si pohľad priam pýtajú :-)

Ak ste aspoň raz túžili cítiť sa minimálne ako princezná, alebo pri najlepšom kráľovná, tieto novinky vás iste chytia za srdce. Sú totiž ako šité na rozprávkovú bytosť bažiacu po niečom krásnom a luxusnom. 


"Mimoriadne žiarivý look a lesklé trblietky pre ženu s kráľovským pôvabom, ktorá chce zvýrazniť svoje vyžarovanie. Oči rozjasnia zlaté odlesky a metalický efekt očného tieňa RED QUEEN METALLIC EYESHADOW a ceruzky RED QUEEN METALLIC LINER oživia pohľad vytvorením farebnej vrstvy pre moderný a jedinečný look. Hlavnú rolu zohrávajú pery, ktoré sa vyznačujú úplne matným efektom a zmyselnými odtieňmi červenej a vínovo červenej rúžu I'M MATT LIP FLUID alebo zostávajú zahalené jemnou vrstvou jasnej farby balzamu RED QUEEN BALM ELIXIR. Ruky zdobia nové červené odtiene laku LASTING COLOR GEL, žiarivý efekt čistého zlata GOLDEN DUST a lesk zlatej fólie GOLDEN FOIL. Look dopĺňajú rozjasňovač RED QUEEN HIGHLIGHTER a púder RED QUEEN GOLDEN POWDER, ktoré tvár a dekolt zahalia čistou žiarou."

Pupart L paleta
Pupart paleta je pre tých, ktorí milujú mať celé líčenie pokope, krok za krokom na jednom mieste. Praktická i napriek svojej veľkosti, pretože obsahuje primer, 20 očných tieňov, 2 aplikátory, 12 leskov na pery, 16 lip krémov, 2 lícenky, púder, 1 krémovú lícenku, bronzovací púder ako aj 3 korektory. ...a to v peknom čierno-zlatom sviatočnom šate. Vo vnútri je veľké zrkadlo a celá paletka sa vysúva nie dopredu ale do strany, takže spolu v nej nájdete až dve poschodia líčidiel. S jej pomocou sa dá vykúzliť ako neutrálny, tak i sviatočnejší look. Ja mám radšej rôznorodosť produktov a značiek, preto je táto paletka vhodná jednoznačne ako darček.


THIS IS A LOVE STORY THE KISS PUPA MAKEUP KIT
Maličká paletka na líčenie pier, romantická ako prvý bozk :-) Je v tvare pusinky a vo vnútri sa ukrývajú tri výrazné lip creamy a jeden transparentný lesk. Vonia ako sladké pečivo, takže vaše bozky budú tiež. Nič bizarnejšie som ešte nevidela a presne to sa mi páči, palec hore za roztomilosť. Určite skvelé ako darček alebo na potešenie samej seba. 

RED QUEEN LASTIG COLOR GEL 
Laky od Pupy a ich kvalitu hádam ani nemusím predstavovať. Menia sa len odtiene podľa jednotlivých kolekcií, ale vo všeobecnosti platí, že patria k najkvalitnejším a dlhotrvácnym lakom. Krásne sa lesknú aj bez povrchovej úpravy a majú hrubší pohodlný štetec na aplikáciu, jedna radosť si s nimi lakovať nechty. Sýty červený lak aj bordový sú laky s gélovým efektom, zatiaľ čo golden dust je lak s drsným pieskovým efektom a golden foil slúži skôr na zdobenie nechtíkov.

THE FROG PRINCE 
Moja srdcovka, nádherný žabiačik si získa nielen vaše srdce ale aj bozky. Ak ste ešte nenašli svojho princa, teraz je ten správny čas si zaobstarať túto jedinečnú paletku. Vo vnútri sa skrýva malé zrkadielko, kompaktné očné tiene s pigmentovanou štruktúrou, lesky a krémový rúž pre sýte a lesklé pery. A pozor-žabiačik je naozaj čarovný, pretože pod jeho šlachtickou korunkou sa ukrýva aj aplikačný štetček na pery. No nie je to to najrozkošnejšie, čo ste kedy videli?



RED QUEEN HIGHLIGHTER
Asi viete, že som zaťažená na zlatavé rozjasňovače na tvár a tento je jedným slovom nádhera. Krásny luxusný obal a ešte luxusnejšie vnútro. Ten prepracovaný reliéf nemá chybu. Je proste skvelý, je ho veľa a vydrží vám aj roky. podľa mňa must have ženy! Požijete ho ako na oči, tak na lícne kosti, nad hornú peru, proste univerzálny, dodá líčeniu vyšší level. 

RED QUEEN I´M MATT LIP FLUID
"Tekutý rúž - čistá farba s dokonale matným efektom. Výrazné pery? I’m Matt Lip Fluid je tekutý rúž s nevídanou mimoriadne zmyselnou textúrou! Ľahký a nebadateľný, dlhodobo sa priľne k perám a zanechá na nich čistú intenzívnu vysoko pigmentovanú farbu s matným zamatovým efektom. Exkluzívny aplikátor umožňuje presné nanášanie a dokonalú definíciu pier. Balenie s nádhernými zlatými a sýtočervenými prvkami a priehľadným okienkom v tvare pier s výbornou viditeľnosťou farby."

Mám už tri tieto matné fluidy a zvykla som si na neutrálny hnedý, bol to môj prvý matný lesk. Držal celkom obstojne, sýta matná farba je samozrejmosťou, no troška vysušoval. Teraz pribudli novinky čiste v červených odtieňoch, ktoré sú na mňa dosť výrazné, ale príležitosť sa pre ne určite nájde. Krásne sýte farby, určite ale predtým odporúčam na pery minimálne vazelínu, aby vám pery veľmi nevysušil a pravidelný peeling. 

RED QUEEN METALLIC EYESHADOW
Mono očné tiene s aplikátorom pre mokrý aj suchý efekt, v luxusnom barokovom prevedení, dermatologicky a oftalmologicky testované. Neviem, ale mono očné tiene ma akosi neberú. prídu mi troška slabšie na aké som zvyknutá. Odkedy používam Too Faced, moje nároky sú inde a prvýkrát v živote môžem povedať, že lepšiu značku tieňov som nemala. Na testovanie som dostala biely a zlatý tieň, bez bázy ich takmer ani nevidno na oku. 

RED QUEEN GOLDEN POWDER
Jemný poprašok s mikro perlami z čistého zlata na zvýraznenie dekoltu či tváre vás zahalí do nefalšovaného pocitu pravého luxusu. Papierový tvrdý obal v červeno zlatej s jemnou labutienkou dotvára celkový dojem ako pre kráľovnú. Niečo, čo nepotrebujete ale predsa musíte mať. Púder krásne vonia po vanilke, sladko ako kráľovský pocit.

RED QUEEN BALM ELIXIR
Krémový balzam na pery som nakoniec darovala mamine. Páčil sa jej už na pohľad, je vysúvací, hydratačný a zdobí ho malá kráľovská korunka na prívesku. Možno tak trocha gýč, ale pekný. 

METALLIC LINER
"Metalické očné linky zvýrazňujú pohľad vďaka intenzívnej žiarivej línii a metalickému jasnému efektu.Krémová textúra sa jednoducho rozotiera, zanecháva intenzívnu a okamžitú stopu a umožňuje dvojité použitie:
OČNÁ LINKA: zvýrazňuje oko dokonalou líniou. 
OČNÝ TIEŇ: zvýrazňuje svetlé body a vďaka praktickému aplikátoru rámuje oko s efektom kontúrovania."
Mám už asi vyše päť liniek od Pupy a doteraz som bola so všetkými spokojná, sú dobré a kvalitné. Tentokrát mi prišli odtiene Golden Amber a Sparkle Black. Oba odtiene sú univerzálne a určite ich využijem. Sú obojstranné, na druhom konci je aj penový aplikátor. 


Páči sa vám kolekcia Red Queen? :-)


8 komentárov

  1. Krásna kolekcia, určite by som si vybrala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Laky na nehty vypadají dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá paletka sa mi veľmi páči a taktiež aj tie laky a najmä ten zlatý :) .Vlastne všetky produkty vyzerajú dobre ,ale tie ma najviac zaujali :) . Super článok!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nemůžu si pomoct, ale mají krásné obaly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny príspevok :)
    www.blogsilakrasy.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť