MERRY CHRISTMAS

sobota 24. decembra 2016

Milé moje čitateľky,
v prvom rade sa vám chcem poďakovať. Že sem stále chodíte, zanechávate milé komentáre, nachádzate tu častokrát inšpiráciu. To je presne mojim cieľom-prinášať vám stále nové, prepracované a kvalitné články. Viem, že ich je menej ako kedysi, ale o to s väčšou trpezlivosťou pracujem na každom jednom z nich, aby som vám mohla prinášať kvalitu namiesto kvantity. Keď čítam vaše komentáre, vždy sa usmievam :-)

V druhom rade vám chcem popriať krásne a ničím nerušené vianočné sviatky, nech sa vám splní čokoľvek po čom túžite. Užívajte si pohodičku v kruhu rodiny, poriadne sa nahlodajte koláčikov a zemiakového šalátu a tešte sa z toho, že môžete celý deň pozerať rozprávky a nič neriešiť. Aspoň cez Vianoce si všetci zaslúžime oddýchnuť a zregenerovať, aby sme prelom ako aj nastávajúci rok zvládli v plnej sile a zdraví. Prajem vám veľa veľa veľa pozitívnej energie, sviatočnej nálady, rýchly metabolizmus a žiadne starosti!

V treťom, a to poslednom rade, vám už odkážem iba jediné-neriešte zbytočnosti. 
Veci sa častokrát vyvinú samé, bez nátlaku. A častokrát si ani nezaslúžia toľko pozornosti, koľko im venujeme. 



Majte sa krásne, verím, že si pod stromčekom každá z vás nájdete vytúžený darček
(minimálne jeden kozmetický :-D)
Papa :-)



10 komentárov

  1. Aj ja ti prajem krásne prežité vianoce v kruhu rodiny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem Vám, majte krásne Vianoce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásně napsané.. lidé by se neměli tolik stresovat, většinou se všechno vyřeší samo :) Šťastné a veselé Vánoce! :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Síce trošku pozdejšie ale tiež prajem krásne Vianoce, a už rovno aj šťastný Nový rok. :-) Verím, že aj ty si si našla pod stromčekom krásne dary od blízkych. :-) A súhlasím, niekedy niektorým veciam venujeme príliš veľa poroznosti, ktorú by sme radšej mohli venovať iným veciam. :-)

    OdpovedaťOdstrániť