COCOCHOCOKERATIN.SK

utorok 1. novembra 2016

Ahojte kočky!
Dnešný článok určite zaujme viacero z vás, pretože reč bude o brazílskom keratíne značky COCOCHOCO PROFESSIONAL.  Ako to už v živote býva, ak si niečo vytrvalo prajete a myslíte nato, tak sa vám to splní. Inak to nebolo ani u mňa. Už dlhšiu dobu som zvažovala, že vyskúšam brazílsky keratín, ale nemala som odvahu. Nebola som si istá, či bude u mňa účinkovať a či je vôbec vhodný na moje jemné, farbené vlasy so sklonom k masteniu. Najviac ma odrádzala moja problematická pokožka hlavy, ktorá mi robí zo života peklo a preto nerada experimentujem. Keď som si prečítala na stránke cocochocokeratin.sk o brazílskom keratíne, dodalo mi to guráž ísť do toho. Kto by už nechcel mať rovné hladké a žiarivé vlasy. Okrem toho som sa dočítala, že keratín je vhodný nielen na suché a kučeravé či nepoddajné vlasy, ale aj na mastné farbené či úplne prírodné. V podstate je vhodný asi pre každého. Keratín je základom pre zdravú pokožku, vlasy a nechty a je to prírodná látka bezpečná pre ľudský organizmus. Okrem toho, všetky produkty COCOCHOCO spĺňajú aj nariadenie Ministerstva zdravotníctva SR. 

"Cocochoco Professional je jednotka na trhu v ošetrovaní vlasov pomocou brazílskeho keratínu. Hlboko regeneruje a trvalo narovnáva vlasy bez zmeny ich štruktúry. 
Chráni vlasy pred nepriaznivými vplyvmi, ako sú UV žiarenie, slaná morská voda, mráz, vietor a chlórovaná voda.Vlasy ihneď po aplikácii brazílskeho keratínu získajú vitalitu, žiarivý vzhľad, dôjde k ich spevneniu, hĺbkovému obnovenie a hlavne narovnaniu po dobu 3-4 mesiacov."

brazil keratin


Poďme sa ale spoločne pozrieť na set, ktorý k aplikácii potrebujete a ako celý tento proces prebieha.
Je to veľmi jednoduché a preto to hravo zvládnete aj v pohodlí domova. 

Brazílsky keratín Original 100ml+čistiaci šampón 150ml+bezsulfátový šampón 150ml



  • COCOCHOCO Professional čistiaci šampón hĺbkovo čistí pokožku vlasov a odstraňuje všetky nečistoty usadené vo vlasoch
  • Technológia Advanced Timed PH Elevating umožňuje pokožke sa otvoriť, pre dosiahnutie optimálných výsledkov pri použití COCOCHOCO Professional Brazílskeho keratínu.

  •  COCOCHOCO Professional Bezsulfátový šampón je vyvinutý pre osoby s citlivou pokožkou hlavy a pre osoby so suchými, poškodenými a chemicky upravenými vlasmi.Tento šampón jemne čistí bez vysúšania vlasov a vlasovej pokožky a nespôsobuje podráždenie. Je vhodný pre všetky typy vlasov.

Celý postup je značne jednoduchý a veľmi výstižne popísaný na nasledujúcom obrázku. 
Najťažšie pre mňa bolo prekonať kritickú fázu 3 dní neumývania vlasov a zároveň dbať na to, aby boli vlasy ustavične voľne rozpustené a nenamočili sa napr. pri sprchovaní. 

POSTUP




A tu už si môžete pozrieť výsledok na mojich vlasoch a porovnať si to pred aplikáciou a po aplikácii. 
Predtým som mala končeky so sklonom ku krepateniu a teraz ako vidíte sú pekné rovné. Nehovoriac o lesku, ktorý som postrádala. Zatiaľ som tesne po aplikácii, tak som zvedavá ako dlho efekt vydrží, oficiálne by to malo byť 3-4 mesiace. Som pokojná a môžem tento set doporučiť, teraz je aj tuším v zľave za 64 eur, tovar vám vedia expedovať už do 24 hodín :-) V kaderníctve sú tieto služby o čosi drahšie, čo som pozerala, tak cena sa pohybovala okolo 150 eur. 


Šli by ste do toho? :-)



7 komentárov

  1. Vyzerá to veľmi dobre, naozaj viditeľná zmena a aj končeky sú konečne zacelené, no len ten postup, na tom som pohodlná takže asi sa poobzerám po nejakých produktoch s obsahom brazílskeho keratínu, masky sú vraj veľmi dobré a účinné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. https://www.cocochocokeratin.sk/Keratinova-vlasova-maska-250-ml-COCOCHOCO-Professional-d6.htm

      Odstrániť
  2. na obrázku vyzerá že to naozaj funguje ;) no neviem či by som do toho šla, pretože mám celkom dosť zdravé a nepoškodene vlasy! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hodně pěkná změna a hlavně viditelná :) Jako dobře to vypadá.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Výsledek se mi moc líbí, je tam opravdu viditelná změna, ale asi bych byla líná na používání. Přijde mi to zbytečně složité. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Produkty vypadají fakt dobře, slyším o nich poprvé a dost mě zaujaly.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Cocochoco keratin je fantastická věc! Nechávám si ho do vlasů od kadeřnice zažehlovat už 4 roky a naprostá spokojenost :-) mám původně hodně vlnité, až kudrnaté vlasy a díky keratinu můžu nosit rovné mikádo :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť