AVON NEWS#3

piatok 11. novembra 2016

Čauky mňauky,
je tu piatok a po týždni sa opäť hlásim. Nie som nejako pozitívne naladená, minulý týždeň som si tak nešťastne narazila koleno, že doteraz nemôžem poriadne chodiť. Okrem toho sa na mňa nalepil vírus a svoju daň si vybrala aj práca, ktorá ma na totálku zdeptala.....čo viac k tomu dodať :-) Už ani nepamätám, kedy som naposledy vyšla von a zažila denné svetlo. Asi jediné pozitívum v takýchto ťažkých chvíľach je môj blog, kde vždy panuje tá správna atmosféra.

V dnešnom článku by som vám rada predstavila zopár skvelých produktov od Avonu. 

avon luxe báza pod makeup

Kto by nemal doma aspoň jedny tiene od Avonu. Túto paletku Avon True Colour som testovala cez leto a zaujali ma na nej povedzme, neštandardné odtiene. Vybrala som si ju z toho dôvodu, že takmer všetky oje paletky sa pohybujú v odtieňoch nude a táto skrátka vytŕča z davu. Je ale pravdou, že farbená škála tieňov nesymbolizuje nejaké extra využitie, ale na druhej strane volila som ju spoločne s lakom na nechty, ktorý je tiež krásnej mentolovej farbičky Paletka obsahuje 4 tiene od klasického bieleho, až po rozjasňujúci či mentolový. Farby nie sú nijako výrazné, ani extrémne pigmentované, čo je pri týchto farbách dobrá správa, pretože nebude pôsobiť "klaunovským" dojmom. 

swatch

S podkladovými bázami sa nepotýkam denne, nepoužívam ich a moja posledná skúsenosť dopadla dopadla nie veľmi dobre. Čoho sa najviac pri týchto produktoch obávam je upchatie pórov a s tým spojené akné a pod. Podkladová báza Luxe spĺňa všetko na jednotku. Ide o produkt z luxusnejšej rady a má veľmi príjemnú textúru, decentnú vôňu a pleť nezaťažuje. Nezanecháva ju mastnú a vôbec neupcháva póry, veľmi dobre sa používa pod makeup a perfektne dokáže regulovať mastnú pleť počas dňa. Môže sa používať aj ako náhrada pleťového krému, ale ja si pod ňu vždy dávam krém, až naň si dám bázu. Nalíčená pleť vyzerá vyhladenejšia a zároveň nie je mastná. Určite túto bázu môžem doporučiť aj pre náročnejšie ženy.

Lakov na nechty žena nemá nikdy dosť, u mňa sa to konkrétne šplhá už na tretiu krabičku s lakmi a to som okolo 50 lakov nechala u nás doma. Už by som si mala vstúpiť do svedomia, ale som nenapraviteľná. Mintovú farbičku som s vybrala spoločne s paletkou tieňov a mienila som ich a súbežne používať. Laky Gel Shine sa vyznačjú krásnym leskom a textúrou podobnou gélovým lakom. Musím ale zdôrazniť, že tento odtieň pekne vynikne iba na opálených rukách, vtedy to vyzerá bombovo.

Majte pekný víkend, minimálne krajší ako ja :-)


10 komentárov

  1. tá podkladová báza ma celkom zaujala,keďže sa väčšinou pri nich tiež obávam, že pleť nebude dýchať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavé produkty, hlavně ta podkladová báze vypadá opravdu lákavě :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super produkty ten lak je krásne farby ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líbí se mi hlavně odstín laku na nehty :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Niekedy som robila Avon lady :))) momentálne nemám doma ani jeden z Avon produktov, ale vyzerajú celkom zaujímavo :) a musím pochváliť fotky, sú krásne!

    blog FromLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja používam Avon, ale skôr len sprcháče, krémiky a podobne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten lak na nehty má nádhernou barvu!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nejvíce mě zaujala ta paletka, ty odstíny jsou skvělé a pigmentace docela překvapující. Možná se po ní v katalogu podívám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásna je ta paletka od avonu ja mám samozrejme až dve:)) a sú veľmi dobré som spokojná, tieto pastelové farby sú zaujímave a nie až take vyrazne páčia sa mi:)

    OdpovedaťOdstrániť