YVES ROCHER

pondelok 31. októbra 2016

Ahojte kočky,
zajtra mám konečne voľný deň a snažím sa dohnať restov hneď niekoľko. Môžete sa tešiť na nové články a recenzie, dnešok som veľa pre vás fotila a keďže svietilo pekne slniečko, šlo mi to celkom od ruky. Mám rozpracovaných článkov asi zo 10, ale na tento by som bola takmer zabudla...a to na vás čaká už dobrý mesiac :-) Dnes bude reč o trojici produktov, ktoré mi zaslalo milé PR oddelenie značky Yves Rocher. V minulosti som s nimi už raz spolupracovala, ale bohužia, naša spolupráca smerovala akosi do stratena...Preto ma veľmi potešilo, keď sa mi znova ozvali a chceli našu doterajšiu spoluprácu obnoviť. Pri tejto príležitosti mi zaslali prekvapenie v podobe balíčka, o ktorého obsahu vám dnes niečo napíšem. 

Sebo Vegetal čistiaci gél je určený a vyvinutý špeciálne pre potreby mastnej pleti so sklonom k nedokonalostiam. Pleť odličuje, poradí si i s makeupom a pritom pokožku zbaví nečistôt, mazu a zároveň ju tonizuje. Nahrádza tak hneď niekoľko produktov súčasne a vy šetríte čas i svoje nervy počas denno-dennej tortúry odličovania. Produkt obsahuje až 390ml, čo je dosť megalomanské balenie a presne to mi pri produktoch tohto typu vyhovuje, pretože u mňa doma idú na dračku. Balenie s pumpičkou je viac ako praktické a vy sami si viete korigovať, aké množstvo gélu potrebujete vytlačiť. Nevravím, že makeup odstráni na jednotku, ale to od neho ani neočakávam. V tomto smere u mňa stále víťazí klasická micelárna voda, mimochodom, skúšali ste už tú od Yves Rocher? Ale na druhej strane ako čistiaci a odmasťujúci gél sa svojej úlohy ujal skvele-má príjemnú gélovú konzistenciu a jemnú vôňu, na pleti sa pekne rozpracuje odstráni z nej zvyšné nečistoty. Nevšimla som si žiadne nepríjemné pocity pnutia či vysušenia, ale po géli je vhodné pleť ihneď hydratovať. Určite ho môžem doporučiť na zmiešanú/mastnú pleť na každodenný odličovací rituál.

Produkt, ktorým u mňa niet čo pokaziť je určite telový peeling. Obdržala som konkrétne energizujúci telový peeling s cukrom s vôňou mandarínky, citróna a cédra. Ide o veľmi príjemnú a sviežu vôňu, ktorá telo a zmysly nabudí a spraví z obyčajného sprchovania jednoducho skvelý aromatizujúci zážitok. Vďaka cukrovým čiastočkám odstráni z kože všetky odumreté bunky a pokožku zanechá živšiu a hladkú, nabitú energiou. K dostaniu sú ešte druhy: vanilka, kokos, levanduľa.


Už je to nejaký piatok, čo nepoužívam sladké telové mlieka, zväčša siahnem po telovom masle alebo oleji. Práve preto testovanie telového mlieka s vôňou vanilky mi pripomenulo študentské časy a.. (sladké ničnerobenie? :-D asi je to tou vanilkou, zrejme áno :-)) Každopádne telové mlieka od Yves Rocher sú moja slabosť, všetky druhy voňajú božsky a inak to nie je ani pri tomto mlieku. Jednoducho máte pocit, že by ste v ňom najradšej utopili svoje čuchové bunky, za pravdepodobnosti že máte ale rady vanilku ako inak. Je to sladká lahodná bomba a ja už teraz viem, že sa teším na ich vianočné edície, ktoré kupujem každé Vianoce na darčeky pre rodinu....tento rok čosi uchmatnem aj sebe, som sa rozhodla :)



Tešíte sa na vianočnú kolekciu YR? :-)


6 komentárov

  1. Já už se nemůžu dočkat! Každý den když jdu kolem, tak vyhlížím, jestli už tam náhodou něco vánočního není :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám velice ráda YR a dnes jsem byla v jejich obchodě a nakonec jsem si nic nekoupila a lituji toho. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O teto značce jsem hodně slyšela,ale ještě jsem bohužel neměla možnost si něco koupit..Vypadá ale úžasně..
    www.bigredevil.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já na YR miluji ty vůně :-)

    Na blogu probíhá soutěž o novinky E-style: wormake.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kiež by sa dalo ovoňať takéto produkty cez internet. Vyzerajú úžasne ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Jesenná giveaway *
    * Kawaiibox giveaway *

    OdpovedaťOdstrániť