BIODERMA NODÉ DS+

pondelok 4. júla 2016

Ahojte!
Na dnes som si pre vás pripravila kratšiu recenziu na môj najlepší šampón Bioderma Nodé DS+, ktorý mi veľmi pomáha. Po prepuknutí seborey mi bol odporučený priamo kožnou lekárkou. Zarazila ma jeho vyššia cena a pomerne malé množstvo. Je to tým, že samotný šampón stačí naniesť vo veľmi malom množstve a dokonca až na druhé šampónovanie. Prvýkrát si môžete vlasy zmyť obyčajným šampónom a takto si ich rozumne nakombinovať, pretože Bioderma Nodé DS+ je účinný, len ak ho necháte pôsobiť na vlasovej pokožke aspoň 5 minút. Niekomu sa to môže zdať ako dlhý čas, ale zažila som už aj horšie veci ako chvíľočku počkať. Plní, čo sľubuje zbavil ma nepríjemných prejavov svrbenia a začervenania a taktiež celkom dobre odstraňuje lupiny. Výsledok po umytí je dostačujúci, a to bez akéhokoľvek kondicionéra vlasy rožčešete a dostaví sa i prirodzený lesk. Krémová konzistencia je typická pre kvalitnejšie šampóny z lekárne, ktoré nielen vlasy precízne umyjú ale aj pomáhajú liečiť vlasovú pokožku. Pamätám si, že pri šampónovaní až mierne syčal na vlasoch, ako pôsobili jeho účinné látky. Určite odporúčam, kvalita od Biodermy za ktorú sa oplatí si priplatiť.

Bioderma Nodé DS+ šampón proti lupinám


objem: 125 ml
cena: 13,30
kde kúpiť: parfums.sk

Popis
Anti-recidivujúci krémový šampón proti lupinám predstavuje účinné riešenie seboroickej dermatitídy. Zabraňuje opakovanému zhoršeniu lupinatenia pokožky vlasov. Patentované inovatívne zloženie vlasovú pokožku okamžite upokojuje a zbavuje ju lupín a nepríjemného svrbenia. Dodáva vlasom objem, lesk a pružnosť. Uľahčuje rozčesávanie.
Aktívne látky:
Komplex DSactiv® – zabraňuje množeniu kvasiniek Malassezia, ktoré sú príčinou vzniku lupín. Redukuje tvorbu mazu.
Keratoregulačné látky – odstraňujú lupiny.
Typ vlasov: Určené na vlasy s lupinami.

Aplikácia
Naneste na mokré vlasy a nechajte 5 minút pôsobiť. Počas prvých 3 týždňov aplikujte šampón 3 krát týždenne, následne frekvenciu použitia zredukujte na 1 – 2 použitia týždenne. Vyhnite sa oblasti očí.


Ak vás tento šampón zaujal, určite stojí za vyskúšanie. 
Je vhodný i ako prevencia pri začínajúcich lupinách. Šampón Nodé DS+ nielen čistí vlasovú pokožku ale aj lieči chronické stavy lupín.


1 komentár

  1. Mňa lupiny našťastie netrápia, no určite dám tvoj článok prečítať mame :) Vďaka za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť