Mother´s Day

piatok 29. apríla 2016

Ahojte,
dnes som čítala veľmi pekný článok. Bol o našich mamách a bol koncipovaný tak, aby si v ňom každý našiel to, čo si na svojej mame váži a cení najväčšmi. Nemusela som sa hlboko zamýšľať. Moju mamu plnohodnotne vystihuje vlastnosť- obetavosť a štedrosť. Nepoznám vo svojom živote osobu, ktorá by svojej rodine dopriala viac. Moja mamina dáva a dáva, najradšej by sa rozdala, na seba nepozerá. Je mi vzorom, i keď miestami sa nezhodneme, pretože máme odlišnú povahu a ja sa snažím v živote vyhnúť tomu, aby ma okolie využívalo vo svoj prospech. Napriek tomu k nej vzhliadam s láskou a obdivom...a kedže deň matiek je už za dverami, vlastne v ten deň mám dokonca narodeniny, verím, že ho oslávime spoločne, srdečne a s plnými priehršťami pozitivity  :-)

Napadlo ma spísať zoznam darčekov či presentov, ktoré by mojej mamine mohli spraviť radosť.
Nič jej však nevyčarí láskyplnejší úsmev ako úcta a rešpekt zo strany najbližších.

Bvlgari Jasmin Noir Mon L´Exquise toaletná voda pre ženy

*Zloženie*

Hlava

grapefruit, mandle, pomelo

Srdce

jazmín, čaj

Základ

céder, pižmo
Jemná, nekutočne svieža a unikátna vôňa. Citrusy prebudia vaše zmysly, zatiaľ čo vôňa plynule prechádza do jazmínového opojenia. Lahodnosť vône uzatvára zmyselné pižmo. Sviežosť a nevtieravosť je jej dominantou, osloví i vaše okolie. 

Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme spevňujúce sérum proti vráskam


*Vlastnosti*

konzistencia

sérum

pleť

pre všetky typy pleti vrátane citlivej

Podľa problému pleti

Linky a vrásky, Spevnenie a lifting

vek

vrásky
K staršej a namáhanej pleti bezpodmienečne patrí i spevňujúca a liftingová starostlivosť. V určitom veku je už na mieste siahnuť po sérach či prípravkoch s liftingovým a protivráskovým účinkom Novinka sérum Liftactiv od Vichy ma zaujala, k značke mám dlhoročnú dôveru a moja mamina si ju doteraz stále chválila. Myslím, že táto voľba by nebola šliapnutím vedľa a nejedna mamina by sa takémuto darčeku potešila.

Yankee Candle Clean Cotton vonná sviečka Classic veľká


"Slnkom prevoňaná bavlna, kombinovaná so zelenými tónmi, bielymi kvetmi a štipkou citrónu. Vôňa, ktorá vonia ako čerstvo zavesené prádlo, ktoré nežne plápolá vo vetre.."

Ktorej z vás by to neprípominalo vôňu domova a slnkom zaliate letné dni strávené v záhrade? Vo mne to evokuje pocit domova a rodiny :-)

Energy Fruits Supplement doplnok stravy pre zdravé a výživné raňajky

Energy Fruits Royal Breakfast je stopercentne prírodný prášok z materskej kašičky, kakaa, amarantu a quinoy. Je bohatý na vlákninu, železo, horčík, fosfor, draslík a zinok. Svojim zložením je vhodný pre zdravé a výživné raňajky, pridáva sa do smoothie, jogurtu alebo kaše. Výdatné raňajky v bio kvalite potešia každého, nielen maminy ale celú rodinu. Nie nadarmo sa vraví, že raňajky sú základom dňa.


Vybrala som štvoricu produktov z každej kategórie, ktoré sa mi páčili a zdali ako vhodný darček. Všetky nájdete na stránke parfums.



1 komentár

  1. Určitě dobré zamyslet se nad svojí mamkou ale i tátou protože bez nich obou bych nebyla tam kde jsem teď. Akorát teda moje mamka je povahově úplně jiná a kdybych byla chlap tak bych s takovým člověkem nemohla žít celý život. Ještě nevím co koupím ale vím že výše uvedené věci by moje mamka moc neocenila, možná parfém ale s tím je to u mamky taky složité. Asi se ještě podívám jinam.

    OdpovedaťOdstrániť