Mary Kay Bestsellers

pondelok 18. apríla 2016

Ahojte zlatíčka,
asi uhádnete o čom bude dnešný článok na blogu, áno opäť raz zakotvíme pri značke Mary Kay. Tentokrát sa na zúbok pozrieme kozmetickým produktom na úrovni bestsellerov z radov tejto renomovanej značky. Moja voľba jasne padla na nemastný odličovač očí a fixačný gél pod makeup, ktoré sa radia jednoznačne k najobľúbenejším a najpredávanejším výrobkom. 

Právom? Odpoveď nájdete skrytú v dnešnej recenzii....
Mary Kay bestsellers

Mary Kay Odličovač očí

Nemastný odličovač očí podľa popisu jemne odtstraňuje vodeodolný makeup v okolí očí. Pretože okolo očí býva pleť najjemnejšia a viac náchylná k podráždeniu, o to väčšiu pozornosť jej treba venovať. Tento jemný odličovač očí je k pleti mimoriadne šetrný a vďaka dvojfázovému zloženiu odstráni jednoducho a ľahko aj vodeodolnú maskaru. Samozrejme bez pocitu mastnoty. Dvojfázové odličovače, teda aspoň tie mastné, nezvyknem používať, pretože mi vadí pocit mastnoty na pleti, ktorú zanechávajú. Odličovač očí Mary Kay je nemastný a to je jeho prvou a významnou výsadou, vďaka čomu si získal tisícky zákazníčok po celom svete. Obe zložky je nutné pred použitím pretrepať, aby sa premiešali, pri čom horná zložka odstraňuje vodou nezmývateľný očný mejkap a spodná odstraňuje vodou zmývateľný očný mejkap. Musím vyzdvihnúť jeho jednoduché dávkovanie a nemastný pocit. Oči si odlíčim s pomocou malého množstva a 1-2 vatových tampónov, takže i pri vyššej cene ide o ekonomický produkt, nakoľko ho nepotrebujete minúť veľa. 
  • Klinicky testovaný, nedráždi a nespôsobuje alergické reakcie.
  • Vhodný aj pre používateľov kontaktných šošoviek.
  • Vhodný pre citlivú pleť i citlivé oči.
  • Neobsahuje olej a je oftalmologicky testovaný
objem: 110ml
cena: 22,50

Mary Kay Fixačný gél pod mejkap s SPF 15


Mary Kay fixačný gél je v podstate báza pod makeup, ktorá predlžuje trvácnosť makeupu a absorbuje mastnotu. Vytvára akúsi ideálnu základňu pre nanášanie makeupu a to tým, že vypĺňa drobné nedostatky na pleti a dokonale vyhladzuje povrch pleti a pritom veľmi rýchlo zasychá. Naniesť makeup tak možno takmer ihneď a dosiahnuť tak bezchybný look. Báza, resp. fixačný gél je v malej ružovej sympatickej tubičke ale nenechajte sa zmiasť, znova ide o produkt pri ktorom sa neplytvá a nie je to ani nutné. Tento prípravok obsahuje kremeň, minerálny optický difuzér, ktorý pomáha pleti vyzerať hladšie tak, že redukuje viditeľné znaky nedokonalosti pleti. Aj malé množstvo vyhládza poŕy a zjemní pleť pred začatím líčenia. 
  • Zloženie bez olejov s ochranným faktorom 15, obohatený o minerály.
  • Absorbuje mastnotu a rozptyľuje svetlo, takže drobné linky, vrásky a póry sú menej viditeľné.
  • Na všetky typy pleti vrátane citlivej pokožky.
  • Neparfumovaný, dermatologicky testovaný a nekomedogénny.
  • Aj keď je nosený samostatne, dodáva pleti nasledujúce výhody: pomáha vyrovnať textúru pleti a zlepšuje jej stav.
  • Prípravok je vhodný na aplikáciu pod TimeWise® Podkladovú bázu.
objem: 29ml
cena: 20,50

Zaujali vás bestsellery od Mary Kay?


6 komentárov

  1. Odličovač som mala a tiež som bola s ním spokojná, navyše sa mi zdá, že riasy aj pekne vyživuje. Od MK mám taktiež veľmi rada čistiace gély, masky, set saténové ruky a mnoho ďalších produktov.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od MK jsem jeste nic nemela, asi je nacase to napravit ;)

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vždy mi cena týchto produktov príde vysoká, ale mala som od nich zatiaľ iba gél na unavené oči, ktorý bol veľmi dobrý,takže verím, že aj tieto produkty sú kvalitné a stoja za tú vyššiu cenu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naprosto s tebou souhlasím :) Mary Kay je super, když budeš chtít, podívej se na náš článek o MK https://www.blondepeppers.cz/co-kristynka-pouziva-kazdy-den-ano-opravdu-kazdy-den-dddddd/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerajú naozaj super, jediné, čo ma celkom odrádza, je cena:/

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť