JARNÉ DNI S WELEDOU

sobota 16. apríla 2016

Ahojte krásky!
Slniečko ma dnes nabilo pozitívnou energiou, jar si užívam naplno a dnes zavíta jarná nálada i do vašich domovov prostredníctvom mojej recenzie. Teda v to aspoň dúfam :-) Poďme sa spoločne pozrieť, aké cennosti so sebou prináša certifikovaná bio kozmetika Weleda tentokrát. Nepôjde ale o žiadne novinky, na mušku si vezmeme z môjho pohľadu veľmi obľúbené produkty až bestsellery, ktoré si našli obľubu i u mňa doma.
Poznáte Skin Food? Je to asi najznámejší a najpredávanejší artikel od Weledy vôbec. Existuje už vyše neuveriteľných 90 rokov a za ten čas si ho obľúbila masa ľudí práve pre jeho univerzálnosť a ako už napovedá názov, kvôli "výžive pre pokožku". Ide o multifunkčný krém s hojivými a regeneračnými účinkami pre pleť suchú, veľmi suchú alebo s malými poraneniami. Nezáleží na tom, či ho použijete na tvár, na telo, na suché chodidlá, lakte či dlane-poradí si totiž s každým z nich. Môžu ho dokonca používať i deti od 3 rokov. Bola som si takmer istá, že bude hutný, mastný a nevstrebateľný vzhľadom na to, že je určený na suchú pleť. Avšak ostala som prekvapená, krémik totižto nie je tak mastný ako som očakávala dokáže sa vstrebať úplne normálne. Jeho "čas" je najmä v zime či na jar, kedy je pokožka unavená, oslabená a vyšťavená bez dostatku vitamínu D alebo vplyvom zlého počasia. Samozrejme, je to môj subjektívny názor, oveľa väčšiu rolu zohráva životný štýl atď. Jeho účinky som pocítila takmer okamžite, pleť po ňom bola vláčna, napitá a zhydratovaná. Nepoužívam ho ale na dennej báze ale pre sušienky ho odporúčam zaradiť do dennej starostlivosti či už ako denný alebo nočný krém...či oboje :-)

objem: 75 ml
cena: 8,90

Nakoľko som tvor pomerne náročný a nespokojný, aspoň čo sa týka telových mliek, masiel či mazadiel, pretože mi sprcháčoch jednoducho nič neriešim a vystačím si i s úplne obyčajným, testovať telové mlieko od Weledy mi padlo na úžitok. V minulosti sme už doma mali citrusové telové mliečko, ktoré bolo dokonalo svieže a energické, a tak vyskúšať inú variantu, mandľovú je príjemnou zmenou. Mandľové telové mlieko je učené na citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu a začervenaniu. Možno si spomínate, že v predchádzajúcej recenzii som vám písala pleťovom kréme z mandľovej rady, ktorý bol absolútne nevtieravý, na pleti ľahký a pleť zanechával vláčnu. Toto mliečko je síce na telo, ale i tam sa mi občas vedia objaviť nie veľmi vábne pôsobivé červené fľaky. Najčastejšie na bruchu alebo na krku. Čo si na tomto mlieku cením je to, že toto nežiadúce začervenanie dokáže eliminovať. Sympatické mi je i jeho balenie, dobre padne do ruky a pumpička má presné a pohodlné dávkovnie, navyše vrchnák zaistí dobrú mobilitu i na cesty a nič sa nemá šancu rozliať. Mandľová vôňa je taká jemná, že ju ani necítim. Naopak hydratáciu cítim okamžite. Telové mlieko má úžasnú schopnosť bleskurýchle sa vstrebať, čo mi maximálne vyhovuje, pretože pocit mastnoty neznášam. Používať ho môže celá rodina i detičky, je dermatologicky testované, neobsahuje žiadne syntetické farbivá, kozervanty ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy- skrátka zloženie garantuje najvyššiu kvalitu. 

objem: 200ml
cena: 14,20

Oba produkty kúpite na parfums
Pekný víkend!


2 komentáre

  1. Mam doma oba produkty a jsou skvele, zvlast Skin Food je takovy muj maly zazrak :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oba vyrobky me celkem zaujaly.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť