PARFUMS NOVINKY II.

utorok 12. januára 2016

Ahojte,
rada by som nadviazala na včerajší článok z kozmetického súdka z pohľadu môjho malého blogového sveta. Tentokrát si opäť ukážeme zaujímavé novinky zo stránky parfums. Verím, že i v tomto článku nájdete dostatok inšpirácie i príjemné čítanie. Mňa zvyknú články podobného charakteru neraz natoľko zaujať, že si jednotlivé produkty prezerám všemožne na internete a čítam recenzie, až kým sa nerozhodnem pre kúpu. Nie je nič krajšie, ako keď si spravím radosť, sama sebe, haha :-D 

Vybrala som pre vás pestrú dávku kozmetiky, z "každého rožka troška"...
Skin Perfection; Adidas
Za kozmetickú sadu Benefit Do the Hoola by som vraždila! Sada obsahuje: lesk na pery Hoola Shimmering Golden Nude 6,5 ml + riasenka They're Real! Black 3 g + hydratačný balzam na pery Benebalm 1,4 g + zmatňujúci bronzer na tvár Dew the Hoola 7 g + bronzujúci púder Hoola 3 g + štetec a za cenu 36,95 to nie je až tak veľa, vzhľadom na značku. O Benefite snívam už roky a hádam si niečo už konečne zaobstarám. 

Lahôdky do kúpeľa si ako inak pripravila značka Bomb Cosmetics. Fantastický sprchový peeling či sadu do kúpeľa Bomb Cosmetics The Luxury Bath Box za cenu 16,25 si nenechajte ujsť.

Magnum Natural Karibská morská huba je asi malou revolúciou v starostlivosti o pleť a dosť ma láka ju vyskúšať. Stojí 8,65. O pleť sa mienim starať lepšie najmä počas noci, kedy sa regeneruje a odkedy je dostupný nočný krém L'Oréal Paris Skin Perfection, rozmýšľam o jeho kúpe. Vlastním už sérum i denný krém zo spomínanej rady. Cena je 7,95.

Adidas Originals Born Original parfémovaná voda pre ženy je novinkou dosť rozoberanou a ospevovanou v blogosfére. Osobne som nikdy v živote žiaden parfém od Adidas nemala, preto by ma strašne zajímala vôňa a celkové prevedenie. Cena je od 21,80
Z bio kútika som vybrala Wolfberry Bio kokosový cukor za 4,40 a vlasovú kozmetickú sadu Klorane Magnolia šampón+balzam pre lesk vlasov za cenu 15,90. Hansley Happy Cyclist tuhé olivové mydlo je pre mňa úplne neznáme a to balenie je tak veselé až pripomína Burtonove filmy :-)

Majte sa krásne! :-)


4 komentáre

  1. Samé skvělé novinky! Tuhle parfemovanou vodu od Adidasu jsem měla ve vzorečku a musím říct, že voní vážně moc hezky, takže bych si za čas ráda pořídila plné balení. :) A tahle sada od Benefitu? To je jedna velká dokonalost! Hrozně ji potřebuju!
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělé novinky, budu muset jít parfums taky omrknout. Nejvíce mě zaujala sada na vlasy od Klorane. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezké novinky, sada bomb do koupele je fakt originální :-) Adidas vůně voní pěkně a mořská houba bude letošní a příští rok velký boom.

    OdpovedaťOdstrániť