My little pleasures

piatok 22. januára 2016

Krásny koniec pracovného či študijného týždňa všetkým, 
opäť sa vidíme (čítame) po dlhšom čase a ja som si pre vás pripravila ďalší článok z mojej obľúbenej "neoficiálnej" rubriky inšpirácií a mojich pokladov. Ak vás rozzúrili, zamrzeli či sklamali predchádzajúce dni tak ako mňa, vedzte, že nikomu sa nedá vziať ten "jeho svet" naplnený želania, krásnymi vecami a pozitívnou energiou. A práve preto som na piatoček rozvrhla tento typ článku, troška na dobitie bateriek, troška pre radosť.

Ak máte rady pekné a zároveň nie predražené vecičky, akiste vás poteším. Minimálne z dôvodu, že dnešní obľúbenci nijako nezaťažia vašu peňaženku a rozradostíte samé seba :-)
V poslednej dobre som prepadla tyrkysovej. Je to veselá farba, naplnená energiou a entuziazmom tak ako ja :-) Naposledy som sa obdarovala tyrkysovou peňaženkou s mašličkou. Kúpila som ju na aliexpress a ak by vás to zaujalo, spísala by som samostatný článok o nákupoch na tejto stránke spolu s mojimi tipmi na nákup! Myslím, že takýto článok by pre mnohé absolútne nebol na škodu. Hodinky FOSSIL v ružovozlatej farbe som si darovala síce už na narodeniny, ale začala som ich nosievať až teraz. Veľmi efektne pôsobia na ruke a páči sa mi i kombinácia matnej a lesklej na remienku. Vystihujú  môj štýl. 
Molang Diary alebo plánovač či denníček mi poradila žienka menom Nika z blogu Nicka The Beauty Hunter. Ona prvá s ním prišla, ale v ružovej farbe a keď som videla aký rozkošník je tento kórejský zápisníček, hneď som po ňom chmatla. Môžte si doň lepiť nálepky, písať pripomenienky, schôdzky alebo si plánovať články na blog. Ako diárik tak i nálepky zakúpite na aliexpresse za nejakých 5 eur,  nálepky za 2 eurá, čo si myslím nie je horibilné. Možno trošku infatntilné, ale nabité kreativitou!
Tieto náušničky s perličkami som dostala od kamarátky ku Vianociam a sú zo SIX. Opäť krásny, pomerne lacný darček v romantickej krabičke. Ak mám byť úprimná, sama som si ich vybrala :-D Druhé náušky sú z aliexpress za smiešny peniaz a som z nich nadšená! Pristanú mi k tvári a rozžiaria ma. Z kozmetiky toho teraz veľa nepoužívam, ani sa výrazne nemaľujem. Ak, tak iba jemný lesk od Mary Kay. Lak The One od Oriflame má krásnu farbu, tak som ho sem taktiež zahrnula. Moja najkrajšia spomienka sa viaže ku vôni Fruity od ZARA. Kupovala som ju v Zare v Barcelone a nikdy na tie časy nezabudnem, to bolo teda akčné leto! :-)
Rúž od Essence sa na blogu už tuším objavil, ako som spomínala, v podstate sa po tieto dni veľmi nelíčim, iba nenápadne. A presne preto milujem tento rúž. Stojí asi dve eurá a je to hotový profesionál. Odtieň sa volá Nude Love.
Zrkadielko i náramok sú darčeky, takže bližšie info vám nepodám. Náramok je z dovolenky z Turecka na magnetické zapínanie a darovala mi ho sestra. Je tyrkysový, takže jasná voľba.
Trojica miniatúr krémov na ruky je od Oriflame, ideálne do kabelky. Každý deň iná vôňa na zjedenie!
Plné balenie od Zary som kúpila sestre ako darček, ja som si vzala len mini balenie a hoci nevydrží dlho, vonia krásne sviežo, ako zmes ovocia a kvetov. Vždy, keď mám túto vôňu na sebe, cítim sa ako na dovolenke.
A na záver tu máme vtipný cukríkový kryt na moj mega veľký telefón :-D Mňa a moju kamošku volajú M&M, tak prečo nie? Je z aliexpress za asi dve ečka ;-)


Po týždni som sa už potrebovala vykecať, inak napadlo ma, či by vás zaujímal i článok o mne, nejaké stručné fakty a pikošky...:-)


6 komentárov

  1. Skvelé veci a tie krémiky z Oriflamu vyzerajú super:) a ten zápisník si musím kúpiť!
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Diár vyzerá skvelo :) A po rúžoch od Essence pokukujem už dlhšiu dobu, no ešte som sa neodhodlala k ich kúpe.
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný diár som si kúpila tiež, odkedy mám blog a pracujem, tak si proste už nedokážem držať všetko v hlave a tak je diár jasná voľba. Šperky, bižutériu špeciálne mám veľmi rada, náušnice, ktoré si si vybrala sú fakt pekné. Inak krásne fotky, aj vonku snežilo aj tu, je to super.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wooow, samé nádherné věci! Ten diář je naprosto úžasnýý! :) A jeden z těch krémů na ruce od Oriflame (Brazil Nuts) mám a je skvělý! Ty zbylé dva má mamka se ségrou. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť