Fergie Outspoken Party

utorok 12. januára 2016

Zdravím žienky,
je o mne známe, že rada zbieram parfémy a často sa nechám zlákať na niečo nové. Vône rada striedam, v závislosti od momentálnej nálady či ročného obdobia. Ak by som mala presne zadefinovať svoju vysnívanú vôňu, ktorá mi sedí, určite by nešlo iba o jednu jedinú. Mám rada svieže, ovocné i ťažšie vône, naozaj záleží od konkrétneho parfumu ako ma zaujme a ulahodí mojim čuchovým bunkám. Nepreferujem vyslovene jeden typ vôní. Viem si nájsť to "svoje" u viacerých značiek v mnohotvárnych podobách. 

Naposledy som sa obdarovala na Vianoce, a to vôňou Avon Outspoken Party by Fergie. Jedná sa v poradí už o tretiu vôňu z dielne speváčky Fergie, ktorá bola uvedená na trh v lete 2015. Je následníčkou pôvodnej Outspoken z roku 2010 a Outspoken Intense z roku 2011. Kým prvá z menovaných bola skôr sladšia, druhá o niečo viac svieža, tretia s názvom party je vyslovene explóziou dobrej nálady a sexepílu. Povinná výbava každej partygirl, ktorá keď vojde do miestnosti nepotrebuje predstaviť.

"Je inšpirovaná situáciou, kedy Fergie po svojom ďalšom vystúpení vojde do šatne, vkĺzne do svojich obľúbených párty šiat, pripravená pretancovať celú noc. Je obklopená ľuďmi pripravenými užiť si večer naplno, do toho hrá DJ a miestnosť ožíva svojou vlastnou energiou a pulzuje s rytmom hudby."

Elixír noci uzavretý v ružovom flakóne a s uzáverom vybrúseným ako šperk stelesňuje elektrickú energiu a vzrušenie z noci.

parfémová voda pre ženy

Zloženie

Hlava

malina

Srdce

pivonka

Základ

Créme brulée, santalové drevo
Vôňa Avon Outspoken Party by Fergie je plná vzrušenia, flirtu a zábavy. Je sladká, ovocná a pritom trvácna. Na začiatku zanechá po sebe silný závan malín a lesného ovocia. Začiatok je doslova ovocný, po čase prechádza vôňa do kvetinového závoja pivoniek a nakoniec sa lahodne rozlieva ako créme brulée s tónmi santalového dreva, čo z parfému robí sladkú vôňu ako šitú na večerné nosenie. Na deň mi príde vôňa dosť ťažká a výrazná, ale v zimnom období mi to nevadí. Niektorým ľuďom môže pripadať ako hlavybôľ, ale vo mne zanecháva nezabudnuteľný a sexi dojem. Z pohľadu mužov je táto vôňa symbolom atraktivity a dosť na ňu zaberajú :-) Nie je extra výnimočná, no radím ju medzi tie najlepšie od Avonu. Má skvelú výdrž, krásny flakón a veselú vôňu nabitú pozitívnou energiou.
50 ml kúpite za 12,90 na PARFUMS 

Je to bombastická cena vzhľadom na fakt, že v katalógu je bežná cena okolo 24 eur :-)
Tak čo, ste pripravené na poriadnu party?


7 komentárov

  1. Už dlho som ju chcela ovoňať ♥ Má úžasný flakón. Od Avonu som vždy chcela Spotlight, ale už ju nemajú :-/

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Spotlight nepoznam ale je skoda ze niektore vone odidu do zabudnutia bez nahrady :(

      Odstrániť
  2. Vône od Fergie sú krásne a táto vyzerá veľmi dobre. Rada by som ju vyskúšala, určite musí voniať krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ještě jsem ji nikdy neočichala, ale podle složení musí vonět vážně úžasně! A flakonek má moc krásný. :) Za tu cenu to je vážně pecka. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, za tu cenu nie o com, vona sa vyrovna i drahsim a je intenzivna a sladka :)

      Odstrániť
  4. ani jsem netušila, že má Fergie vůni :O to hned musím okouknout, jestli je na parfums.cz k dostání :O !!
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť