TIP NA NÁKUP-DERMACOL

utorok 15. decembra 2015

Čauky mňauky,
vianočný čas pokročil, snežiť nesneží ale to nám nebráni vychutnať si najkrajší čas v roku a spraviť radosť našim blízkym. Neviem ako vy, ale ja už s darčekmi pre rodinku pomaličky finishujem, pretože som poctivá a darčeky si zbieram ako taký syseľ počas celého roka nezávisle od toho či je august alebo december. Mám rada náskok a neznášam predvianočný zhon...a hlavne kupovať darčeky len ako "z núdze cnosť". Nezmysly nerada nakupujem a v podstate vždy sa viem trafiť do preferencií toho druhého. 

Ak ešte nemáte šajn, čo kúpiť babke, mamke, sestre či kamoške mám pre vás jednoduchý TIP NA NÁKUP. Dermacol i tento rok prišiel s pestrou ponukou darčekových balíčkov pre všetky žienky. V ponuke sú balíčky nielen dekoratívnej, ale i pleťovej a telovej kozmetiky. V podstate takýmto balíčkom sa nedá nič pokaziť- je praktický a plne využiteľný. Nehýri kreativitou, to uznávam. Ale ani neurazí a verím, že mnohé ženy sa mu potešia z jednoduchého dôvodu, a to tak, že využijú i veci, ktoré by si možno inak samé nekúpili.

MEGA LASHES - DARČEKOVÉ BALENIE


Od Dermacolu som dostala ku Vianociam čiernu flitrovú taštičku s mojimi dvoma obľúbenými produktmi, ktoré som už na blogu spomínala. Balíček obsahuje riasenku Mega Lashes a hydratačnú masku na oči s kyselinou hyalurónovou.

"Riasenka Mega Lashes dodá riasam super objem s panoramatickým efektom, nádherne ich vykreslí a rozčeše. Extra odolná a perfektne priľnavá krémová textúra obalí riasu po riase a dodá každej riase plnosť."

"Osviežujúca hydratačná maska na oči perfektne rozjasní oblasť očí. Gélová chladivá textúra a kyselina hyalurónová dodá jemnej pokožke extra dávku hydratácie a osvieženia. Vyhladzuje jemné linky pod očami a zabraňuje ich vzniku."

Riasenka Mega Lashes je super voľbou pre tie z vás, ktoré uprednostňujete hrubé kefky a plné, čierne a objemné riasy. Mne robila krásne dlhé riasy, výrazné a pekne rozčesané. Túto riasenku mám veľmi rada a môžem ju len doporučiť. Maska na oči je zaujímavá už len svojou aplikáciou-dva podočnicové oblúčiky pripomínajúce želé si jemne pritlačiť pod oči na vyčistenú pleť. Vyhnite sa ale kontaktu s očnou sliznicou. Necháte pôsobiť 15-20 minút a nespoznáte sa! Očné okolie bude vypnuté a rozžiarené, verte mi, táto maska je jednoducho super, mala som jej plné balenie.

Cena balíčka je 15,39.

Zaujali ma i nasledovné balíčky, nechajte sa inšpirovať....
Tieto a mnoho ďalších nájdete na stránke www.dermacol.sk




Darovať blízkym kozmetický balíček nie je žiadna hanba, si myslím a každoročne ich nimi obdarúvam. Vždy však k tomu volím i nejaký kreatívny darček.


10 komentárov

  1. ta zelena rada od dermacolu sa mi páči vyzerá tak na zjedenie :)ale inak som už niečo pokúpila tak hádam budu spokojný všetci:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dúfam, že i moji budú, lebo tí sú večne nespokojní :D

      Odstrániť
  2. Kosmetické balíčky se mi některé líbí ale občas obsahují věci které vím že ta dotyčná osoba používá z toho tak jednu. Většinou si kosmetické balíčky skládám z různé kosmetiky různých značek, podle využití pro dotyčnou ale kosmetikou si myslím se nic nezkazí a každou ženu potěší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je pravda, to úplne chápem...tiež si viem vyskladať vlastné, predovšetkým u sestry to tak robím ale napr. takej kamoške skôr darujem kozmetický balíček z obchodu :)

      Odstrániť
  3. Kosmeticke balicky jsou pekny darek, sama je rada dostavam :) Popravde ty od Dermacolu me moc nezaujaly, mozna tak ty Aroma ritual sady :) Jinak se mi moc libi sady hlavne od Baley, Alverde a Dove, tam by me rozhodne potesila sada DermaSpa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aroma Ritual mam rada.....i Baleu ale ta uz je u nas vcelku vypredana :(

      Odstrániť
  4. Já osobně mám tyhle kosmetické dárkové sady hrozně ráda a vždycky mě potěší! :) A úplně s tebou souhlasím, sice to není nic extra originálního a kreativního, ale dokáže to udělat radost. Kosmetika se přeci hodí vždycky. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť